Premier League 15/16

Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times
Status: Није на вези

Порука од Tik'al »

Kabaj i Arfa izmisli fudbal za vezu Junajteda.
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
TSG
World Class Manager
Поруке: 4557
Придружен: 11 Нов 2010, 18:47
Место: Banja Luka

Порука од TSG »

Kabaj sam, bez Arfe.
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Порука од Tik'al »

Arfa kad udje u igru izlomi kicmu svakom igracu, proslu sezonu je razvalio. Sad sto je Pardju budala pa ga ne ubacuje, to je posebna prica. Jedina mana su mu povrede i sto malo vise voli loptu za sebe. Svejedno u Junajtedu postoji dosta dobrih igraca, eto taj Kagava je u sustini masina, pratio sam ga u Dortmundu redovno, ali jednostavno nije za sistem kojim igra Junajted. Kerik je kesa, tipicana hajp prica zato sto je Englez. Felaini je bruka igrac, dominantan je u svim segmentima igre, sem u brzini. Flecer, daj ne zajebavajte me, mislim da se i Roji Kin smeje, dobro je da nije Daren Gibson. Valensija je jedan od najprodornijih igraca na desnoj strani trenutno u svetu, samo sto celnici ne znaju to da iskoriste. Januzaj je stvarno ogroman talenat. Esli Jang, pa ja mislim da je sramota svakog Engleza, sto je on Englez, no rasizam. Evra najslabija karika, iduk(idi u k***c), pa to momce je istrcalo i pretrcalo vise kilometara od cele zadnje linije, racunam i defanzivne veziste. On jeste u godinama, ali je medju top igracima na levom beku u poslednjih 10 godina. Rio je klasican Sol Kembel, malo retardiraniji u glavi, ali je vrlo dobar igrac. Vidica je unistila ona budala iz Bazela, ali i dalje stoji da je stub odbrane, klimav, ali jebiga, zasto bi nosio traku? I zasto bi mu Evra bio zamenik? Verovatno treba Flecer, haha. Dzons je odlican igrac, koji luta po pozicijama. Kvar je u postavci igre, a ne u igracima, dobro bi dosla jos 2-3 pojacanja, ali s ovim timom mozes biti u konkurenciji za top3 mesta.
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Vladar пише: Međutim, moram da se osvrnem na činjenicu da si izgovorio mnogo kontradikotrnih stvari u zadnjih, recimo 15-20 stranica ove teme. Nemam vremena, a ni volje da pretražujem i da te citiram(a i valjda znaš šta si pisao) ali moram da istaknem da si u nekim stvarima spreman baš daleko da ideš, bukvalno da se posereš na sopstvene reči. Tvrdio si na početku sezone da ne možete bez Ria i Vidića, ta ploča se više ne sluša. Pisao si da si prezadovoljan igrama Ćićarita, Kagave, pa čak i Valensije, pa opet, negde se i to zaturilo. Nema veze, ja rekoh, ovde nemaš problem sa mnom, već sa samim sobom. A pošto se ja ne bavim beznadežnim slučajevima, moraćeš sam da nađeš rešenje.
Kljucne reci su ti boldirane. Sam mozes da nadjes u njima odgovor na ceo ovaj pasus. Al za svaki slucaj, da ti ipak ja pojasnim. Niko nije mogao da zna sta ce se desavati u klubu, ja sam imao svoju neku viziju. Kako su utakmice prolazile, tako sam ja dobijao cistiju sliku, i menjao misljenje. Rekao sam da ne mozemo bez Ria i Vidica, ali onda, prodje 10 kola, kiks do kiksa, naravno da cu da promenim misljenje. Za Cicarita seres, kao i za Kagavu, slobodno nadji i citiraj, po jednom, eventualno dva puta sam ih pohvalio za odigrani mec, nikako za formu. Cicu verovatno nakon Liverpula, Kagavu nakon Leverkuzena. Igrac igra generalno lose, odigra dobru tekmu, jel treba da precutim? Stvarno ne kapiram o cemu pricas, nadam se da je tebi samom jasno.
Vladar пише:Ne sećam se da si terao SKolsa i Gigsa iz kluba.
Zasto bih kad su plodili?
Vladar пише:Bežiš od priznanja da si pogrešio u vezi mnogih stvari, ali dobićeš potvrdu za to, ne moram ja uopšte da odigram bilo kakvu ulogu u tome.
Nikako, mada i sam to znas, nego pises onako, da me napravis budalom. Smejali ste mi se svi kad sam rekao nakon ona 2-3 poraza da cemo da krenemo da dobijamo redom, a 6 pobeda smo nakon toga zaredjali. Toliko o tome ko prati klub a ko ne, i ko gresi a ko ne.

I nema potrebe za daljom raspravom, ti sa tvojom neupucenoscu sigurno neces uspeti da mi bilo sta dokazes. A lepo je to sto pises za druge, pokusavas da me napravis budalom, izvrces reci. Dzentlmenski i drugarski, zaista.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Порука од Tik'al »

Nemanja je u sred ispitnog roka, molim za razum.
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Prvi si počeo sa tim, što si skočio u glib ako ne znaš da plivaš u njemu?
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

Шта сте се ви распрдели овде? Јбт, романе пишете.
Корисников грб
arseNal-serbia
Manager
Поруке: 1063
Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
Место: Smederevo

Порука од arseNal-serbia »

SkyBet javlja da je Arsenal trenutno najbliži dovodjenju Edisona Cavanija!

Oni su prvi potvrdili Özilov dolazak!

:kuronja:
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad

Порука од bubi.ue »

Покупиће вам га Абрамович чим дође у Лондон. :D
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Ne zvuči mi to realno.
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Порука од Gagi »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_qwMZ56n74k[/youtube]

hahahahaha
Последње учитавање од Gagi дана 21 Јан 2014, 16:31, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
dramit
Manager
Поруке: 1483
Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
Место: Beograd
Been thanked: 3 times

Порука од dramit »

Ajde bre šta se vas dvojca (neme i vladar) ujedate kao dve glodalice ?
Ne umete lepo da komentarišete nego ste se nahuškali jedan na drugog..
Nego Nemanjin Junajted u kanalu pa pizdi, a Vladarove Tobdzije prve (ne sećaju se ni oni sami kad su poslednji put bili vodeći) pa se busa i eto varnica.

Bolje da ste se negde našle, izlupetali medjusobno jedno 5 minuta pa posle zajedno pod ruku i onako modri odete u kafanu na pivo.

p.s. moram se složiti sa Nemanjom, da man utd nema pojma.. :rugalica:
YOU'LL NEVER WALK ALONE 6*
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

Dante? WTF?

Код: Изаберите све

http://www.24sport.rs/sport/Fudbal/Aktuelno/8121/Bajern_najva%C5%BEnijeg_obrambenog_igra%C4%8Da_prodao_Man%C4%8Dester_Junajtedu_.html
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Vidara 3 meca suspenzije.

Rado bih vam rekao ko je najblizi nasem dresu(prema medijima), ali svi se jebeno pominju, pojma nemam kome da verujem:

Manchester United are closing in on a £37m deal for Chelsea's Juan Mata. (Source: Telegraph)

Geri o Mati: Maybe they have to change the philosophy and maybe that's what David Moyes is thinking. Maybe he wants to play narrow wide players and maybe a three in midfield.

Sky Bet
@skyjamiecasey
Juan Mata is now odds-on (4/7) to join #MUFC having been consistently backed through the night #CFC
Jan. 21, 2014

Some bookies have suspended betting on Juan Mata moving from Chelsea to Manchester United this month. The Sun’s chief football writer Shaun Custis has been explaining to Sky Sports News Radio where the reports are coming from.

- Manchester United have opened talks with Dortmund about the transfer of Ilkay Gundogan. [Telegraph]

- The Red Devils will have to pay a staggering £20million if they hope to land Atletico Madrid youngster Saul Niguez. [Mirror]

- AS Roma midfielder Miralem Pjanic has left the door open to a move away from the Eternal city, according to the Manchester Evening News. The Bosnian star has been linked with a move to both the Red Devils and PSG in recent weeks.

- Ligue 1 leaders Paris Saint-Germain are set to scupper any hopes United have of signing Newcastle midfielder Yohan Cabaye this month. [Telegraph]

Dante: "Am I a Man Utd player? Not yet. I'm at Bayern, and I appreciate Utd's interest. But let's see what happens at the end of this month"

Dante: "I'm happy with the Manchester United interest, my party is keeping me informed about it."
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Корисников грб
xavi
World Class Manager
Поруке: 4004
Придружен: 11 Авг 2011, 09:07
Место: Zajecar

Порука од xavi »

Слика ]

opala jos jedan rekord. :cheers:
Корисников грб
arseNal-serbia
Manager
Поруке: 1063
Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
Место: Smederevo

Порука од arseNal-serbia »

Kako The Sun navodi, Arsenal je zavrsio posao oko Draxlera i on bi do kraja nedelje trebao postati nas igrac za 35 miliona funti!!!

A procitao sam negde da nudimo 20 miliona + Podolski za Draxlera .

Ne zna se ko koga laze . Strasno .
FTD
Manager
Поруке: 2182
Придружен: 28 Апр 2011, 15:48
Место: Srbija

Порука од FTD »

Lepo sam rekao par postova unazad, nista ne veruj dok ne bude promocija neka.
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Danas:

Mata was absent from Chelsea's training at Cobham on Wednesday
He is set to become Manchester United's record transfer
Spaniard's representatives have flown in on Wednesday
Mata hasn't played since being substituted at Southampton on Jan 1
Moyes hoping to complete £37million deal before this end of this week
Mourinho understood to have accepted Mata's wish for first-team football

Matt Law
@Matt_Law_DT
Juan Mata has told friends and family he is joining Manchester United #cfc #mufc
Jan. 22, 2014

Sky Sports News
@SkySportsNews
Sky Sources: Manchester UTD make £40m bid for Juan Mata through a third party #SSN

ESPN: Manchester United hope to entice Juventus midfielder Arturo Vidal to Old Trafford with a significant pay-rise.

Iskreno mislim da necemo nikoga dovesti.

Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Порука од Tik'al »

PSZ ponudi 10-15 milki vise i vi ispusite za svakog igraca :zelenko:
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Guillem Balague: All agreed. Juan Mata will be a Manchester United player. 45 million euros. All will be announced very soon.

Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”