Premier League [2013/14]

Ko je po Vašem mišljenju glavni favorit za titulu?

Mančester Junajted
13
21%
Mančester Siti
6
10%
Čelzi
19
31%
Arsenal
9
15%
Totenhem
0
Нема гласова
Liverpul
13
21%
Neko drugi...
1
2%

Укупно гласова: 61

Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad
Status: Није на вези

Порука од bubi.ue »

Које понижавање, ово ће бити горе од оних 8:2..
Корисников грб
Juvenino86
Manager
Поруке: 1148
Придружен: 20 Нов 2012, 16:53
Место: Srbija
Klub koji vodite: Kyoto Sanga
Has thanked: 5 times
Been thanked: 2 times

Порука од Juvenino86 »

Isuse! Ovo je jebeni košmar.
Um caruje, snaga za svaki slučaj!
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

sta se desilo? jbt ne znam da li sam ikada video da je neko primio 4 gola u 20minuta...
Корисников грб
Juvenino86
Manager

Порука од Juvenino86 »

Šta se desilo, arteta i naćo i presing na centralne vezne -Dva gola iz kontre.
Dva puta ispaljena cela zona posle korne, kašnjenje sanje i košijelnog, dva gola.
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

ah da naco retard
Корисников грб
Androsito
World Class Manager
Поруке: 3025
Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
Место: Krusevac

Порука од Androsito »

Joj... Prskanje po liku i delu Arsena Vengera... :zelenko:

PS: Liverpul 45% poseda lopte... To je to...
Последње учитавање од Androsito дана 08 Феб 2014, 14:36, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
uros
Manager
Поруке: 1783
Придружен: 28 Окт 2012, 22:45
Место: Novi Sad

Порука од uros »

Moracu da pogledem reprizu sto prije, vidim da je bilo veselo. :)
We'll keep the Red flag flyin' high!
Корисников грб
Džajo5
SFM Hall Of Fame
Поруке: 4111
Придружен: 15 Мар 2012, 13:37
Место: Žilina/Padina
Been thanked: 1 time

Порука од Džajo5 »

Nije ovo pravi Kardif, ne priznajem rezultat!!! :D
Корисников грб
dramit
Manager
Поруке: 1483
Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
Место: Beograd
Been thanked: 3 times

Порука од dramit »

salel пише:sta se desilo? jbt ne znam da li sam ikada video da je neko primio 4 gola u 20minuta...
A da je to pritom bio klub tipa Arsenala...

Vrlo zanimljiva EPL ove sezone.. biće ovde vrlo za*ebanih utakmica do kraja sezone.
Looking forward!
YOU'LL NEVER WALK ALONE 6*
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
Корисников грб
Juvenino86
Manager

Порука од Juvenino86 »

A danas čitam gluposti tipa pobili se Jaje Sanogo i Mertezaker, Žiru kreso nešto, kao da je to opravdanje za postojanje naća i artete.
Sve što je moglo da me jebeno iznervira ovog vikenda desilo se atletiko puko, arsenal puko, juve maj prešs igrao x. Čak i Mančester, kolko ljudi sreće nemaju to je strašno. Jeeebemti fudbal.
Jedno je sigurno, iako igraju dobar fudbal sad, iz dna duše mrzim liverpul.
Последње учитавање од Juvenino86 дана 10 Феб 2014, 00:59, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
uros
Manager

Порука од uros »

Nula od derbija!
Слика
Ni kada je Junajted najgori u posledjih ko zna koliko godina, a Arsenal najbolji, Tobdžije ne mogu do trijumfa! U derbiju 26. kola Premijer lige bez golova! I jedni i drugi bili su previše rezervisani, više su vodili računa o tome kako da ne prime gol nego kako da ga daju, a kada se oba tima drže takve filozofije onda tu fudbala najmanje ima.

Ovaj remi će svakako mnogo više našteti Arsenalu, jer je propustio priliku da se vrati na prvo mesto, dok Mančester i nema za mnogo čim da žali, s obzirom da je ova sezona za Đavole faktički izgubljena.

Ono što će takođe ostati zapisano svakako je činjenica da Venger ni u šestom uzastopnom duelu nije uspeo da savlada velikog rivala.

Iako se mnogo očekivalo od derbija nismo videli bukvalno ništa. Mojes je bio u velikom strahu posle remija s Fulamom kod kuće i evidentno je bilo da mu je najvažnije da ne izgubi, a preteranom hrabrošću nije se istakao ni Venger, mada se Tobdžijama otvorilo da se vrate na prvo mesto, zahvaljujući jučerašnjem remiju Čelsija sa Vest Bromvič Albionom.

Velika se borba vodila na sredini terena, bilo je mnogo duela, ali isto tako i neobjašnjivih grešaka. Izostali su lepi potezi, prave šanse, više žara...

Praktično, sve vredno pomena što se tiče prvih 45 minuta bila je teška povreda Rafaela, koja je u prvi mah izgledala zaista jezivo.

Kako se igralo tokom prvog dela verovatno najbolje opisuje stratistički podatak da su oba tima uputila ukupno tri udarca u okvir gola i to potpuno bezopasna.

Ništa spektakularniji fudbal nismo videli ni u drugih 45 minuta, međutim, bar smo zabeležili jedan vrlo opasan napad koji je mogao i da reši derbi. Izgubili su domaći loptu na sredini terena, sevnuala brza kontra Runija i Van Persija, koju je je Holanđanin završio udarcem glavom posle centaršuta engleskog asa. Ščešnji se bacio, zakačio loptu, a ona od prečke otišla preko gola.

Tek u finišu borba se rasplamsala i postala onakva kakvu su priželjkivali od starta, ali tada je već bilo kasno da se bilo šta promeni.
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Meulsteen dobio otkaz.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Bolje on da je preuzeo Junajted.
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

neme93 пише:Meulsteen dobio otkaz.

Kad mu Junajted otikunuo bod, jebiga, neuspeh se plaća.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Vladar пише:Vickast si. Vrlo vickast.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
dramit
Manager
Поруке: 1483
Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
Место: Beograd
Been thanked: 3 times

Порука од dramit »

neme93 пише:Meulsteen dobio otkaz.
Felix Magath-u ugovor na 18 meseci!

Код: Изаберите све

http://www.fulhamfc.com/news/2014/february/14/magath-appointed
YOU'LL NEVER WALK ALONE 6*
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
Корисников грб
uros
Manager

Порука од uros »

Vengera je sramota zbog ponašanja Murinja i načina na koji Portugalac sramoti Čelsi

Слика

Mnogo prašine je Žoze Murinjo podigao nedavnom izjavom da je Arsen Vegner “majstor za neuspehe.” Ostrvska javnost je bila razočarana takvim rečima Portugalca na račun čoveka koji je na klupi Arsenala već 19 godina, a kasnije se i Murinjo pravdao da je su mediji loše interpretirali njegove reči, iako je poznato da mu je Venger jedna od omiljenih meta za “bockanje”…

Posle jučerašnje pobede nad Liverpulom, Venger nije želeo da se upušta u dalju polemiku.
“Mene je sramota zbog Murinja. Više sam razočaran zbog Čelsija kao kluba kojem se to dešava nego što je to mene lično pogodilo. Ja na mojim konferencijama uopšte ne pričam o Murinju. Mene takve teme ne interesuju. Ako je nekome drugom zanimljivo da se bavi takvim stvarim i nema šta pametnije da kaže, onda slobodno neka nastavi i dalje da to radi. Ali iskreno, ja ne želim da se bavim stvarima koje meni lično nisu interesantne. Volim fudbal i želim samo da pričam o fudbalskim stvarima i onome što se dešava na terenu”, rekao je Venger.

On se osvrnuo na pobedu protiv Liverpula i malu osvetu za nedavni debakl na Enfildu.
“Bilo je izuzetno važno za nas da odgovorimo na pravi način posle razočaravajuće partije na Enfildu. I mogu da kažem da sam zadovoljan načinom na koji smo to uradili. Pokazali smo volju, ozbiljnost, odlučnost. Mislim da je mogla da oseti ogromna želja mojih igrača da iskoristi svaku dobru priliku i fudbalski ’ubije’ rivala.“

Popularni Profesor se dotakao i detalja kada je Luis Suarez izbudio penal posle duela sa Okslejd Čemberlenom, a ostrvski mediji odmah potrčali da Urugvajca proglase simulantom.

“Znate da Suareza cenim kao igrača i ne poričem da sam želeo da ga dovedem. Mislim da kada bismo imali njega u timu, da bi to i definitivno značilo veći broj slobodnih udaraca za naš tim”, rekao je strateg Arsenala.
Корисников грб
RASMC
Assistant Manager
Поруке: 698
Придружен: 09 Апр 2012, 14:57
Место: Niš
Been thanked: 1 time

Порука од RASMC »

Izgleda da neće biti prenosa utakmica od 16h na Sport Klubu neko vreme.
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Što sevaju lepi golovi na Enfildu - Henderson, Šelbi,... Biće ih još, sigurno, igra se lud meč.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”