NBA Fantasy 2013/14
- Berserk
- Manager
- Поруке: 1289
- Придружен: 25 Дец 2011, 22:04
- Место: Petrovgrad
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
- Status: Није на вези
Zak 1 poen
Ali zato ovaj što sam hteo da ga se rešim 27
Trevor Booker
Takođe moram da pohvalim REDNECK - Luke Ridnour koji je odigrao iznad svojih mogućnosti.
Ako se ne desi neko zlo mislim da sam dobio ovo kolo
Ali zato ovaj što sam hteo da ga se rešim 27
Trevor Booker
Takođe moram da pohvalim REDNECK - Luke Ridnour koji je odigrao iznad svojih mogućnosti.
Ako se ne desi neko zlo mislim da sam dobio ovo kolo
Sir Alex Ferguson, A Knighted Champion
So Many Years the boss and we adore him
Simply The Best, United through and through
Forever we will be his Red Army
So Many Years the boss and we adore him
Simply The Best, United through and through
Forever we will be his Red Army
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Au kako nezgodan meč izmedju mog i saletovog tima. On ima 6 igrača više, ali se ovi moji nesrećnici drže nekako. Trenitno vodim 3 razlike. Derik Wilijams odličan sinoć, neočekivanih 18fpts-a. Ostali ili su podbacili ili su u svojim granicama odigrali.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Dajem paket, Melo, Tig, Boš i C.J. Majls. oni zajedno donose 70p u proseku, može i za malo manje, 67.0, ispod toga ne bih išao. Treba mi dobar PG ili SG obavezno, a za ostalo ćemo da vidmo, šta ponudite. Centre ne mogu da uzmem više od jednog i to mogu samo ako ode Boš.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Toki napisao sam ti tamo što sam odbio. Još ne znam status tih igrača jer se menjao roster u njihovim ekipama.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 8212
- Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
- Место: Kotor , Crna Gora
MOmci ja sam izneo sta nudim. Vi mozete ponuditi sta imate i ne morate. Ja cu prihvatiti ono sto mi se bude svidelo, ostalo necu. To sto je Westbrook povredjen ne znaci da za njega trazim 20 avg poena, bio bi zadovoljan i sa 16. Za ostale trazim punu vrednost jer vrede toliko i veoma su konstantni. Ovde naravno mislim na James-a i Vucevica koji je i pored preskocenih ekoliko meceva u zadnje dve nedelje siguran za sledecu nedelju a o njegovim ucincima ne treba previse govoriti.
Edit: Hvala vama na brizi o Raselu, ali on se vraca na teren do kraja januara, pa cu ga ja ipak zadrzati u timu.
Edit: Hvala vama na brizi o Raselu, ali on se vraca na teren do kraja januara, pa cu ga ja ipak zadrzati u timu.
Последње учитавање од Andrej дана 17 Јан 2014, 21:42, учитано 1 пут укупно.