Serie A 15/16
- Juvenino86
- Manager
- Поруке: 1148
- Придружен: 20 Нов 2012, 16:53
- Место: Srbija
- Klub koji vodite: Kyoto Sanga
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 2 times
- Status: Није на вези
- Juvenino86
- Manager
- Juvenino86
- Manager
- Džajo5
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 4111
- Придружен: 15 Мар 2012, 13:37
- Место: Žilina/Padina
- Been thanked: 1 time
Verati: Juve bi bio korak unazad
B92
Fudbaler Pari Sen Žermena Marko Verati rekao je da bi napravio loš potez kada bi prešao u Juventus, jer igra u klubu sa najvećim evropskim ambicijama.
Verati je član PSŽ od 2012. godine kada je došao iz Peskare, a italijanski mediji često su ga povezivali sa povratkom na Apenine u Juventus ili Napoli.
"Kao dete voleo sam da gledam utakmice Juventusa, ali danas sam srećan u Parizu. Igram za tim koji ima najveći projekat na svetu i ako bih prešao u Juventus, napravio bih korak unazad", rekao je Verati za Ekip.
PSŽ se nalazi na prvom mestu na tabeli francuskog šampionata sa 61 bodom, dok su u Ligi šampiona na korak od četvrtfinala jer su u prvom meču u Leverkuzenu pobedili Bajer sa 4:0.
Verati je za PSŽ odigrao 62 utakmice, dok za reprezentaciju Italije ima četiri nastupa.
Ispišao se klinac po vama.
B92
Fudbaler Pari Sen Žermena Marko Verati rekao je da bi napravio loš potez kada bi prešao u Juventus, jer igra u klubu sa najvećim evropskim ambicijama.
Verati je član PSŽ od 2012. godine kada je došao iz Peskare, a italijanski mediji često su ga povezivali sa povratkom na Apenine u Juventus ili Napoli.
"Kao dete voleo sam da gledam utakmice Juventusa, ali danas sam srećan u Parizu. Igram za tim koji ima najveći projekat na svetu i ako bih prešao u Juventus, napravio bih korak unazad", rekao je Verati za Ekip.
PSŽ se nalazi na prvom mestu na tabeli francuskog šampionata sa 61 bodom, dok su u Ligi šampiona na korak od četvrtfinala jer su u prvom meču u Leverkuzenu pobedili Bajer sa 4:0.
Verati je za PSŽ odigrao 62 utakmice, dok za reprezentaciju Italije ima četiri nastupa.
Ispišao se klinac po vama.

- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Код: Изаберите све
http://www.sportske.net/vest/transferi/juve-izmedju-pogbe-i-lige-sampiona-169707.htmlMilo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Juvenino86
- Manager
- Juvenino86
- Manager
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Ja nisam gledao, ali verovatno se Conte povukao u 2. poluvremenu. Pičkast pristup. Daće Bog da sledeće godine igramo sa 4 u odbrani. Kul slika

Последње учитавање од Gagi дана 14 Мар 2014, 08:22, учитано 1 пут укупно.
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Meni nije jasno da Juve ovako dominira Italijom, ali da ne može ništa da uradi u Evropi. Tipa, voleo bih da vas vidim u polufinalu LŠ recimo. Juventus je uz Real i Junajted jedan od najvećih fudbalskih klubova kroz istoriju.
Ipak, drago mi je da će se (verovatno) uzeti titula u Italiji. Samo da je Roma ne uzme, njih mrzim.
Ipak, drago mi je da će se (verovatno) uzeti titula u Italiji. Samo da je Roma ne uzme, njih mrzim.