Premier League 15/16
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
- Status: Није на вези
David Moyes "Juan is just the start of our rebuilding, there'll be many more to come just like him"
Moyes "I want to build an exciting team. I want to win + give fans something to shout about. This is the first + there will be more in time"
Moyes "I want to build an exciting team. I want to win + give fans something to shout about. This is the first + there will be more in time"
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
- Juvenino86
- Manager
- Поруке: 1148
- Придружен: 20 Нов 2012, 16:53
- Место: Srbija
- Klub koji vodite: Kyoto Sanga
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 2 times
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
- Juvenino86
- Manager
- Поруке: 1148
- Придружен: 20 Нов 2012, 16:53
- Место: Srbija
- Klub koji vodite: Kyoto Sanga
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 2 times
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
Runiju će, piše danas britanska štampa, pored novog ugovora biti ponuđena i kapitenska traka Junajteda, ali i pravo glasa u transfer politici? Znači li to i rastanak sa Vidićem?
Huan Mata je stigao, ali zna se ko je prva violina Mančester junajteda. Svestan je toga i Dejvid Mojes, koji se u saradnji sa upravom kluba upinje kako bi zadržao Vejna Runija na Old Trafordu.
Da je rukovodstvo Crvenih đavola već stupilo u pregovore o produžetku saradnju sa iskusnim napadačem već je poznato, na površinu su isplivale i glasine o astronomskoj plati od 300.000 funti nedeljno, ali... Junajted je spreman da ide i dalje.
Naime, britanska štampa danas piše da će Runiju biti uručena i kapitenska traka što dovodi u pitanje dalji status Nemanje Vidića, odnosno njegov ostanak na Teatru snova.
Zabrinut zbog toga što Runiju ugovor ističe za 18 meseci, što znači da bi Junajted već na leto mogao da upadne u ozbiljan problem, Mojes je rešio da primeni drugačiji pristup od prethodnika.
Ser Aleks Ferguson je jednostavno imao tu moć da uđe u otvoren konflikt sa bilo kojim fudbalerom, makar on bio i prva zvezda tima. Kod Runija ga je, međutim, to umalo skupo koštalo, pošto je 28-godišnji engleski reprezentativac tražio dozvolu za transfer.
Mojes bi najradije izbegao takvu opciju, pa na sve načine pokušava da se dodvori Runiju. Čak je voljan i da Runija uključi u klupske poslove na "višoj instanci".
O čemu se radi?
Navodno je Runi prvi obavešten i o 37.000.000 funti skupoj kupovini Huana Mate, a tako će biti i u budućnosti čak i pre no što se transferi obave. I čak i ako su u pitanju najstrože čuvane tajne. I ne samo to, pojedini mediji pišu da se Runiju obećava i da će biti konsultovan u vezi sa budućim transferima?
Da je rukovodstvo Crvenih đavola već stupilo u pregovore o produžetku saradnju sa iskusnim napadačem već je poznato, na površinu su isplivale i glasine o astronomskoj plati od 300.000 funti nedeljno, ali... Junajted je spreman da ide i dalje.
Naime, britanska štampa danas piše da će Runiju biti uručena i kapitenska traka što dovodi u pitanje dalji status Nemanje Vidića, odnosno njegov ostanak na Teatru snova.
Zabrinut zbog toga što Runiju ugovor ističe za 18 meseci, što znači da bi Junajted već na leto mogao da upadne u ozbiljan problem, Mojes je rešio da primeni drugačiji pristup od prethodnika.
Ser Aleks Ferguson je jednostavno imao tu moć da uđe u otvoren konflikt sa bilo kojim fudbalerom, makar on bio i prva zvezda tima. Kod Runija ga je, međutim, to umalo skupo koštalo, pošto je 28-godišnji engleski reprezentativac tražio dozvolu za transfer.
Mojes bi najradije izbegao takvu opciju, pa na sve načine pokušava da se dodvori Runiju. Čak je voljan i da Runija uključi u klupske poslove na "višoj instanci".
O čemu se radi?
Navodno je Runi prvi obavešten i o 37.000.000 funti skupoj kupovini Huana Mate, a tako će biti i u budućnosti čak i pre no što se transferi obave. I čak i ako su u pitanju najstrože čuvane tajne. I ne samo to, pojedini mediji pišu da se Runiju obećava i da će biti konsultovan u vezi sa budućim transferima?
We'll keep the Red flag flyin' high!
- C.RONALDO7
- Manager
- Поруке: 2135
- Придружен: 31 Јан 2011, 23:43
- Место: SRB (SD) - ITA