FK Partizan [2013/14]
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- Status: Није на вези
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Ja Vam mesecima pričam, ali Vi...
Nemam živaca da se raspravljam jer sam u pravu. Imate internet pa guglajte. Zbog internet cenzure odnosno zbog pokušavanja da se usmeri na to da je Partizan isključivo srpski klub malo je teže pronaći neke informacije ali je moguće ako znate dobro da guglate
pa slobodna Vam volja... 
Nemam živaca da se raspravljam jer sam u pravu. Imate internet pa guglajte. Zbog internet cenzure odnosno zbog pokušavanja da se usmeri na to da je Partizan isključivo srpski klub malo je teže pronaći neke informacije ali je moguće ako znate dobro da guglate
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
markohn22 пише:opet se ponašaš kao mentol koji misli da je popio svu pamet svijeta...
Objasni mi kada su naši dresovi bili žuti? A kada su ove stolice postavljene, mnogo prije toga smo već bili promjenili klupske boje.
markohn22, zbog ove recenice dobili smo zalbu, zasad si samo opomenut, biraj reci.
Последње учитавање од Rossobianco дана 13 Феб 2014, 19:49, учитано 1 пут укупно.
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
Partizanova boja nikad nije bila žuta, a druga priča bi bila, da kažeš kako je ovo dio istorije, da su stolice tu od našeg osnivanja ili od vremena kad su nam dresovi bili bordo-plavi... Ali dokaz koliki si ti poznavatelj istorije je taj što si jednom prilikom rekao da su stolice oduvijek bile ovakve. E pa nisu, evo ti malo istorije:SlobaGrobar пише:Nemam živaca da se raspravljam jer sam u pravu. Imate internet pa guglajte. Zbog internet cenzure odnosno zbog pokušavanja da se usmeri na to da je Partizan isključivo srpski klub malo je teže pronaći neke informacije ali je moguće ako znate dobro da guglate pa slobodna Vam volja...
Код: Изаберите све
Partizanov stadion je do 1998. godine imao crno-bele stolice na istočnoj i zapadnoj tribini, dok su južna i severna tribina bile predviđene za stajanje. U jesen, 1998. na sve četiri tribine postavljene su žute, plave i bordo stolice.Važi Mare baticeMaree пише:markohn22, zbog ove recenice dobili smo zalbu, zasad si samo opomenut, biraj reci.
И душа и тело, све је црно бело...
- markohn22
- World Class Manager
- Контакт:
Slobo, i dalje čekam tvoj odgovor, izvini što sam glup pa ne kontam kako su žute stolice postavljene 98' dio naše istorije, na koji način? Ili ako jesu, onda su i ove što su sada postavljene isto dio istorije, pošto su već tu. A takođe, i one koje su bile prije njih, do 98', crno bijele, i one su dio istorije pa samim tim zaslužuju da se vrate te boje?
- TheBlues
- Manager
- Поруке: 2419
- Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
- Formacija: 4-3-3
- Been thanked: 5 times
Dobro je da mi je ovaj bot na ignore listi, al opet kad vidim da mu neko lupi citat ne verujem sta to stvorenje pise. Pa sine, sedista od staklene vune na JNA su bile crno bele boje dok si ti pisao u pelene
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
- markohn22
- World Class Manager
- Контакт:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... EhOC_jIAwY[/youtube]
uživo prenos protiv Šahtjora... Nego pogledajte kakav je hotelski teren u Turskoj, mi nemamo 3 ovakva stadiona u Srbiji...
uživo prenos protiv Šahtjora... Nego pogledajte kakav je hotelski teren u Turskoj, mi nemamo 3 ovakva stadiona u Srbiji...
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Pa da, al se ne može reći da je stadion u pogrešnim bojama. Deo je istorije...
Kako možete reći da nemamo veze sa tim bojama? Ne prihvatate da su i Partizan i zvezda komunistički klubovi, ali to je vaš problem.
Isto ko što nije istina što neki navijači zvezde kažu da je Partizan osnovan u Zagrebu. Mi smo osnovani u Beogradu, al je većina bila hrvatskih igrača i tada je iz NDH (sedište u Zagrebu) nastao Partizan (sa sedištem u Beogradu).
Njihovi najbolji igrači su prelazili u novoformirani Partizan...
Ja ne bežim od tih činjenica i ponosno kažem da volim JSD Partizan.

Kako možete reći da nemamo veze sa tim bojama? Ne prihvatate da su i Partizan i zvezda komunistički klubovi, ali to je vaš problem.
Isto ko što nije istina što neki navijači zvezde kažu da je Partizan osnovan u Zagrebu. Mi smo osnovani u Beogradu, al je većina bila hrvatskih igrača i tada je iz NDH (sedište u Zagrebu) nastao Partizan (sa sedištem u Beogradu).
Ja ne bežim od tih činjenica i ponosno kažem da volim JSD Partizan.
- hostile_bg
- Manager
@Slobodan I kakve to veze ima sa bojama stolica?
Последње учитавање од hostile_bg дана 14 Феб 2014, 16:04, учитано 1 пут укупно.
- hostile_bg
- Manager
- hostile_bg
- Manager