Au koja namestaljka! Znaci gledam tekmu, i ovi iz Nasionala su jebeno stali i pustili ove da daju gol. Fenix napada sa 5 igraca. Veza Nasionala 30 metara od gola, stoji, dok se ovi dodaju oko 16, dupli pas, odbrana stoji, ovi lagano.TheBlues пише: Imate i Nacional - Feniks veceras, zadnje kolo Urugvajske lige, kolju se sa Riverom koji ima isto bodova kao oni ali bolju gol razliku za 1 gol, tako da moze da se roka iz 1-1, h1 itd..
Predlozi
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
- Status: Није на вези
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
- TheBlues
- Manager
- Поруке: 2419
- Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
- Formacija: 4-3-3
- Been thanked: 5 times
Ja nisam gledao al mi sve jasno, jos i promasili penal na 1:2 i na kraju Danubio prvi, Rekoba i drugari govnari. A i kvota na live na 0:0 1.2 a na 1:0 1.15, to mi isto ne ide u glavu... Da ti se zgadi fudbal.
Valjda ce Strongest da izvuce fleke
Valjda ce Strongest da izvuce fleke
Последње учитавање од TheBlues дана 15 Дец 2013, 23:11, учитано 1 пут укупно.
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
još južnoamerikanci... nisu opičeni kao komšije, ali cenim da nije lepo biti igrač nacionala u ovom trenutku, sigurno ima sranja
ma da, klošari dali još 1 i to je to, sad će kraj svaki čas
J***m ti južnu ameriku
sva sreća pa uzeh pare na paganeze danas, inače bih popizdeo jako
ma da, klošari dali još 1 i to je to, sad će kraj svaki čas
J***m ti južnu ameriku
sva sreća pa uzeh pare na paganeze danas, inače bih popizdeo jako
Последње учитавање од Gagi дана 16 Дец 2013, 01:25, учитано 1 пут укупно.
- TheBlues
- Manager
- Поруке: 2419
- Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
- Formacija: 4-3-3
- Been thanked: 5 times
Hvala Gagi na pozivu, ali mozda neki drugi put. Ionako se retko ko ozbiljnije kladi, uglavnom ljudi pice tikete tipa sportska prognoza. A i ovi mladji narastaji su sve debilniji, cast izuzecima....Gagi пише:Šaro, hoćeš da preuzmeš ovaj podforum? Dobro bi nam došao mod ovde.TheBlues пише:Pa vi ljudi veze nemate
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
- José Mourinho
- Newgen
- Поруке: 32
- Придружен: 15 Нов 2013, 23:08
- Место: BiH
- Контакт:
za sutra stvarno ne znam sta igrat :argh: naso sam brat bratu nekih 20 "sigurnih" parova
siguran sam bas u dva para Leicester 1 (1,40) i Dundee 1 (1,35)
ostalo ujtru treba probrat (Gladbah, Rennes, Vitesse, Grodig, Fener, Reading, Fener, Reading, Hull) :argh: al sam ubio dva sata sigurno, prelisto sam svu ponudu za sutra i pregledo tabele svih mogucih liga
siguran sam bas u dva para Leicester 1 (1,40) i Dundee 1 (1,35)
ostalo ujtru treba probrat (Gladbah, Rennes, Vitesse, Grodig, Fener, Reading, Fener, Reading, Hull) :argh: al sam ubio dva sata sigurno, prelisto sam svu ponudu za sutra i pregledo tabele svih mogucih liga