Полудим
-
mikoexclusive
- First Team Coach
- Поруке: 266
- Придружен: 07 Апр 2013, 19:29
- Место: Rudo
- Status: Није на вези
Kad kompjuter odluči da ti uzme bodove, on će to uraditi bez obzira koliko je jaka tvoja ekipa i koliko je slab protivnik. Povedem 2-0, potpuno dominiram i mislio sam da ćemo ih napuniti 5-0. Šanse se ređaju kao na traci.
Onda, odnekud protivnik ima slobodnjak na ivici mog šesnaesterca. Kako su oni dotle došli i kako sam ja napravio faul, ostaje nepoznato. Ja kad sam vidio slobodnjak, odmah sam znao da ću primiti gol. Puca lik sa free kicks 14 i zabija golčinu pod same rašlje.
Malo kasnije primam gol iz daljine od lika sa long shots 10. I to je to što sam vidio od protivničkih akcija. 2 puta prišli golu i dali 2 gola. S druge strane, mi igramo sa 3 napadača i svaki od njih ima finishing 19, u sredini imam 3 igrača sa long shots 17 i opet se mučim da dam gol.

Onda, odnekud protivnik ima slobodnjak na ivici mog šesnaesterca. Kako su oni dotle došli i kako sam ja napravio faul, ostaje nepoznato. Ja kad sam vidio slobodnjak, odmah sam znao da ću primiti gol. Puca lik sa free kicks 14 i zabija golčinu pod same rašlje.
Malo kasnije primam gol iz daljine od lika sa long shots 10. I to je to što sam vidio od protivničkih akcija. 2 puta prišli golu i dali 2 gola. S druge strane, mi igramo sa 3 napadača i svaki od njih ima finishing 19, u sredini imam 3 igrača sa long shots 17 i opet se mučim da dam gol.

Последње учитавање од mikoexclusive дана 29 Јан 2014, 10:03, учитано 1 пут укупно.
- kLeSa
- World Class Manager
- Поруке: 3305
- Придружен: 13 Нов 2010, 14:08
- Место: Srbija - Beograd
- Контакт:
Kakve instrukcije dajes timu tokom meca?
Ps a da promenis taktiku? 3 napadaca (CEMU?),3 vezna (premalo)...
Ps a da promenis taktiku? 3 napadaca (CEMU?),3 vezna (premalo)...
Последње учитавање од kLeSa дана 29 Јан 2014, 18:54, учитано 1 пут укупно.
-
mikoexclusive
- First Team Coach
- 100Dzointa
- Manager
- Поруке: 2729
- Придружен: 04 Мај 2011, 14:57
- Место: Subotica
- Formacija: 4-2-3-1, 4-3-3
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 4 times
I ja zamalo danas tako prodjoh ali me Ola John izvukao u 93 min
Prso bi da sam odigrao 2-2 a imao 9 CCC .

Последње учитавање од 100Dzointa дана 30 Јан 2014, 01:42, учитано 1 пут укупно.
Pravda za 2D!
-
mikoexclusive
- First Team Coach
I ja zatvaram utakmicu, ali od 70. min.kLeSa пише:Ja se vodim logikom,kad vodim 2-0 (npr ko ti),ne forsiram igrace,vec kontrolisem mec i cuvam rezultat. Voditi i igrati sa 3 napadaca,pa se cuditi kako su te stigli,je prosto suludo.
Razbijem ih u prvom poluvremenu, povedem 2-0, a onda primim 2 idiotska gola u 45. i 53. min. Nema smisla zatvarati utakmicu na početku 2. poluvremena u situaciji kad potpuno dominiraš utakmicom.
-
mikoexclusive
- First Team Coach
Stoperski par stoji na 35m od gola, vraćaju loptu mom golmanu koji stoji na penalu. Međutim, lopta se zaustavlja na samoj ivici 16-erca. Golman stoji na penalu, ni ne pomišlja da prošeta još 5m i uzme loptu. U tom protivnički napadač udaljen 40m od gola počinje da trči, moji stoperi stoje, frajer trči i preuzima onu loptu na ivici 16-erca, prolazi pored golmana koji i dalje stoji i zabija gol za izjednačenje 2-2!
Inače, u toj istoj utakmici prvi gol sam primio iz penala! Užasno me nervira što svake sezone protiv nas sviraju bar po 6-7 penala i to u 95% slučajeva bude faul na ivici kp, penal napravljen bez ikakve potrebe, a za nas su svirali samo 4 penala u poslednjih 97 ligaških utakmica.
Inače, u toj istoj utakmici prvi gol sam primio iz penala! Užasno me nervira što svake sezone protiv nas sviraju bar po 6-7 penala i to u 95% slučajeva bude faul na ivici kp, penal napravljen bez ikakve potrebe, a za nas su svirali samo 4 penala u poslednjih 97 ligaških utakmica.
-
mikoexclusive
- First Team Coach
Borim se za titulu i izgubim na svom terenu od ekipe sa sredine tabele 1-4, a imao sam 5 ccc i 5 hc. Oni 5 šuteva u okvir gola.
Nekidan, igramo nokaut fazu LE, razbijemo protivnika na svom terenu, šutevi 46-1, mi 6 ccc, 9 hc, 5 woodworks, 19 kornera i pobjedimo samo 3-0. U revanšu oni iz 2 šuta povedu 2-0 i moram da strahujem za rezultat iako smo realno 550 puta jača ekipa.
Igramo protiv mrtvog Hull-a, šutevi 36-1, rez 1-1!
Nekidan, igramo nokaut fazu LE, razbijemo protivnika na svom terenu, šutevi 46-1, mi 6 ccc, 9 hc, 5 woodworks, 19 kornera i pobjedimo samo 3-0. U revanšu oni iz 2 šuta povedu 2-0 i moram da strahujem za rezultat iako smo realno 550 puta jača ekipa.
Последње учитавање од mikoexclusive дана 01 Феб 2014, 15:19, учитано 1 пут укупно.
- petarda
- First Team Coach
- Поруке: 328
- Придружен: 26 Авг 2011, 12:02
- Место: Novi Sad
- Been thanked: 3 times
Usrano je sve definitivno. Prekidi su trenutno najveca nocna mora i bekovi koji igraju kao retardi te protiv krila koja utrcavaju u prazan prostor ne postoji resenje. Bar ga ja jos nisam provalio.mikoexclusive пише:Borim se za titulu i izgubim na svom terenu od ekipe sa sredine tabele 1-4, a imao sam 5 ccc i 5 hc. Oni 5 šuteva u okvir gola.
A malopre igram protiv Arsenala u gostima. Povedem sa 2-0 i onda primi 3 gola iz kornera od toga jedan je moj autogol. Cemu to?
- Dure_ns
- First Team Coach
- Поруке: 216
- Придружен: 09 Мар 2012, 20:38
- Место: London
petarda пише:A malopre igram protiv Arsenala u gostima. Povedem sa 2-0 i onda primi 3 gola iz kornera od toga jedan je moj autogol. Cemu to?

Golovi ne da su smesni,nego sa igracem manje ko da ja imam 5 igraca a oni 20,lepo na poluvremenu stavim da kontrolisu igru,paze na kontre i ostalo da samo zavrsim utakmicu,eventualno gol da primim,a oni me onako muski naguze...
I da dodam na ovo,vise volim da me lepo opere Juventus 10-0(to svakako i ocekujem)ali da golovi budu iz akcija,realni,a ne ovakvi bagovi.Ja sa taktikom,uigranoscu i team talkom na ovo ne mogu da uticem.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tYNlnyXnLt8[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6viMV5HYn1E[/youtube]
ljudi jel moguce da El Saravi ne moze da da gol vec 2 sezone , a da sam ga platio jeb**** 40 miliona evra , dao je 2 gola od kad je dosao i to u prvoj utakmici , a posle toga ni jedan vise...ima barem po 2 ccc i po 2 half chances ali ne moze da da gol , 2-3 puta je masio i prazan gol , sad niko nece da ga kupi za 30 m , a meni je malo glupo da ga prodam za manje , jos plus je napredovao , ima ocene kao zver..