I ja sam mnogo zgotivio Goretzku, samo što sam ga doveo, sutradan ga ubacim u startnih 11 u prvoj rundi kupa i on utrpa 2 komada, odma me kupio
Kara igra odlično, nije baš prva opcija jer pored njega imam Domingeza i Balantu, kao i 1 strašnog regena, ali kada kod zatreba da igra odigra na odličnom nivou.
Herman je car, brzinac pravi, imao sam prilika da dovedem boljih igrača na AMR ali jednostavno nemam potrebu jer on i pored nekih ocijena koje nisu savršene, igra vrhunski i prethodnih sezona mi je nosio ekipu kada niko drugi nije igrao kako treba.
Za Domingeza strahujem svaki prelazni rok, on je došao iz Atletica i ima u ugovoru buy-back klauzulu od 8M, a trenutna vrijednost mu je 24M. :argh: Svaki prelazni rok kako počne, tako se njemu pojavi wanted od Atletica. Srećom nikako da pošalju ponudu, tj. jesu jednom odavno kad nije vrijedio toliko, ali su poslali debili 7,5M i ja odbio.

Od tada redovno pljujem Diega Simeonea preko medija, kontam da to utiče da ne nudi za moje igrače.
Ter Stegen mi je otišao na kraju 1. sezone, isticao mu je ugovor za godinu dana i nije htio da pregovara. Stavio ga na TL, par klubova ponudilo 10ak miliona i ja sve prihvatio, kontao godinu dana ugovora samo, jbg neće dati više. Posle par dana šalje i PSG ponudu, ja kontam, e ne dam ga vama, i bzv lupim 40M, kad oni nude 25M, ja fino nastavio da se cenjkam i tako izvučem 31M eura za golmana kojem ističe ugovor
Onda sam imao problem da nađem zamjenu, nigdje golmana da valja i na kraju nadjem nekog Norvežanina Andre Hansena, koga sam doveo iz Dinamo Zagreba za 1,3M, i sasvim ok je branio. Na kraju mi je super ispalo to, od tih para sam doveo masu igrača i u toj sezoni osvojio titulu.
Na kraju iduće sezone mi iskoči prilika da dovedem Tiba Kurtou iz Čelzija za samo 10M, tako da sam praktično dobio jednako dobrog golmana + 20M