Vise puta sam govorio kako ste najorganizovanija grupa u zemlji, a i sire, govorim objektivno u vecini slucajeva. To sto izgleda da sam napadan, nakurcen, to je samo prividno, a i ovo je jebeni internet, ljudi u zivotima nasim znaju ko smo i sta smo, ne moramo mi da se sada nadmecemo, svadjamo i ostalo, a i sustini nebito je sta god pricali i mislili, jer ovo je world wide web.
Naveo si kako vi niste krivi za situaciju koja se dogodila klubu, e sada ako si mislio na navijace(one prave), naravno da nisu krivi, ali covece svako ko je razuman snosi na sebe krivicu, uvek nam je neko drugi kriv, e pa nije to bas tako, sami ste krivi za sve sto se dogodilo(govorim za ljude koji su bili na celu kluba). Lako je uvek okriviti drzavu, predsednika, i bacati lopticu u drugo dvoriste, da ste tu lopticu zadrzali kod sebe, napumpali, voskirali, i bacili na teren u neke nove pobede, sve bi bilo drugacije i bolje.
Svako ima pravo na svoje misljenje i slobodu govora, takodje ne budi ubedjen i da su tvoja tumacenja uvek dobra i ispravna, te mozes i ti nekada da se suzdrzis ovakvih suvisnih stvari, jer su nepotrebna i besmislena.