Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Slike deteta banovane. Nema smisla zaista. Ok, je to što se neko loži na decu, ali to jednostavno nije dozvoljeno, ako se sledeći put pojavi slika deteta ovde, a da ima neku pedofilsku konotaciju, verujte mi, biće problema. IP adrese se znaju, odredjeni organi se bave sajber prostorom, svemu može da se udje u trag. Nemojte spamovati temu sa slikama golih žena. Nema ni to smisla. Sav spam će biti obrisan.
Последње учитавање од zele дана 16 Феб 2014, 23:32, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Ja sam učestvovao u diskusiji tako što sam mu objasnio kako to može biti zakonski kažnjivo, valjda je red da mu kažem kad već učim to. Nikoga nisam vrijeđao tako da ne znam o kakvom kažnjavanju svih se priča.
Kad smo već kod tih sa zdravim plućima, sinoć pogledah film sa ribom koja ima baš kvalitetan par. Jailbate se zove film, a ova cura ga je učinila veoma interesantnim: