Premier League 15/16
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
- Status: Није на вези
Da imam sport klub, ne bih jurio stream po netu. Mada, mudro zboris, bolje sto sam propustio ovo, dovoljno pizdim i sto nisam gledao. Svejedno, pratio bih drugo, makar i devet popili. Plasim se crvenog kartona, cak i u ovakvim sitaucijama mora postojati kontrola. Dzek i Sanja su skloni ludilu.
Videh i golove i šanse, meni se čini da je rezultat još i dobar.
Mesutov stav mora da se promeni, nisu ovo paceri iz Primere, dve lopte je prodao, sevnule kontre i dva gola. Greške u pasu, Liverpul odlično snimio kako može da nas napadne i eto im rezultata. Sramotno prvo poluvreme, valjalo bi učiniti nešto da ostane na tome.
Mesutov stav mora da se promeni, nisu ovo paceri iz Primere, dve lopte je prodao, sevnule kontre i dva gola. Greške u pasu, Liverpul odlično snimio kako može da nas napadne i eto im rezultata. Sramotno prvo poluvreme, valjalo bi učiniti nešto da ostane na tome.
Последње учитавање од Vladar дана 08 Феб 2014, 14:49, учитано 1 пут укупно.
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
Pa dobro, tu je i Ferdinand. Zaboravih da je i Džons odsutan. Nema odbrambenih ni na klupi, izuzimajući Ferdinanda, može biti rizično.
Janužaja bolje da ne ubacuje kad već ne startuje, da mi ne otima bodove na fantaziju.
#mufc XI vs @FulhamFC : De Gea, Rafael, Smalling, Vidic, Evra; Mata, Carrick, Fletcher, Young; Rooney, van Persie.
Odavanje pošte tragično preminulima u avionskoj nesreći 1958.
Janužaja bolje da ne ubacuje kad već ne startuje, da mi ne otima bodove na fantaziju.
#mufc XI vs @FulhamFC : De Gea, Rafael, Smalling, Vidic, Evra; Mata, Carrick, Fletcher, Young; Rooney, van Persie.
Odavanje pošte tragično preminulima u avionskoj nesreći 1958.