Premier League 15/16
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
- Status: Није на вези
Vladar пише:Pozajmica ili kupovina, daj neki linka da čekiram?
Alesandro Lući, agent napadača Juventusa Mirka Vučinića, otišao je za London gde će ugovoriti i poslednje detalje u vezi prelaska crnogorskog reprezentativca u redove Arsenala, javljaju engleski mediji.
Postoje dve opcije, a upravo će o tome biti priče na stadionu "tobdžija". Prva je da Vučinić dođe u londonski klub na pozajmicu, ali je to zastupnik ofanzivca već odbio, tako da će Arsenal morati da na drugi način da posluje sa "starom damom".
Vučinić nije u prvom planu Antonija Kontea, a sam je istakao da mu je cilj da što više vremena provodi na terenu.
- dramit
- Manager
- Поруке: 1483
- Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
- Место: Beograd
- Been thanked: 3 times
LOL
Ja sam se slatko nasmejao. Kakav car 
Код: Изаберите све
http://www.mozzartsport.com/vesti/reci-pticica-video/69068YOU'LL NEVER WALK ALONE 6*
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Sto je najjace, uopste ne igramo lose. Prvi gol usralo Kamerunca, drugi gol nasa krivica, odbrana staticna. Vec prelazi u naviku da je neki defanzivac direktno kriv za primljen gol.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
- Juvenino86
- Manager
- Поруке: 1148
- Придружен: 20 Нов 2012, 16:53
- Место: Srbija
- Klub koji vodite: Kyoto Sanga
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 2 times
Mojes nema AUTORITET! kao deda.
Da bi došao do pozicije u kojoj ga igrači poštuju, mora da počisti matore, prestarele, umišjene i beskorisne igrače(pola tima) i da ne dira Zahu, iako mu je prco ćeru. Januzaj se dokazao, nek pusti crnčugu da igra. Treba vam najviše odbrana. I treba veznjak kvalitetan.
Da bi došao do pozicije u kojoj ga igrači poštuju, mora da počisti matore, prestarele, umišjene i beskorisne igrače(pola tima) i da ne dira Zahu, iako mu je prco ćeru. Januzaj se dokazao, nek pusti crnčugu da igra. Treba vam najviše odbrana. I treba veznjak kvalitetan.
Um caruje, snaga za svaki slučaj!