Premier League 15/16
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
- Status: Није на вези
TEAM v PALACE: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Arteta, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Ozil, Podolski, Giroud
SUBS: Fabianski, Jenkinson, Gibbs, Rosicky, Zelalem, Gnabry, Bendtner
Mislim da je ovo Monrealu poslednja prilika da pokaže nešto. Gibs je sasvim spreman, a opet je na klupi, ne vidim zašto.
Okslejd na mc-u, Podolski na levom boku.
Radije bih video Rosickog u startnih jeadanaest za ovakav susret, ali dobro. Očekujem mnogo gadan meč, ako opet uđemo mlitavo u utakmicu, Pulisova govna će nas skurcati na foru. Zajebani su do jaja, moraju brzo da se slome.
SUBS: Fabianski, Jenkinson, Gibbs, Rosicky, Zelalem, Gnabry, Bendtner
Mislim da je ovo Monrealu poslednja prilika da pokaže nešto. Gibs je sasvim spreman, a opet je na klupi, ne vidim zašto.
Okslejd na mc-u, Podolski na levom boku.
Radije bih video Rosickog u startnih jeadanaest za ovakav susret, ali dobro. Očekujem mnogo gadan meč, ako opet uđemo mlitavo u utakmicu, Pulisova govna će nas skurcati na foru. Zajebani su do jaja, moraju brzo da se slome.
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Okslejd, šmekeru!
Dobra igra, uz danas nešto slabije Mesuta i Santija, i standardno tankog Girouda. Monreal je ispucao svoje, ne vidim ga u postavi u narednom meču.
Venger je još jednom pogodio, sa OX-om na mc-u, evo meča koji ide u prilog tvrdnji da on može da igra i na poziciji centralnog veznog.

Dobra igra, uz danas nešto slabije Mesuta i Santija, i standardno tankog Girouda. Monreal je ispucao svoje, ne vidim ga u postavi u narednom meču.
Venger je još jednom pogodio, sa OX-om na mc-u, evo meča koji ide u prilog tvrdnji da on može da igra i na poziciji centralnog veznog.

Последње учитавање од Vladar дана 02 Феб 2014, 19:06, учитано 1 пут укупно.
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Ja taman danas pomenuh najk, i evo vesti, jako dobre.
Nastavljamo saradnju sa najkom, i obaramo sve rekorde.
Ugovor ce biti vredan izmedju 700miliona i jedne milijarde funti, zavisno o duzini. Pitanje je da li ce se ugovor potpisati na 10 godina, ili kao prethodni, na 13. U svakom slucaju, primacemo 70miliona funti godisnje. Za prethodni smo dobijali ja mislim 20 i kusur miliona.
Ugovor stupa na delo od sledece sezone. Takodje, treba dodati i to da od sledece godine na snagu stupa ugovor sa Sevroletom, koji je potpisan na 7 godina, i vredi 53miliona funti godisnje.
Cisto poredjenja radi, Real od adidasa prima 31milion funti po godini.
Zna najk sta radi, znaju da sledi renoviranje ekipe i brdo dresova ce biti prodano.
Eto zasto Vudvard nije dobio otkaz nakon onog fijaska letos sa transferima. Mada je i dalje nesposoban kada se fudbal dovede u pitanje.
Nastavljamo saradnju sa najkom, i obaramo sve rekorde.
Ugovor ce biti vredan izmedju 700miliona i jedne milijarde funti, zavisno o duzini. Pitanje je da li ce se ugovor potpisati na 10 godina, ili kao prethodni, na 13. U svakom slucaju, primacemo 70miliona funti godisnje. Za prethodni smo dobijali ja mislim 20 i kusur miliona.
Ugovor stupa na delo od sledece sezone. Takodje, treba dodati i to da od sledece godine na snagu stupa ugovor sa Sevroletom, koji je potpisan na 7 godina, i vredi 53miliona funti godisnje.
Cisto poredjenja radi, Real od adidasa prima 31milion funti po godini.
Zna najk sta radi, znaju da sledi renoviranje ekipe i brdo dresova ce biti prodano.
Eto zasto Vudvard nije dobio otkaz nakon onog fijaska letos sa transferima. Mada je i dalje nesposoban kada se fudbal dovede u pitanje.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
Код: Изаберите све
http://24sport.rs/sport/Fudbal/Lige_petice/8318/Pa_zar_tako_javno_Rezerva_Arsenala_u%C5%BEiva_na_klupi-_VIDEO.htmlИ душа и тело, све је црно бело...
-
salel
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 10649
- Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
- Место: Subotica
[youtube]www.youtube.com/watch?v=cXZuRXTrc1Y#t=50[/youtube]
Najbolji strelac Bundeslige trebao da dodje. Wenger nudio 8 ovi trazili 11.
Najbolji strelac Bundeslige trebao da dodje. Wenger nudio 8 ovi trazili 11.
Последње учитавање од salel дана 03 Феб 2014, 16:29, учитано 1 пут укупно.
- Tokelara
- World Class Manager
- Поруке: 7828
- Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
- Место: SU/NS
Код: Изаберите све
http://www.24sport.rs/sport/Fudbal/Lige_petice/8338/Najgori_tandem_u_istoriji_Junajteda:_Van_Persi_uputio_tri_dodavanja_ka_Runiju,_sva_tri_sa_centra.htmlDok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.