(FM14) Koga trenutno vodite?

Sve o Football Manager-u 2014
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times
Status: Није на вези

Порука од Gagi »

Jok, nisam još probao WTM opciju, mada bi komotno tu rolu mogao da igra. Nesrećnik je odigrao 30 utakmica u napadu, trenira za napadača i još uvek je accomplished.
Корисников грб
Dr. Moo
Assistant Manager
Поруке: 766
Придружен: 30 Мај 2012, 19:49
Место: Beograd
Has thanked: 25 times
Been thanked: 37 times

Порука од Dr. Moo »

Gagi, dobri rezultati. Moze li ime (link) skina?
'Za mene su zene zakon. Obozavam rupe u zakonu!' - Per Mertesacker
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame

Порука од Gagi »

Nije objavljen.

U januaru sam, bacam report na kraju sezone.
fedzy
First Team Coach
Поруке: 218
Придружен: 10 Јан 2011, 02:13
Место: SKV

Порука од fedzy »

Zavrsena 1. sezona sa Vojvodinom.

Osvojena je titula, ali nisam briljirao.
Falio je napadac cele sezone i desno krilo.

Слика
Zvezda je stalno bila prva, ali sm imao utakmicu manje pa je to na kraju presudilo.
Слика

Osvojen je kup.

U LE smo odigrali odlicno, mada sam imao slabe protivnike(jos su svi igrali 3-5-2 a to najlakse probijam)
Слика

Dosta igraca sam prodao odmah na pocetku.
Vukcevic je drugi deo sezone proveo u Norvicu sto mu je podiglo cenu.
Слика

Transferi na pocetku 2. sezone
Слика
Корисников грб
DS_RS
World Class Manager
Поруке: 5579
Придружен: 20 Јан 2011, 11:34
Место: BL
Контакт:

Порука од DS_RS »

Druga sezona sa Milanom, osvojena liga, kupa u ligi sampiona opet moglo bolje

Слика

Слика

Слика

Слика

Transferi

Слика

Omladinci stigli do polufinala

Слика
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame

Порука од Gagi »

Završio 2. sezonu sa Hartsom. U kratkim crtama - završio sam na 2. mestu, samo bod iza Seltika. Osvojio sam FA Kup i izgubio u četvrfinalu LK. Prezadovoljan sam sezonom, odigrao sam peko svih očekivanja. Ne mogu da kažem da sam igrao brutalan fudbal, dosta puta me je i sralo, ali moji puleni su dobar deo toga i zaslužili. Kao što sam najavio, jedan bitan igrač je morao da ode kako bi došli tepači za dž. Neke sam morao da čekam par meseci da smanje zahteve, ali vredelo je. Bez njih bih završio na 5-6 mestu. Evo i par slika:

Transferi

Liga - fixtures

Liga - tabela

Liga Kup - fixtures

FA Kup - fixtures

FA Kup - finale

Team Selection

I igrači koji su izneli sezonu:

Marc Albrighton

Jaime

Callum Paterson
Последње учитавање од Gagi дана 22 Јан 2014, 21:21, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

Nakon skora 16 17 1 u prvoj sezoni sa Gladbahom, u 2. sezoni gotovo da ne znamo za X :D Ide odlično, a opet mnogo se mučimo i uglavnom dobijamo po 1 razlike

Слика

Слика

U LŠ smo nekako prošli grupu, dalje nećemo sigurno jer nas čeka Real :D

Слика

Nisam uopšte zadovoljan jer ozbiljnim ekipama ne mogu ni da prismrdim, evo npr kako to izgleda sa Dortmundom, sa kojim sam do sada odigrao 3 puta X, a svaki put je statistika bila ovakva:

Слика

Jedina pobjeda koju smo ostvarili protiv top klubova jeste protiv Arsenala, mada su i oni igrali sa nekim čudnim sastavom...

Слика
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
Tomas
Manager
Поруке: 1159
Придружен: 05 Авг 2011, 13:31
Has thanked: 58 times

Порука од Tomas »

Keyser Söze пише:
Sasvim dobar tim, samo za moj ukus imas previse stranaca. Moja preporuka, slobodno dovedi moj dvojac iz Albinolefea, Valotija i Belottija, probaj i Tulissija, na pocetku je u Atalanti, kod mene se razvio fantasticno.
Корисников грб
arseNal-serbia
Manager
Поруке: 1063
Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
Место: Smederevo

Порука од arseNal-serbia »

Krenuo sam sa Invernessom za sad mi ide odlicno ..
Корисников грб
tanke14
Manager
Поруке: 1436
Придружен: 01 Нов 2012, 17:43

Порука од tanke14 »

Gagi, svaka cast sa 10 na 2 mesto u 2. sezoni. Odlican uspeh, moracu i ja nekog da uzmem iz Skotske :zelenko:
Sé un hombre
Корисников грб
kLeSa
World Class Manager
Поруке: 3305
Придружен: 13 Нов 2010, 14:08
Место: Srbija - Beograd
Контакт:

Порука од kLeSa »

Kad smo kod skota,kakvi su Rendzeri? Kako stoje sa kintom?
Корисников грб
tanke14
Manager
Поруке: 1436
Придружен: 01 Нов 2012, 17:43

Порука од tanke14 »

4. SEZONA SA UNITEDOM / 2016-2017
Ova sezona je bila dosta bolja od predhodne dve. Osvojili smo Premijer ligu, dosli do polufinala LS, kupovi su bili nebitni. Primaran cilj je bila LS, zeleo sam da se resim ovog sejva osvajanjem najveceg trofeja, ali ostacu bez njega(bar za sad). Planiram da pocnem novi sejv sa Rendzersom ili Valensijom, stim sto ce Valensija biti veoma dugacak sejv, dok bi Rendzers bio sejv na par sezona, no o tome u drugom izvestaju... Sve u svemu sam zadovoljan ovom sezonom, na polusezoni smo zaostajali cak 7 bodova iza Shitty-ja. Iz LS nas je izbacio Bayern sa ukupnim rezultatom od samo 1:0, igrao mi je rezervni golman, najbolji stoper suspendovan, glavni igraci tj. krila su igrali sa losim fitnessom, cak ni igra na kontre nije pomogla...
Ponovo nakon osvojene titule dobijam nagradu za najboljeg trenera sezone, zanimljivo je da nagradu dobijaju samo oni koji osvoje titulu :zelenko: Zaha je najbolji igrac lige, zlo od igraca!
Sé un hombre
Корисников грб
arseNal-serbia
Manager
Поруке: 1063
Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
Место: Smederevo

Порука од arseNal-serbia »

Vodim Inverness za sad ide dobro.

Слика

Слика

Слика

Billy McKay odlicannn :ave:
Корисников грб
A.Boghossian
Manager
Поруке: 1121
Придружен: 05 Нов 2010, 03:15
Место: Parma, Italy
Been thanked: 1 time
Контакт:

Порука од A.Boghossian »

Слика

a nisam ni primetio... :wtf:
buffon, thuram, benarrivo, sensini, cannavaro, fuser, baggio, boghossian, veron, chiesa, crespo
Корисников грб
TOMARA
Assistant Manager
Поруке: 667
Придружен: 26 Нов 2010, 00:26
Место: Stara Pazova

Порука од TOMARA »

Ja sam poceo sa Palermom pre neki dan... Imaju dobru ekipu i za sad sam zadovoljan... Doveo sam par lepih pojacanja i odlicne trenere, za svaku kategoriju po minimum 4 zvezdice... Planiram da mi tim cine 90% mladi Italijani i par dobrih stranaca da popune rupe... Naravno, plan ce da se sprovede u delo kada udjem u Seriu A i skupim neku finu lovu...

Transferi...
Слика

Trenutni tim...
Слика

Dosadasnji rezultati...
Слика

Tabela...
Слика
:zvezda: FOOTBALL MANAGER MANIAC :zvezda:
Слика
Корисников грб
Tomas
Manager
Поруке: 1159
Придружен: 05 Авг 2011, 13:31
Has thanked: 58 times

Порука од Tomas »

TOMARA пише:
Cim udjes u Seriju A dobices budzet preko 20 miliona, ja sam sa Albinolefeom dobio 23. I ja igram isto tako, trenutno su mi 90% igraca, a mozda i vise, Italijani. Sto se tice regena, obrati paznju na amaterske klubove, ja sam dvojicu odlicnih pokupio za dvadesetak hiljada. Samo si se malo zeznuo za Lanzafamea, on ti je suspendovan za prvu sezonu.
Корисников грб
TOMARA
Assistant Manager
Поруке: 667
Придружен: 26 Нов 2010, 00:26
Место: Stara Pazova

Порука од TOMARA »

Istu stvar sa istim timom praktikujem vec serijalima unazad, tako da mi je to postala tradicija vec i to mi uglavnom bude najzanimljiviji sejv na FM-u... Prosle godine mi je bilo dosta lakse, posto je Palermo bio u Seriji A, pa sam imao bolju reputaciju i vise love i odma sam pokupio brdo kvalitetnih i mladih Italijana. Sad je situacija malo drugacija... Uglavnom jos uvek niko nece da predje kod mene i mogu da ponudim jako bednu platu s'obzirom na dobre finansije. A sve sam pokusao... I da povecam budzet za plate i uprava mi je isto povecala budzete, ali dzabe... Max plata je i dalje ista i bedna... 4.8K funti nedeljno za Key player-a... Da li je to bag ili ne, ne znam... Nadam se da ce se stvari promeniti na bolje kad udjem u Seriju A. Za sad mi ide odlicno, uhvatio sam dobru seriju pobeda i nastimovao ritam tima. Da, za Lanzafamea sam se zajebao jer nisam video da ima ban... Valjda cu ga uvaljati kad mu prodje zabrana...
Pozz i srecno sa Albinolefeom :poz:
:zvezda: FOOTBALL MANAGER MANIAC :zvezda:
Слика
Корисников грб
mika89
Newgen
Поруке: 21
Придружен: 13 Мај 2012, 02:38
Место: SO

Порука од mika89 »

Poceo ozbiljan sejv,posle 2,3 testa.Dosta se do sada ispravilo sto se tice bagova,mada...Uzeo Burnley,zanimljiva,meni gotivna ekipica,pa cemo da vidimo.Cilj promocija da li kroz play-off ili direktno,nebitno.
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame

Порука од Gagi »

Završena je i 3. sezona. Osvojio sam duplu krunu! Bilo je uspona i padova, kriza rezultata na kraju sezone zbog povreda najboljih igrača, Olbrajtona i Haimea. Pokušao sam sve moguće varijante 4-3-3, i dalje insistiram na tome, pokušavam od govana da napravim pitu i ponekad se gadno zajebem. Tako je bilo u kval. za LE protiv Lorijena. Ubiše me ljudi. U LK sam izgubio u finalu od Dundee Utd posle produžetaka, a u finalu FA Kupa sam savladao Celtic.

Tabela:

Слика

Transferi:

Слика

Stats:

Слика

Fixtures:

Слика

Слика
Пошаљи Одговор

Повратак на “Football Manager 2014”