(FM14) Koga trenutno vodite?
-
mikoexclusive
- First Team Coach
- Поруке: 266
- Придружен: 07 Апр 2013, 19:29
- Место: Rudo
- Status: Није на вези
kLeSa, igraci su kul, ima dosta talentovanih koji mogu da igraju i u Premier ligi. Reputacija je National, kinte nema uopste jer embargo traje do 1 septembra... Onda je neki biznismen odbio da plati i preuzme klub te je ostao stari predsednik... Negde polovinom septembra sam trazio novac zbog minusa za plate, jer sam dao profesijalne ugovore nekim klincima i dobio 4,5m za transfere.
U sustini je dobro jer nemas pravog protivnika, gazis sve redom, nisam igrao jos sa Celticom ali bi me verovatno otkinuli od zivota. E da ne zaboravim, jedno 9 igraca ima zabranu igranja do 1. septembra i par njih su veoma dobri igraci, a sto je najgore od 3 golmana 2 bolja imaju zabranu... Odigraces bez tih igraca oko 7 meceva, ovaj gosa se i nije toliko lose pokazao u odnosu na odbranu, ali se kasnije i ona sredila pa sad gazim i prvoligase i postavljam rekorde u pobedama u nizu
U sustini je dobro jer nemas pravog protivnika, gazis sve redom, nisam igrao jos sa Celticom ali bi me verovatno otkinuli od zivota. E da ne zaboravim, jedno 9 igraca ima zabranu igranja do 1. septembra i par njih su veoma dobri igraci, a sto je najgore od 3 golmana 2 bolja imaju zabranu... Odigraces bez tih igraca oko 7 meceva, ovaj gosa se i nije toliko lose pokazao u odnosu na odbranu, ali se kasnije i ona sredila pa sad gazim i prvoligase i postavljam rekorde u pobedama u nizu
Sé un hombre
- 100Dzointa
- Manager
- Поруке: 2729
- Придружен: 04 Мај 2011, 14:57
- Место: Subotica
- Formacija: 4-2-3-1, 4-3-3
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 4 times
Uzeo malo da se igram s "Filipsovcima" ,posto ih nisam vodio jos od FM-a 2007 
Ligu uzeo bez nekih vecih problema, Ajax na kraju posustao i mi uzeli titulu u finisu sampionata.
Transferi prva sez :

Eredivisie:

Kup :

Evropa:

Avrg rt :

To je to sto se tice prve sez. Generalno sam zadovoljan, dupla kruna, prosli grupnu fazu u LS.
Zapoceo sam i drugu sezonu . Sad smo imali ozbiljniji budzet pa je i prostor za manevrsianje na trzistu bio veci
Evo i transfera za drugu sezonu , niko bitan nije otisao .

Jos se ceka 30/08/2014 da nam pristigne Gabriel Barbosa pa da cine ubitacan tandem sa Mitrovicem . Mitar se odmah odlicno uklopio u tim , za sada na 3 odigrane utakmice je postigao 4 gola. Od njega se ocekuje da zaseni Mateju Kzmana legendu na Philips stadionu.
evo i ss trenutnih igraca u ekipi .

Ligu uzeo bez nekih vecih problema, Ajax na kraju posustao i mi uzeli titulu u finisu sampionata.
Transferi prva sez :

Eredivisie:

Kup :

Evropa:

Avrg rt :

To je to sto se tice prve sez. Generalno sam zadovoljan, dupla kruna, prosli grupnu fazu u LS.
Zapoceo sam i drugu sezonu . Sad smo imali ozbiljniji budzet pa je i prostor za manevrsianje na trzistu bio veci
Evo i transfera za drugu sezonu , niko bitan nije otisao .

Jos se ceka 30/08/2014 da nam pristigne Gabriel Barbosa pa da cine ubitacan tandem sa Mitrovicem . Mitar se odmah odlicno uklopio u tim , za sada na 3 odigrane utakmice je postigao 4 gola. Od njega se ocekuje da zaseni Mateju Kzmana legendu na Philips stadionu.
evo i ss trenutnih igraca u ekipi .

Последње учитавање од 100Dzointa дана 27 Јан 2014, 17:19, учитано 1 пут укупно.
Pravda za 2D!
- alokin
- First Team Coach
- Поруке: 410
- Придружен: 19 Дец 2010, 00:55
- Место: Skopje, Makedonija
- Klub koji vodite: FC Bayern Munchen
- Formacija: 4-2-3-1
- Mood:
Igram sejv sa Bayern-om jos iz bete verzije igre... Od poslednih 4 godina, 3 puta bio 2-ro mesto i posledna godina 7-mo
(4 puta sampion Dortmund).
Ali ova sezona je bila moja... osvojio duplu kruno i to sa tim izgradjen od igrace iz skole Bayerna

Prvi tim, 21 igrac... 9 od prvih 11 su iz moje skole, od 21 igrac ukupno, 16 od skole
Igraci koji su dosli uz transfer pre nekoliko sezona:
andrew bower 34, kazuki tamaki 32. karel baert 34, tommaso moretti 34, kevin schreiber 30
Ako ne sezona 2034/2035... ondak 2035/2036 cil je da prvi 21-22 igraca budu iz skole.
Ali ova sezona je bila moja... osvojio duplu kruno i to sa tim izgradjen od igrace iz skole Bayerna

Prvi tim, 21 igrac... 9 od prvih 11 su iz moje skole, od 21 igrac ukupno, 16 od skole
Igraci koji su dosli uz transfer pre nekoliko sezona:
andrew bower 34, kazuki tamaki 32. karel baert 34, tommaso moretti 34, kevin schreiber 30
Ako ne sezona 2034/2035... ondak 2035/2036 cil je da prvi 21-22 igraca budu iz skole.
Последње учитавање од alokin дана 31 Јан 2014, 09:43, учитано 1 пут укупно.
Don't You f.y.r.o.m. ME, Call Me By My Name Say Macedonia
- alokin
- First Team Coach
- Поруке: 410
- Придружен: 19 Дец 2010, 00:55
- Место: Skopje, Makedonija
- Klub koji vodite: FC Bayern Munchen
- Formacija: 4-2-3-1
- Mood:
Asistent je odigrao tu sezonu 2031/2032... dosta od igraca su bili stari, tako da tesko da je bilo moguce da se uradi nesto plustanke14 пише:Jel te nije sramota da budes 7 sa Bayernom?
Последње учитавање од alokin дана 31 Јан 2014, 09:48, учитано 1 пут укупно.
Don't You f.y.r.o.m. ME, Call Me By My Name Say Macedonia