Nijefanst[E] пише:@west cek zar nije zavrsio karijeru posle onog F4 2012?
KK Partizan [2013/14]
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
- Status: Није на вези
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
Prebacio sam se na Jasikeviciusamarkohn22 пише:o čemu ti?westlife92 пише:Nije igra sad u ZalgirisuŠiškauskas je završio posle F4-a 2012.
Kako se pokazuje Pavlovic? Odavno nije u takmicarskom ritmu.
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Sinke пише:Kazu ko ga sacuva na treningu dobije veceru, toliko o pokazivanju
Po ovim pričama očekujem u sledećoj utakmici tripl dabl učinak uz šut najmanje 75%.
Последње учитавање од zele дана 15 Феб 2014, 23:44, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
Ne igra Kinzi ni sutra... Nemamo više prava na kiks.
EDIT: Sad vidim da je Radnički dobio Budućnost u PG, to je odlično, ako sutra dobijemo imamo 14 pobjeda, Budućnost i Igokea ako dobije po 12. Znači 6 kola do kraja 2 pobjede više i bolji smo od Igokee, u PG tek treba da idemo, mislim da nosimo neku baš malu prednost.
Navijamo i za Megu prekosutra protiv Cibone
EDIT: Sad vidim da je Radnički dobio Budućnost u PG, to je odlično, ako sutra dobijemo imamo 14 pobjeda, Budućnost i Igokea ako dobije po 12. Znači 6 kola do kraja 2 pobjede više i bolji smo od Igokee, u PG tek treba da idemo, mislim da nosimo neku baš malu prednost.
Navijamo i za Megu prekosutra protiv Cibone
Последње учитавање од markohn22 дана 16 Феб 2014, 02:26, учитано 1 пут укупно.
И душа и тело, све је црно бело...
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
Prilično loša igra šut za 3 kriminalan, 1/
Bogdan potpuno odsutan, al' jbg ne može ni on vazda da daje po 20p. Pavlović solidan, vidi se da zna dosta i mislim da će biti veliko pojačanje, treba malo vremena da se uigra sa ekipom, mislim da će fino sarađivati sa Kinzijem. Treba nam Bertans jako, jedva čekam da se vrati.
Što se tiče Dallo-a, ja bi njega stavio na dvojku, ima mekanu ruku, da popravi samopouzdanje i može biti dobar šuter, a ne vidim ga baš kao ozbiljnog organizatora igre... Lovernj me malo brine u poslednje vrijeme, ne razmišlja dovoljno u igri, previše srlja na koš i kad su 3 igrača ispred njega.
Sve u svemu, sad imamo +2 pobjede u odnosu na Budućnost, i Igokeu, s tim što smo od njih bolji međusobno. Dakle glavni konkurent je Budućnost.
Iduće kolo derbi, pa dočekujemo Radnički, gostujemo Olimpiji, kući Solnok, gostovanje Budućnosti i kući Cedevita. Mnogo zeznut raspored, igramo u tih zadnjih 6 protiv 3 iz top 5 ekipa.
Mora igra značajno da se popravi ako mislimo na F4.

Bogdan potpuno odsutan, al' jbg ne može ni on vazda da daje po 20p. Pavlović solidan, vidi se da zna dosta i mislim da će biti veliko pojačanje, treba malo vremena da se uigra sa ekipom, mislim da će fino sarađivati sa Kinzijem. Treba nam Bertans jako, jedva čekam da se vrati.
Što se tiče Dallo-a, ja bi njega stavio na dvojku, ima mekanu ruku, da popravi samopouzdanje i može biti dobar šuter, a ne vidim ga baš kao ozbiljnog organizatora igre... Lovernj me malo brine u poslednje vrijeme, ne razmišlja dovoljno u igri, previše srlja na koš i kad su 3 igrača ispred njega.
Sve u svemu, sad imamo +2 pobjede u odnosu na Budućnost, i Igokeu, s tim što smo od njih bolji međusobno. Dakle glavni konkurent je Budućnost.
Iduće kolo derbi, pa dočekujemo Radnički, gostujemo Olimpiji, kući Solnok, gostovanje Budućnosti i kući Cedevita. Mnogo zeznut raspored, igramo u tih zadnjih 6 protiv 3 iz top 5 ekipa.
Mora igra značajno da se popravi ako mislimo na F4.
И душа и тело, све је црно бело...
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Bertans se vraca za Solnok! Ako Zvezda dobije Sokice sad, oni su prvi i okrenuce se EVROKUPU, a nama je to sansa mala ali ako Kinzi, Bogdan i Sasa budu na nivou moze to lako da se dobije poslednje tri dobicemo ja mislim bez problema tad cemo biti kompletni! Najvise me brine gostovanje Olimpiji tamo smo uvek lose prolazili i gubili dobijene... ako to dobijemo bicemo 2 i sigurica da ce F4 biti u BG! Arena ce biti mala 
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!