Premier League 15/16
- C.RONALDO7
- Manager
- Поруке: 2135
- Придружен: 31 Јан 2011, 23:43
- Место: SRB (SD) - ITA
- Status: Није на вези
To za Bibera mislim da je izjavio u šali ismevajući Gecea koliko mi se čini, ne deluje mi tako da to sluša, ali je izjavio da bi najviše voleo da poseti Beograd i da je mnogo iznenađen što se nismo plasirali u Brazil, e sad možda je našao tamo neku našu pa zbog toga naklonost ka Srbiji, ali u svakom slučaju gotivan lik.
- C.RONALDO7
- Manager
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Ne verujem da ce Mata poceti, ali bih voleo.
Kroos se pominje, ne znam kolko je to realna opcija. Prica se da su Totenhem, Monako i Atletiko ponudili neki kes za Cicarita. Mislim da je vreme da ga pustimo. Stigla nam je zvanicno ponuda iz Pariza za Januzaja. Ne zna se kolika je suma bila u pitanju, ali je odbijena.
Comment From Tom
do you think United and Chelsea are waiting for Shaw to play Arsenal tonight before bidding for him just to annoy Wenger?

:lover:
Kroos se pominje, ne znam kolko je to realna opcija. Prica se da su Totenhem, Monako i Atletiko ponudili neki kes za Cicarita. Mislim da je vreme da ga pustimo. Stigla nam je zvanicno ponuda iz Pariza za Januzaja. Ne zna se kolika je suma bila u pitanju, ali je odbijena.
Comment From Tom
do you think United and Chelsea are waiting for Shaw to play Arsenal tonight before bidding for him just to annoy Wenger?
:lover:
Последње учитавање од neme93 дана 28 Јан 2014, 19:28, учитано 1 пут укупно.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Team to play Southampton: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Arteta, Flamini, Ozil, Cazorla, Gnabry, Giroud. SUBS: Fabianski, Vermaelen, Gibbs, Jenkinson, Oxlade-Chamberlain, Podolski, Bendtner
Opet su počeli smušeno, ovo se ponavlja već 4.-5. meč u nizu. Gol je bio ružan, Vojčehov, ali svejedno, ovakav pristup i treba da bude kažnjen. Sumnjam da ćemo se i ovaj put izvući.
Opet su počeli smušeno, ovo se ponavlja već 4.-5. meč u nizu. Gol je bio ružan, Vojčehov, ali svejedno, ovakav pristup i treba da bude kažnjen. Sumnjam da ćemo se i ovaj put izvući.
Последње учитавање од Vladar дана 28 Јан 2014, 21:09, учитано 1 пут укупно.
- C.RONALDO7
- Manager
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
Brate, ovo je drugi put da ga ubacuju u šansu na istu foru i on ne može da namesti jebenu nogu za jebeni šut.
Flamini je vrlo bolestan tip, pa koji mu je penis da uleće sa obe noge u čoveka. Ne vredi, večeras baš ništa ne funkcioniše.
Flamini je vrlo bolestan tip, pa koji mu je penis da uleće sa obe noge u čoveka. Ne vredi, večeras baš ništa ne funkcioniše.
Последње учитавање од Vladar дана 28 Јан 2014, 22:27, учитано 1 пут укупно.
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
Ja na ovo ne mogu da gledam kao na izgubljena dva boda, već kao osvojen jedan, toliko smo slabi bili. Skoro sigurno smo spali sa prvog mesta posle ovog kola, ali imamo priliku da se vratimo na čelo tabele, sledeće kolo igraju Siti i Čelsi. Brine me što je i ovaj skot Flamini sad odsutan, Arteta opet tanak bio, vraća se Vilšir ali smo opet u problemu sa povredama. Nadam se da ćemo pregurati ovo, da u kakvoj-takvoj formi uđemo u mečeve sa Liverpulom i Junjatedom.