(FM14) Koga trenutno vodite?
Zavrsena 1. sezona sa Vojvodinom.
Osvojena je titula, ali nisam briljirao.
Falio je napadac cele sezone i desno krilo.

Zvezda je stalno bila prva, ali sm imao utakmicu manje pa je to na kraju presudilo.

Osvojen je kup.
U LE smo odigrali odlicno, mada sam imao slabe protivnike(jos su svi igrali 3-5-2 a to najlakse probijam)

Dosta igraca sam prodao odmah na pocetku.
Vukcevic je drugi deo sezone proveo u Norvicu sto mu je podiglo cenu.

Transferi na pocetku 2. sezone

Osvojena je titula, ali nisam briljirao.
Falio je napadac cele sezone i desno krilo.

Zvezda je stalno bila prva, ali sm imao utakmicu manje pa je to na kraju presudilo.

Osvojen je kup.
U LE smo odigrali odlicno, mada sam imao slabe protivnike(jos su svi igrali 3-5-2 a to najlakse probijam)

Dosta igraca sam prodao odmah na pocetku.
Vukcevic je drugi deo sezone proveo u Norvicu sto mu je podiglo cenu.

Transferi na pocetku 2. sezone

- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Status: Није на вези
Evo posle 5. sezona reših da bacim update, da informišem forum kako mi ide u sejvu. Vodim Pisu.
Tabele:
Sezona 2013/2014
Sezona 2014/2015
Sezona 2015/2016
Sezona 2016/2017
Sezona 2017/2018
Taktike:
Attacking
Counter
Counter/Defense
Transferi:
Sezona 2013/2014
Sezona 2014/2015
Sezona 2015/2016
Sezona 2016/2017
Sezona 2017/2018
Sezona 2018/2019 - nedovršena
Finansije
Tim:
Golmani:
Zacharie Boucher
Davide Adornato
Odbrana:
Andrea Sbraga
Camanducaia
Damien Leroux
Gian Marco Sartini
Ivo Trifonov
Karim Bouabdellah
Kassim Kamara
Massimo Lucarelli
Pierre Robert
Sredina:
Albert Franken
Alex Bertolani
Daniel Novais
Davide Petrucci
Felix Malfleury
Hugo Rougerie
Joel Valencia
Kevin Stoger
Lin Jin
Mauro Bollino
Oliveira
Valeri Qazaishvili
Napad:
Alfredo Araujo
Coquinho
Gianmarco Musto
Philipp Baumann
Eto to je to ukratko, ukoliko vas nešto interesuje pitajte.
Tabele:
Sezona 2013/2014
Sezona 2014/2015
Sezona 2015/2016
Sezona 2016/2017
Sezona 2017/2018
Taktike:
Attacking
Counter
Counter/Defense
Transferi:
Sezona 2013/2014
Sezona 2014/2015
Sezona 2015/2016
Sezona 2016/2017
Sezona 2017/2018
Sezona 2018/2019 - nedovršena
Finansije
Tim:
Golmani:
Zacharie Boucher
Davide Adornato
Odbrana:
Andrea Sbraga
Camanducaia
Damien Leroux
Gian Marco Sartini
Ivo Trifonov
Karim Bouabdellah
Kassim Kamara
Massimo Lucarelli
Pierre Robert
Sredina:
Albert Franken
Alex Bertolani
Daniel Novais
Davide Petrucci
Felix Malfleury
Hugo Rougerie
Joel Valencia
Kevin Stoger
Lin Jin
Mauro Bollino
Oliveira
Valeri Qazaishvili
Napad:
Alfredo Araujo
Coquinho
Gianmarco Musto
Philipp Baumann
Eto to je to ukratko, ukoliko vas nešto interesuje pitajte.
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Završio 2. sezonu sa Hartsom. U kratkim crtama - završio sam na 2. mestu, samo bod iza Seltika. Osvojio sam FA Kup i izgubio u četvrfinalu LK. Prezadovoljan sam sezonom, odigrao sam peko svih očekivanja. Ne mogu da kažem da sam igrao brutalan fudbal, dosta puta me je i sralo, ali moji puleni su dobar deo toga i zaslužili. Kao što sam najavio, jedan bitan igrač je morao da ode kako bi došli tepači za dž. Neke sam morao da čekam par meseci da smanje zahteve, ali vredelo je. Bez njih bih završio na 5-6 mestu. Evo i par slika:
Transferi
Liga - fixtures
Liga - tabela
Liga Kup - fixtures
FA Kup - fixtures
FA Kup - finale
Team Selection
I igrači koji su izneli sezonu:
Marc Albrighton
Jaime
Callum Paterson
Transferi
Liga - fixtures
Liga - tabela
Liga Kup - fixtures
FA Kup - fixtures
FA Kup - finale
Team Selection
I igrači koji su izneli sezonu:
Marc Albrighton
Jaime
Callum Paterson
Последње учитавање од Gagi дана 22 Јан 2014, 21:21, учитано 1 пут укупно.
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
Nakon skora 16 17 1 u prvoj sezoni sa Gladbahom, u 2. sezoni gotovo da ne znamo za X
Ide odlično, a opet mnogo se mučimo i uglavnom dobijamo po 1 razlike

U LŠ smo nekako prošli grupu, dalje nećemo sigurno jer nas čeka Real

Nisam uopšte zadovoljan jer ozbiljnim ekipama ne mogu ni da prismrdim, evo npr kako to izgleda sa Dortmundom, sa kojim sam do sada odigrao 3 puta X, a svaki put je statistika bila ovakva:

Jedina pobjeda koju smo ostvarili protiv top klubova jeste protiv Arsenala, mada su i oni igrali sa nekim čudnim sastavom...

U LŠ smo nekako prošli grupu, dalje nećemo sigurno jer nas čeka Real

Nisam uopšte zadovoljan jer ozbiljnim ekipama ne mogu ni da prismrdim, evo npr kako to izgleda sa Dortmundom, sa kojim sam do sada odigrao 3 puta X, a svaki put je statistika bila ovakva:

Jedina pobjeda koju smo ostvarili protiv top klubova jeste protiv Arsenala, mada su i oni igrali sa nekim čudnim sastavom...

И душа и тело, све је црно бело...
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
4. SEZONA SA UNITEDOM / 2016-2017
Ova sezona je bila dosta bolja od predhodne dve. Osvojili smo Premijer ligu, dosli do polufinala LS, kupovi su bili nebitni. Primaran cilj je bila LS, zeleo sam da se resim ovog sejva osvajanjem najveceg trofeja, ali ostacu bez njega(bar za sad). Planiram da pocnem novi sejv sa Rendzersom ili Valensijom, stim sto ce Valensija biti veoma dugacak sejv, dok bi Rendzers bio sejv na par sezona, no o tome u drugom izvestaju... Sve u svemu sam zadovoljan ovom sezonom, na polusezoni smo zaostajali cak 7 bodova iza Shitty-ja. Iz LS nas je izbacio Bayern sa ukupnim rezultatom od samo 1:0, igrao mi je rezervni golman, najbolji stoper suspendovan, glavni igraci tj. krila su igrali sa losim fitnessom, cak ni igra na kontre nije pomogla...Ponovo nakon osvojene titule dobijam nagradu za najboljeg trenera sezone, zanimljivo je da nagradu dobijaju samo oni koji osvoje titulu
Sé un hombre
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
- A.Boghossian
- Manager
- Поруке: 1121
- Придружен: 05 Нов 2010, 03:15
- Место: Parma, Italy
- Been thanked: 1 time
- Контакт:
- TOMARA
- Assistant Manager
- Поруке: 667
- Придружен: 26 Нов 2010, 00:26
- Место: Stara Pazova
Ja sam poceo sa Palermom pre neki dan... Imaju dobru ekipu i za sad sam zadovoljan... Doveo sam par lepih pojacanja i odlicne trenere, za svaku kategoriju po minimum 4 zvezdice... Planiram da mi tim cine 90% mladi Italijani i par dobrih stranaca da popune rupe... Naravno, plan ce da se sprovede u delo kada udjem u Seriu A i skupim neku finu lovu...
Transferi...

Trenutni tim...

Dosadasnji rezultati...

Tabela...

Transferi...

Trenutni tim...

Dosadasnji rezultati...

Tabela...

- Tomas
- Manager
- Поруке: 1159
- Придружен: 05 Авг 2011, 13:31
- Место: Beograd
- Has thanked: 58 times
Cim udjes u Seriju A dobices budzet preko 20 miliona, ja sam sa Albinolefeom dobio 23. I ja igram isto tako, trenutno su mi 90% igraca, a mozda i vise, Italijani. Sto se tice regena, obrati paznju na amaterske klubove, ja sam dvojicu odlicnih pokupio za dvadesetak hiljada. Samo si se malo zeznuo za Lanzafamea, on ti je suspendovan za prvu sezonu.TOMARA пише:
- TOMARA
- Assistant Manager
- Поруке: 667
- Придружен: 26 Нов 2010, 00:26
- Место: Stara Pazova
Istu stvar sa istim timom praktikujem vec serijalima unazad, tako da mi je to postala tradicija vec i to mi uglavnom bude najzanimljiviji sejv na FM-u... Prosle godine mi je bilo dosta lakse, posto je Palermo bio u Seriji A, pa sam imao bolju reputaciju i vise love i odma sam pokupio brdo kvalitetnih i mladih Italijana. Sad je situacija malo drugacija... Uglavnom jos uvek niko nece da predje kod mene i mogu da ponudim jako bednu platu s'obzirom na dobre finansije. A sve sam pokusao... I da povecam budzet za plate i uprava mi je isto povecala budzete, ali dzabe... Max plata je i dalje ista i bedna... 4.8K funti nedeljno za Key player-a... Da li je to bag ili ne, ne znam... Nadam se da ce se stvari promeniti na bolje kad udjem u Seriju A. Za sad mi ide odlicno, uhvatio sam dobru seriju pobeda i nastimovao ritam tima. Da, za Lanzafamea sam se zajebao jer nisam video da ima ban... Valjda cu ga uvaljati kad mu prodje zabrana...
Pozz i srecno sa Albinolefeom
Pozz i srecno sa Albinolefeom

- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
Završena je i 3. sezona. Osvojio sam duplu krunu! Bilo je uspona i padova, kriza rezultata na kraju sezone zbog povreda najboljih igrača, Olbrajtona i Haimea. Pokušao sam sve moguće varijante 4-3-3, i dalje insistiram na tome, pokušavam od govana da napravim pitu i ponekad se gadno zajebem. Tako je bilo u kval. za LE protiv Lorijena. Ubiše me ljudi. U LK sam izgubio u finalu od Dundee Utd posle produžetaka, a u finalu FA Kupa sam savladao Celtic.
Tabela:

Transferi:

Stats:

Fixtures:

Tabela:

Transferi:

Stats:

Fixtures: