Premier League 15/16

Корисников грб
Džajo5
SFM Hall Of Fame
Поруке: 4111
Придружен: 15 Мар 2012, 13:37
Место: Žilina/Padina
Been thanked: 1 time
Status: Није на вези

Порука од Džajo5 »

neme93 пише:Ne zna se sta nam je potrebnije, dal plej, dal krilo, dal odbrana.
rezultati ce doci!!!
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Dolaze, al ne mozemo nista protiv mnogo jacih od nas.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Koga smatraš mnogo jačim od Mančestera?
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Sve iznad i Njuku koja je ispod.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Da li je to stvarno tako? Čini mi se kao da bežiš od priznanja da igrate ispod očekivanja i realne snage tima, svaljujući sve na činjenicu da su potrebna pojačanja. Jeste, tim je loše selektiran, gomila igrača koji ne mogu da se iskoriste(ili trener ne zna to da uradi), sve stoji, ali reći da Livepul, ili gore, Everton, Totenhem, Njuks imaju kvalitetnije sastave je idiotluk. Uvreda je to za vagon kvalitetnih igrača koje Mančester trenutno ima.
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Hoces da kazes da su Evra, Vidic, Ferdinand i Smoling kvalitetni igraci? Da dodam na to Kerika, Kleverlija i Velbeka kojima se obzirom na kvalitet, trenutne forme mogu opisati kao zivotne. Felaini, Kagava i Valensija ne mogu da se povezu, forme nikad gore.

Ok, bilo je kikseva(S'oton, WBA, Kardif), bilo je i tekmi koje smo mogli da dobijemo(obe protiv Totenhema, Everton), i to bi nas diglo par pozicija iznad, ali mi jednostavno nemamo kvalitet da dobijemo iznad nabrojane ekipe i neko peto ili sesto mesto je surova realnost.

Evo, napadali smo Celzi prvih 15minuta, nisu znali gde su. Velbek omasi loptu sa 5 metara pri rezultatu 0:0. Eto se seta kroz odbranu, kampuje u 16. Normalno da necemo doci do pobede kad ja strepim svaki put kad nas napadaju, nebitno dal je protivnik Celzi ili Partizan. Dzabe dobra igra kad znam da ce odbrana da kiksne, dzabe dobra igra kad znam da ce Velbek tek iz pete 100% sanse dati gol.

Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Bro, to što si ti ljut na njih ne bi trebalo da te tera da pišeš gluposti. Oni jesu kvalitetni igrači, imaju godina karijere iza sebe koje govore umesto njih. Nemoguće je da svi igrači odjednom budu van forme, nije razlog u tome. Tim je loš, kao skup igrača, ali igrači imaju kvalitet, u to nema sumnje. Kerik je vazda hvaljen prethodnih godina, i to ne bez razloga, Ferguson je znao šta da radi sa njim. Felaini, dominantna figura u Evrton se odjednom usmrdeo u Junjatedu, i tek će smrdeti zbog povrede. Kagava, Nani i Valensija su odlični igrači, i tu ima nečega više osim forme. Runi i Juda su top igrači, to što niste imali sreće da igraju puno zajendo ove sezoni to je opet druga stvar. Velbek je tanak, ali je Ćićarito dobar. Janužaj ludi ove sezone, Džons je pristojan, Rafael promenljiv ali generalno mi se đa, ima tu materijala za raditi sa. Loše selekcija, imate krilnih igrača kao da teren ima 6 bokova a ne levi i desni. Nijednog Oskara, Matu, Azara, Santija, Mesuta, Silvu,... muka je to.
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Ne, nisu kvalitetni igraci. Dzouns je trenutno nas najbolji vezni igrac. Kagavu ne mozes da nazoves odlicnim igracom, Kagava iz Dortmunda je ispario. Dobio je dosta puta sansu ove sezone, igrao je na njegovoj poziciji, nije nista posebno pokazao. Cicarito je takodje uzas, da si ga gledao svaki put video bi da ne moze da se poveze, ovo mu je tek drugi gol u sezoni bio, prosle godine je mnogo bolje igrao. Valensija nije isti posle povrede. Odbrana nam je dno dna, istroseni su, stari, kiksaju mnogo.

Корисников грб
TSG
World Class Manager
Поруке: 4557
Придружен: 11 Нов 2010, 18:47
Место: Banja Luka

Порука од TSG »

Prošle sezone je bio bolji? A koliko je igrao prošle sezone a koliko ove?
Корисников грб
dramit
Manager
Поруке: 1483
Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
Место: Beograd
Been thanked: 3 times

Порука од dramit »

Сарадња 2 Великана!
Слика
Након што се у јавности појавила информација да је Ливерпул заинтересован за сарадњу са Црвеном Звездом, то је за дневни лист Спорт потврдио и Срђан Васиљевић.

Директор Звездине омладинске школе је потврдио да је великан са Енфилда заиста на Маракану упутио званичан позив за успостављање пословно-техничког односа два клуба.

- Добре игре наших селекција на турнирима широм Европе, почев од Бугарске, Словеније, Италије... последњих неколико месеци запале су за око скауту тима са Енфилда Полу Голдрику. Ради се о човеку који је задужен за праћење млађих категорија широм Старог континента - изјавио је за Васиљевић за Спорт.

Он наводи да се представницима енглеског клуба свидео потенцијал појединих младих играча Црвене звезде и да упућен и позив за гостовање црвено-белих на "Енфилду".

- За све нас у клубу је велика част што ћемо од 4. до 10. фебруара бити гости у Академији фудбала Ливерпул. То је велика сатисфакција квалитетног рада у омладинском погону Црвене звезде и мотив више да будемо још бољи и успешнији - додао је Васиљевић.
Извор информације!
Последње учитавање од dramit дана 20 Јан 2014, 19:27, учитано 1 пут укупно.
YOU'LL NEVER WALK ALONE 6*
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
Корисников грб
uros
Manager
Поруке: 1783
Придружен: 28 Окт 2012, 22:45
Место: Novi Sad

Порука од uros »

Kontroverzni fudbaler KPR-a optužio legedarnog menadžera Mančester Junajteda da namerno "namešta" zemljaka Mojesa

Слика
Dok se kompletna fudbalska javnost (izuzimajući navijače Mančester Junajteda) podrugljivo smeška Dejvidu Mojesu, čiji tim posle poraza od Čelsija zaostaje celih 14 bodova za vodećim Arsenalom i veliko je pitanje hoće li izboriti četvrto mesto i plasman u Ligu šampiona, Džoj Barton se našao pozvanim da dospe so na ranu škotskom stručnjaku, pošto tvrdi da je sve ovo maslo njegovog zemljaka ser Aleksa Fergusona, koji je 27 godina, uglavnom sa velikim uspehom, vodio Crvene đavole.

"Ferguson je stari majstor manipulacije, uvek je to bio. Mogu da se kladim da nije želeo da ga Mojes uspešno nasledi, i da je sve radio da tako ne bude, kako bi u jednom trenutku mogao da se vrati na klupu kao spasilac", kaže 31-godišnji Barton, poznat po svojim kontroverznim izjavama i ponašanju.

Sadašnji vezista KPR-a dao je i kakvo-takvo pojašnjenje za svoje mišljenje:
"To me uopšte ne čudi od Fergusona. Pa taj čovek je više od 10 godina najavljivao svoje povlačenje, da bi se tek letos povukao. Uvek je tu negde, a kad čovek ima moć toliko veliku i toliko dugo koliko ju je on imao, mnogo je teško da svemu tome okrene leđa", smatra Barton u izjavi za Dejli Star.
We'll keep the Red flag flyin' high!
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

neme93 пише:Ne, nisu kvalitetni igraci.
Pobedio si.
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Uzmi odgledaj 5-6 utakmica pa onda sudi.

Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Recimo da sam odgledao sasvim dovoljno da napišem ono što sam napisao. Ti nisi momče pratio fudbal ako možeš da kažeš da Evra, Vidić i Ferdinand nisu kvalitetni igrači. To što igraju u klubu koji ne može da se sastavi i koji puca po svim šavovima nije njihova krivica. Prelistaj ovu temu, naći ćeš i svoje hvalospeve svim tim igračima, uključujući i gore napljuvane Kerika, Flečera i ekipicu. Zato se sredi malo, ne piši svašta, sramotiš se nesrećo.
Rossobianco
World Class Manager
Поруке: 3468
Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
Место: Jagodina

Порука од Rossobianco »

Nista od Vucinica ide u Inter trejd za Guarina
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Flecera pljuvao? Covek je Bog. Ja stvarno ne znam kako mozes takve gluposti da izjavljujes, ocigledno nisi dovoljno odgledao, iskuliraj pricu, mojne se blamiras. Nek puca klub po svim savovima, odbranu CINE Evra, Vidic i Ferdinand, i kiksaju non stop. Samo njihova krivica, nicija druga. Veza radi svoj deo posla u odbrani. Evru su svi pljuvali i prosle sezone, ove je jos gori, Rio vise ne moze da iznese ceo mec, cak ni 2/3, Vidic je direktno kriv za bar 4 primljena gola, jel on treba da nam bude stub odbrane? Jedine svetle tacke ove sezone su Runi, RVP, Januzaj, Rafael i Jones. Ostalo nije dostojno Junajteda.

Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Flečer nisi pljuvao samo zato što je ove sezone bio povređen pa nisi stigao da se i na njega nadrkaš. Rekoh ti da sam Junjateda sasvim dovoljno gledao ove sezone, kad god sam imao priliku i kada se nisu preklapali sa Arseanlom pratio sam njihove mečeve. Svejedno, za ono što sam ti ja rekao, nije ni potrebno praćenje mečeva, problem je u tome što si nazvao tri vrhunska igrača nekvalitetnim samo zato što Junjated ima očajnu sezonu. Ferdinand jeste star, bio je i prošle godine, hajde da ga izbacimo iz priče, jer ne igra puno, ja ga barem nisam često viđao ove sezone. Više sam gledao onog mučenika Evansa, na njega nisam video da kukaš, a realno govance je. Vidić je bio povređen dugo, otkako se vratio nije isti, ali ne možeš da kažeš da nije kvalitetan igrač. Bio je prvi štoper lige, pobogu. Matori jesu obojica, ali jebi se, i Teri je, pa Murinjo zna šta da radi sa njim. Nisu oni krivi brale, mojne. Krivi su ti ovi što ti dovode igrače u klub, već ti rekoh. Kupovali ste, pojačavali se, ali ste to uradili loše, i sada nemate plan za igru ako Juda i Vejn ne igraju.
I Evra ti je na zubu zato što si kivan na Junjated, i to je sasvim sigurno i to može da se pronjuši tema, hvalio si ga ne tako davno u ovoj temi, ne loži se puno.
Šinđija si takođe hvalio, i to ove sezone, tako da i u tome nema objektivnosti. I nije tačno da je igrao puno, više sam Janga mučenika viđao na terenu nego njega, zato ne seri.
I Ćićarita isto, ja sam ga video gomilu puta da upada sa klupe, ali kao startera ne tako često. Njemu nemam šta da zamerim, stalno je opasan.
Imbecilno je reći da nema kvaliteta u toj ekii, već sam ti na to ukazao u prethodnim postovima, ali je taj kvalitet generisan tako da ne može k***c da se napravi od njega. Za to nisu krivi ti igrači već selekcija istih. I, mora se reći, nedostatak sreće. Povrede Vidića, Kerika, Flečera, Runija, Rafaela, onda Jude i Felainija, lako je to moglo i drugačije da se odigra, falilo je malo sreće.

Suština: Junajted nije manje kvalitetan sastav od Liverpula, Totenhema, Evertoan i Njuksa. To je svima jasno osim tebi.

Da se razumemo, isplakaćeš se ti još malo, cmizdrićeš još neko vreme i onda ćeš iste ove da hvališ, čim krenu bolji rezultati. Simić će te, kao dobar drugar tada podsetiti na ovo, drugarski bez prozivke. Ali, onda ću te do kraj života citirati za napisane gluposti i kinjiti u svakoj prilici. Nepoznavaoče fudbalskih prilika.
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Mojne se ljutis, al si stvarno najobicniji tvrdoglavi imbecil.
Vladar пише:Flecer nisi pljuvao samo zato što je ove sezone bio povreden pa nisi stigao da se i na njega nadrkaš.

Flecer mi stoji u omiljenim igracima u profilu vec brdo godina, sto mozes i sada da vidis. Za ono malo minuta je objasnio Keriku kako se igra fudbal.
Vladar пише:problem je u tome što si nazvao tri vrhunska igraca nekvalitetnim samo zato što Junjated ima ocajnu sezonu. Ferdinand jeste star, bio je i prošle godine, hajde da ga izbacimo iz price, jer ne igra puno, ja ga barem nisam cesto vidao ove sezone. Više sam gledao onog mucenika Evansa, na njega nisam video da kukaš, a realno govance je. Vidic je bio povreden dugo, otkako se vratio nije isti, ali ne možeš da kažeš da nije kvalitetan igrac. Bio je prvi štoper lige, pobogu. Matori jesu obojica, ali jebi se, i Teri je, pa Murinjo zna šta da radi sa njim.
Ne znam dal je ta tvoja mala glavica svesna toga da svakom igracu dodje kraj. Ne znam dal si svestan toga da je Vidic pauzirao celu pretproslu sezonu, pola prosle, i vec jedan veci deo ove sezone, jel ti to govori nesto? Coveka su jednostavno ubile povrede, daaaleko je od onoga sto je nekad bio. A pre 3 sezone bio je mozda i najbolji defanzivac na svetu. Samo idiot moze da kaze da je on i dalje kvalitetan igrac, stub odbrane sampiona Engleske. Rivaldo i dalje igra. Jel kvalitetan igrac? Treba li ga dovesti u Arsenal? Ferdinand je mnogo ocajan. Nema vise snage, ne moze vise. Sta mislis sto se penzionise na kraju sezone? I zasto bih pobogu kukao na naseg trenutno najboljeg stopera? Kiksa, al ne mogu da kukam jer kiksa manje od ostalih.
Vladar пише:I Evra ti je na zubu zato što si kivan na Junjated, i to je sasvim sigurno i to može da se pronjuši tema, hvalio si ga ne tako davno u ovoj temi, ne loži se puno.
Evra je jednu tekmu sa pocetka sezone odigrao brutalno, desi se. Imao je po neku dobru partiju. Ali kad se ukrsti sa nekim ozbiljnijim igracem, taj prolazi pored njega kao pored panja. Obrnuo si igricu sa tim da je on u ovom trenutku kvalitetan igrac, jer je on upravo najslabija karika u odbrani koja je najslabiji deo ekipe.
Vladar пише:Šindija si takode hvalio, i to ove sezone, tako da i u tome nema objektivnosti. I nije tacno da je igrao puno, više sam Janga mucenika vidao na terenu nego njega, zato ne seri
Jesam, odigrao je dobro utakmicu kad smo ga stavili iza napadaca, ja se izlozio da ce da ide na bolje. Nije islo, nije se ni zadrzao na tom nivou. Sindji je prosle sezone odigrao 0 puta iza napadaca, ove neka 4 puta. I potpuno je nebitan lik jer moze samo da igra na Runijevoj poziciji.
Vladar пише:I Cicarita isto, ja sam ga video gomilu puta da upada sa klupe, ali kao startera ne tako cesto. Njemu nemam šta da zamerim, stalno je opasan.
Cicarito takodje nema sta da trazi u klubu. Jednostavno nema mesta. A i da ima, kad bih video Janga i Velbeka iza njega, sta da ocekujem, da ce da da gol? Phahahahaha!
Vladar пише:Suština: Junajted nije manje kvalitetan sastav od Liverpula, Totenhema, Evertoan i Njuksa. To je svima jasno osim tebi.
Sustina: Znam da volis mnogo da mi kontriras, ali nemoj da pravis idiota od sebe, nadji granicu. Idi gledaj onaj tvoj Arsenal i divi se "vasoj" mladoj akademiji.
Последње учитавање од neme93 дана 20 Јан 2014, 23:50, учитано 1 пут укупно.

Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Očekivao sam više od tebe, zaista.

Ponestalo je argumenata pa si prešao na vređanje. Nije to dobar znak. No, razumem te.

Shvati samo da rasprava može biti vrlo korisna stvar. Korisnost rasprave ogleda se u tome što jedna strana(Simić) može ukazati drugoj strani(Janković) na greške, i pomoći joj da na njima poradi. Pošto vidim da ti nisi za konstruktivnu raspravu i da čitavu stvar usmeravaš u drugom pravcu odustajem od te namere.

Međutim, moram da se osvrnem na činjenicu da si izgovorio mnogo kontradikotrnih stvari u zadnjih, recimo 15-20 stranica ove teme. Nemam vremena, a ni volje da pretražujem i da te citiram(a i valjda znaš šta si pisao) ali moram da istaknem da si u nekim stvarima spreman baš daleko da ideš, bukvalno da se posereš na sopstvene reči. Tvrdio si na početku sezone da ne možete bez Ria i Vidića, ta ploča se više ne sluša. Pisao si da si prezadovoljan igrama Ćićarita, Kagave, pa čak i Valensije, pa opet, negde se i to zaturilo. Nema veze, ja rekoh, ovde nemaš problem sa mnom, već sa samim sobom. A pošto se ja ne bavim beznadežnim slučajevima, moraćeš sam da nađeš rešenje.

Gore si manje-više potvrdio sve navedeno, moram da se zadržim na jednome: Vidić i Evra za tebe više nisu kvalitetni igrači. U redu. Navodiš: godine su problem, nestala je magija. I to je u redu. ...Za nekoga ko prati fudbal od juče. Daj čoveče, već sam ti naveo primer Terija, imaš i De Mikelisa u Sitiju, Džagielka ubi sezonu u Evertonu, Mert takođe nije mladić, imaš vazdan primera. Štoperima te godine ne predstavljaju problem(nije li te FM naučio to?). Rekoh gore, Ferdinand i ne igra više, izvan ove slike je, ali za Vidića je nešto drugo. Nije njegova karijera gotova, kao ni Evrina. Ti bi ponajviše trebao biti ubeđen u čijenicu da godine ponekad ne znače ništa, u Mančester je leglo takvih primera. Ali kul, ako tražiš krivce u njima, neka ti, šta god čini da se osećaš bolje. Ne sećam se da si terao SKolsa i Gigsa iz kluba.

Bežiš od priznanja da si pogrešio u vezi mnogih stvari, ali dobićeš potvrdu za to, ne moram ja uopšte da odigram bilo kakvu ulogu u tome.
Последње учитавање од Vladar дана 21 Јан 2014, 00:40, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
TSG
World Class Manager
Поруке: 4557
Придружен: 11 Нов 2010, 18:47
Место: Banja Luka

Порука од TSG »

Čiča je igrač koji bi sad trebao biti standardan u Unitedu. Momak igra odlično, ali jebeno niko ga neće da ispoštuje barem polusezonu da vide šta može.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”