Treba mi igrač
- Ronin
- Assistant Manager
- Поруке: 692
- Придружен: 15 Дец 2010, 14:30
- Место: Šabac
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
- Status: Није на вези
Pocinjem 6. sezonu sa UTD, hteo sam dobrog DM ali Bayer nesto zategao za Larsa Bendera, odbija i mojih 60mil£!!! Carick ide na free (36godina), Flecer takodje matori i nije top klasa, tako da mi ostaju Felaini koji vise igra MC-BWM (kog sam hteo da prodam ako dovedem Bendera) i Fil Dzons kog i dalje rotiram na par pozicija.
Imao sam strasnu pusionu sa Fernandom iz Porta, cak sam ga i platio oko 12mil £ (posle prodao u CSKA za duplo manje para
).
Sta\koga preporucujete?
Imao sam strasnu pusionu sa Fernandom iz Porta, cak sam ga i platio oko 12mil £ (posle prodao u CSKA za duplo manje para
Sta\koga preporucujete?
- Ronin
- Assistant Manager
@ markohn
Anchor man ili DLP.
@ Jovan
Hvala, mislim da bi mi Romeu najvise odgovara.
edit:
Napokon su prihvatili ponudu

Anchor man ili DLP.
@ Jovan
Hvala, mislim da bi mi Romeu najvise odgovara.
edit:
Napokon su prihvatili ponudu

Последње учитавање од Ronin дана 07 Феб 2014, 21:15, учитано 1 пут укупно.
- Ronin
- Assistant Manager
Nastavljam da vas smaram
Dakle Lars Bender (i dalje me kuliraju za neke razumne ponude), Sami Kedira (30 god, moze doci za manje od 10mil £), Radja nainggolan (takodje oko 10mil£) i za mene novi igrac Gaston Gil Romero.
Ili da sve odjebem i roknem Fil Dzonsa na DM, obzirom da mi je DR i DC odlicno popunjen?
Dakle Lars Bender (i dalje me kuliraju za neke razumne ponude), Sami Kedira (30 god, moze doci za manje od 10mil £), Radja nainggolan (takodje oko 10mil£) i za mene novi igrac Gaston Gil Romero.
Ili da sve odjebem i roknem Fil Dzonsa na DM, obzirom da mi je DR i DC odlicno popunjen?
- 100Dzointa
- Manager
- Поруке: 2729
- Придружен: 04 Мај 2011, 14:57
- Место: Subotica
- Formacija: 4-2-3-1, 4-3-3
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 4 times
- 100Dzointa
- Manager
- 100Dzointa
- Manager
Nikako 3-5-2 ne gotivim taj Conte fazon. Ali previse mi je panjevit ovaj Jones za beka koji bi morao da se prikljuci napadu da predribla nekoga , odradi overlap , dobar centarsut . Nekako mi ne deluje da u potpunosti moze da izgura tu rolu u igri . Mada moguce da ja gresim jer bas nisam mnogo igrao sa Utd. Po meni je Jones klasican BWM ili Anchor man . Za stopera mi ima mali skok , a za beka taj dribling i crossing . 
Последње учитавање од 100Dzointa дана 10 Феб 2014, 11:06, учитано 1 пут укупно.
Pravda za 2D!
- Tik'al
- World Class Manager
- Поруке: 13282
- Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
- Место: Petén
- Been thanked: 5 times
Meni je 3-5-2 asocijacija kada se ima ofanzivan bek, jbg. Bekovi sluze da drze cvrstinu u igri, zna se sta je za napad, sredina i sam napad.
Meni je na proslom serijalu bio odlican kao bek u Njuki. Stvar je igraca koje ima u Ronin, ako ima na beku Perucija, naravno da nece da igra beka ili tako nekog bombasticnog igraca. Defanzivnih veznih je na pleve, ja samo volim da iskoristim igraca na poziciji gde igra kuburi, a meni krosing i dribling licno za beka nisu vazni. 
Jusqu'ici tout va bien…
- Ronin
- Assistant Manager
@ Tik'al
Rafael i to jebe kevu, napisah pre neki dan da mu je cena oko 40mil £, a backup mu je Smoling.
Rafael i to jebe kevu, napisah pre neki dan da mu je cena oko 40mil £, a backup mu je Smoling.
Последње учитавање од Ronin дана 10 Феб 2014, 12:25, учитано 1 пут укупно.
- Jovan
- Assistant Manager
- Поруке: 637
- Придружен: 09 Апр 2011, 13:47
- Место: Beograd
Romero vise dodje kao neki kreativac na sredini, mislim da se ne uklapa u profil igraca koji trazis.Ronin пише:Nastavljam da vas smaram![]()