FK Crvena zvezda [2013/14]

Ko je najbolji igrač Zvezde?

Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Darko Lazović
3
12%
Dragan Mrđa
6
23%
Miloš Ninković
2
8%
Nejc Pečnik
10
38%
Nikola Mijailović
0
Нема гласова
Nenad Milijaš
0
Нема гласова
Neko drugi
2
8%

Укупно гласова: 26

Rossobianco
World Class Manager
Поруке: 3468
Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
Место: Jagodina
Status: Није на вези

Порука од Rossobianco »

Partizan odigrao nereseno, veceras igramo za prvu poziciju. :winner:
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Prvi uslov da zasednemo na prvo mesto ispunjen. Sad da ugovorimo rezultat sa Javorom i to je to. Proleće počinje!
Последње учитавање од zele дана 22 Феб 2014, 15:29, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:
Has thanked: 1 time

Порука од Dule93 »

Jel ima prenos?
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Na Prvoj.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

Ko je ovaj Nenadic?

EDIT: smesno kakav drugi gol ne bi me cudilo da je namerno pustio
Последње учитавање од salel дана 22 Феб 2014, 18:48, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Ljubo, došao nam je on odavno, iz Kragujevca, ako se ne varam. Golman Javora je smešan, oba gola su njegova. Miki Marlboro pretrčao 250m za poluvreme, vidi se da je u treningu, spreman kao zver.
Корисников грб
arseNal-serbia
Manager
Поруке: 1063
Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
Место: Smederevo

Порука од arseNal-serbia »

Milijas lose odigrao prvo poluvreme, Kehlar i Pavicevic su dobro odigrali.

Lazovic zver !
Последње учитавање од arseNal-serbia дана 22 Феб 2014, 19:03, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Golmani su komedija, sve rade suprotno. Lazovic kvalitetan jedino od svih vasih igraca.
Jusqu'ici tout va bien…
Rossobianco
World Class Manager

Порука од Rossobianco »

:winner: Lazovic zverina!!! Samo bez Milijasa par utakmica dok se ne vrati u formu.Stoperi odlicni.Samo da prestanemo da se branimo rezultat na 2:0 :cheers:
Последње учитавање од Rossobianco дана 22 Феб 2014, 20:28, учитано 2 пута укупно.
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad

Порука од bubi.ue »

Надам се да је ово задња полусезона за Бајковића у Звезди.
Корисников грб
foloW
Manager
Поруке: 1578
Придружен: 22 Јун 2013, 11:48
Место: Valjevo

Порука од foloW »

Слика
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

I opet Marku da repliciram i Tikalu jer izgleda da su moj post čitali kao Nikoletinu Bursać lekiru za prvi razred. Tikalu da kazem da ovo napisano nije politika nego činjenicno stanje, a Marku da odvojim rečenicu:
Bolji smo od vas konstantno od kako se raspala Juga, titule 14 na prema 6 za nas, 14 sezona smo bili bolji od svih ostalih u Srbiji, dakle mi smo te titule osvojili a ko je vama kriv što vi niste?! - Pa mi jer smo bili bolji.
Da si samo malo želeo da razumeš moj teskt shvatio da bi da je ovo upravo ono što sam pričao. Ali poenta cele filozofije je ta što ste vi bili bolji, a ne shvatas da svih ovih godina nisi imao od koga da budes bolji jer se sa vama niko nije takmicio. Ne mogu da provalim kako vi to ne razumete. Da li ste se vi trkali sa nama u slicnim, istim i ravnopravnim okolnostima? Nasa dva kluba su bokseri. Osvajali ste vi sve jer ste bili bolji ali ste se bili u ringu sa Majk Tajsonom nakon zatvora, a ne sa Tajsonom pre. Ta dva boksera su razlicita mnogo dok ste vi i tada i sada i dalje Kličko bez promena. Sad valjda razumes da sta sam pisao.

Inače Pavićević je na mene ostavio odlican utisak. Kelhar manje vise ali crnogorac dobar nekako. Lazovic pola Zvezde, milijas bi stvarno trebalo da se preseli na klupu jer jbga ja vec godinu i po dana ne vidim njegov udeo u igri nikakav. Dauda i Mrdja, svaka cast obojici na golovima ali golo dupe i jedan i drugi. Obojica su tanjirasi maltene, s tim sto mi je cak Dauda i malo bolji ali daleko od spica kakav treba Zvezdi. Kovacevic mi je takodje preslab danas bio, Nenadic i nije lose odigrao koliko su ga kinjili. Bajko na klupu, Stojanovic otkaz. Mi ljudim nemamo igru i tacka. Nemamo brzinu u napadu, niti tranformaciju igre iz jedbne do druge faze. Meni se bre ovo ne svidja. Musline Slavoljube jebi nas!
Rossobianco
World Class Manager

Порука од Rossobianco »

Слика
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Ortodoks to sto pricas mozes Kibi, Maretu caru i tako tom narastaju. Cim sam video da pises o devedesetim, nisam zeleo da se uplicem, jer je ta prica i zasrala celu situaciju u zemlji. Sto se tice cuvenih navijaca sa severa, veoma dobro znam sta su radili i kako na tim "dobrovoljnim" akcijama, paradoks je da se u drustvu kom se krecem, mnogo njih i dalje aktivno, sa svojih 40-50 godina, u drugim sferama zivota . Tako da te molim, mojne vise o tome. Cestitke na pobedi i zivi mi bio. :cheers:
Jusqu'ici tout va bien…
srbinho

Порука од srbinho »

Sjebali ste se za svlacionicu trebalo je da pise "tabla ceka titulu" :zelenko: Tako da nista od titule jbg da je pisalo kako treba osvojili biste sigurno al ovako opet ste drugi :rugalica:
Последње учитавање од srbinho дана 23 Феб 2014, 14:26, учитано 2 пута укупно.
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

Tik'al пише:Ortodoks to sto pricas mozes Kibi, Maretu caru i tako tom narastaju. Cim sam video da pises o devedesetim, nisam zeleo da se uplicem, jer je ta prica i zasrala celu situaciju u zemlji. Sto se tice cuvenih navijaca sa severa, veoma dobro znam sta su radili i kako na tim "dobrovoljnim" akcijama, paradoks je da se u drustvu kom se krecem, mnogo njih i dalje aktivno, sa svojih 40-50 godina, u drugim sferama zivota .
Ti ko da si rodjen 1900 godine pa pamtis sve ratove i prvi i drugi i ex yu ratove i bitku za kosovo itd. Ja J***m li ga da li sam na forumu iskreno video da za nesto nisi napisao da odlicno znas, poznajes, siguran si i tako dalje. To sta su oni radili , radili su selektivno ali sta god da je od coveka do coveka bilo je u inetersu drzave na neki nacin. I dalje stojim da si moj post citao navijacki a ne sa rauzhmevanjem jer sve napisano nema veze sa navijackim kopredeljenjem a ni sa politikom vec sa razumom. U svakom slucaju moram da ti kazem ok , ti znas, nikko drugi ne zna i ne razume.
Корисников грб
dramit
Manager
Поруке: 1483
Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
Место: Beograd
Been thanked: 3 times

Порука од dramit »

Orthodox пише:U svakom slucaju moram da ti kazem ok , ti znas, niko drugi ne zna i ne razume.
+1
Orthodox пише:Lazovic pola Zvezde, Milijas bi stvarno trebalo da se preseli na klupu jer jbga ja vec godinu i po dana ne vidim njegov udeo u igri nikakav. Dauda i Mrdja, svaka cast obojici na golovima ali golo dupe i jedan i drugi. Obojica su tanjirasi maltene, s tim sto mi je cak Dauda i malo bolji ali daleko od spica kakav treba Zvezdi.
Milijašu da se pokažu gde su vrata od kluba, i klupa je po mene previše za njega. Ali hvala mu za prošle periode.

Dauda da se dobro proda na leto, može i Mrđa.. pa da se dovede jedno kvalitetno pojačanje u napadu.. jer iskreno ni sam ne znam šta Onjilo moze da ponudi.. jer ga nismo ni gledali. Rakić takođe.

Lazović prijatno iznenadio sa formom posle povrede.. i vidi se da nema strah od duel igre.

Štoperi skroz dobro pojačanje, samo da se uigraju njih dvojca i i onda da se Slovencu ponudi produžetak ugovora.

Nejc je pokazao da je jedno od boljih pojačanja koje je Zvezda dovela u poslednjih par godina.

Padalica, bi bio pravo pojačanje za klub da ga je napustio ove zime.

Nenadić mi se sviđa kako igra, nadam se može da bude još bolji. Ali ipak je Mijailović broj 1 na poziciji levog beka.

Gogića bi ja probao malo češće u startnoj postavi.
YOU'LL NEVER WALK ALONE 6*
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad

Порука од bubi.ue »

Гогић бољи од Ковачевића, подоста. А не знам како сви хвале Ненадића због једног центаршута, а у одбрани човек није знао где се налази (и то против Јавора)..
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Pročitajte ponovo ime: Ljubo Nenadić.

Da li vam to zvuči kao ozbiljan fudbaler? Da li vam to ime uliva poverenje. Spiker čita sastav ekipe i na poziciji levog beka Ljudo Nenadić. Da li zaista očekujete od ovog imena neku sjajnu igru? Pa on čak ni ne zvuči kao fudbaler. Pomozi Bože samo da ga ne gledamo više.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
JasminPetkovic
Assistant Manager
Поруке: 655
Придружен: 19 Јун 2012, 20:00
Место: Surdulica
Has thanked: 1 time

Порука од JasminPetkovic »

Imamo mnogo igraca,a nemamo krstenu zamenu za Petkovica i Mijailovica
Слика