FK Partizan [2013/14]
- Tokelara
- World Class Manager
- Поруке: 7828
- Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
- Место: SU/NS
- Status: Није на вези
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=y7ffXHv1giE[/youtube]
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
to je ona razlika o kojoj sam gore pisao, tamo je kao u pozorištu ali su makar kvalitetne predstave, a kad bi kod nas bila takva atmosfera, ko bi još dolazio da gleda loše predstave...Maree пише:Eh, mozda sam ja dosta mlad pa ne kapiram ali bio sam dosta puta na severu da bi ukapirao ponasanja tamo,nasi navijaci su daleko od normalnosti, cast izuzetcima.Zadnji put kad je dolazila Zvezda u Jagodinu ovi sa severa su izlomili stolice samo da gadjaju zandarmeriju koja radi svoj posao i ne da nekom da trci sa juga na sever.Cast izuzetcima svakako, ako ti volis tamo da ides i da navijas vatreno i ne smetaju ti svi oni silni narkomani i vodje navijaca koji zive na Dedinju i voze besne dzipove onda ok.Svako navija za svoj klub kako misli da je to najbolje.Mada kod nas kad bi uveli sistem kao u Engleskoj ne bi imalo sta da se gleda.Jer oni ti za pare koje das daju odlicnu utakmicu, a ovi nasi cisto sumnjam.
И душа и тело, све је црно бело...
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Bolje i niko nego ovi "navijači".
Zaista bih voleo mirno da odem i pogledam fudbal, a ne naduvane majmune okolo da gledam.
Primer je da porodica ne može da ode na fudbal lepo kao nekada. Protiv Spartaka je (Marinci kad su pravili njeSra) zbog takvih idiota kojih ima i kod Grobara i kod delija koji misle na taj nazovi neki fanatizam i ne paze šta rade, elem, mislim da je bilo povređene dece pa vi vidite.
Je su li to navijači?! Možemo ovako do sutra. U Srbiji je poremećen sistem vrednost. Sport je u totalnom rasulu. Zašto na utakmicu ABA lige tj derbi ne bi mogli da dođu i Grobari i delije?!!! Zbog "navijača".
Zaista bih voleo mirno da odem i pogledam fudbal, a ne naduvane majmune okolo da gledam.
Primer je da porodica ne može da ode na fudbal lepo kao nekada. Protiv Spartaka je (Marinci kad su pravili njeSra) zbog takvih idiota kojih ima i kod Grobara i kod delija koji misle na taj nazovi neki fanatizam i ne paze šta rade, elem, mislim da je bilo povređene dece pa vi vidite.
Je su li to navijači?! Možemo ovako do sutra. U Srbiji je poremećen sistem vrednost. Sport je u totalnom rasulu. Zašto na utakmicu ABA lige tj derbi ne bi mogli da dođu i Grobari i delije?!!! Zbog "navijača".
Последње учитавање од Sloba дана 23 Јан 2014, 20:25, учитано 1 пут укупно.
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
-
srbinho
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Sta je vama Stojke je bio i ostao Delija i to ce uvek biti! Morao je da spasava sebe u Partizanu! Sta je tu je! Neka mu je sa srecom u Olympiakosu ali neka gubi svaki duel sa crno belima 
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
-
srbinho
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times

Partizan I poluvreme: Lukač, Lazović, Stanković, Volkov, Aksentijević, Ilić, Jojić, [font=comic sans ms]Marković, Obradović, Malbašić, Mutombo.
Partizan II poluvreme: Petrović, Petrović ,Trajković, Ninković, Drinčić, Grbić, Vulićević, Brašanac, Škuletić, Pantić, Gulan.
Trener: Marko Nikolić
Danas je u Beleku odigran i drugi kontrolni meč. Korejska ekipa je već bila ozbiljna provera, a zabeležena je pobeda od 2:1! Golove za srpskog šampiona postigli su Mutombo koji se nalazi na probi kao i Danilo Pantić. Gol za Korejce je zapravo autogol Gulana. Za protivničku ekipu je igrao i nekadašnji fudbaler Partizana Sreten Sretenović koji je tokom utakmice dobio i žuti karton.