FK Crvena zvezda [2013/14]

Ko je najbolji igrač Zvezde?

Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Darko Lazović
3
12%
Dragan Mrđa
6
23%
Miloš Ninković
2
8%
Nejc Pečnik
10
38%
Nikola Mijailović
0
Нема гласова
Nenad Milijaš
0
Нема гласова
Neko drugi
2
8%
 
Укупно гласова: 26

Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:
Status: Није на вези

Порука од markohn22 »

Orthodox пише:Zvezda nema para da mu daje koliko prima u Zenitu do kraja ugovora. Zenit neće da plaća igrača koji igra u drugom klubu za taj isti ugovor. Lukovic nece da se odrekne tih primanja koje ima u ugovoru sa Zenitom ali bi voleo da dodje da igra u zvezdi. Suština: Dajte pare koliko imam u Zenitu i dolazim.

E sad, priča odmah aludira kako mu ije stalo do Zvezde i kako je Ninkovic to uradio iz ljubavi itd. Medjutim, nije bas korektno da se Ninkovic svrstava u normalne a Lukovic u one koji nisu jer realnost je da Ninkovic dolazi jednom i ne moze se porediti ljudi sa njim, a svi ostali pametni znaju da od te ljubavi na kraju nece imati nista sem pevanja navijaca i velicanja po drustvenim mrezama.

Apsolutno je covek u pravu. Bolje da sedim na klupi, tribinama i imam u steku pare za decu, nego da igram u Zvezdi i ostanem bez dinara. Jasno ko dan.
ista priča je bila sa Dankom Lazovicem tamo, brat od mog zeta je dobar sa njim, trebao je jos ranije da se vrati u partizan, ali nije lud decko, tamo je imao 3M, odradio ugovor do kraja sjedeci na tribinama, sam trenirao, dolazio svako malo u BG, sad kad mu je istekao ugovor mozda dodje, da se malo opet cuje za njega jer su ga svi zaboravili...
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Niš
Status: Није на вези

Порука од kiba »

paske пише:Mozda je bolje da se okrenu Miladinovicu posto smo izvisili za ovu dvojicu. Miladinovic kao iskusan i Krneta/Lazic pa kud koji mili moji.
Da si ti on da li bi sad potpisao nakon sto su ti rekli da nema nista od toga jer traze boljeg? Ja ne bi.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево
Status: Није на вези

Порука од zele »

Ja bih, ako plate.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
urosija
Assistant Manager
Поруке: 542
Придружен: 28 Дец 2011, 22:55
Место: Beograd
Status: Није на вези

Порука од urosija »

Slazem se sa Ortodoxom za Lukovica, on ima tu karijeru i da zaradi od nje sto vise i to mu je, svakako ispravno misljenje. Ipak, onda nije trebao da izjavljuje sve i svasta, pa se sada prepredaju price je li hteo, za koliko i sta.. Ili dodji igraj iz ljubavi, ili cuti i zbiraj lovu i zvizdi.. Licno, mislim da od njegovog povratka nema nista.. Zao mi je nas navijaca, ali jagnjeca brigada u upravi nije zasluzila da se kasnije busa u grudi kako je ona toboze vratila bivse asove u klub.. Na kraju krajeva, treba biti kvalitetno lud da se vratis u ludnicu zvana JSL odsek FK Crvena Zvezda. Stalno mislimo ne moze gore ali nas iz godine u godinu ''sposobna uprava'' demantuje.. Do privatizacije, ostaje nam da se nadamo i razocaravamo, takav nam je izgleda horoskop. Nadam se da ce makar Miladinovic doci na kraju, jer sa ovakvom odbranom, posle ovakvog prelaznog roka komsija i jos par najava, tesko da mozemo i ozbiljnije da konkurisemo za titulu, kamoli osvojimo..
Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad
Status: Није на вези

Порука од paske »

kiba пише:
paske пише:Mozda je bolje da se okrenu Miladinovicu posto smo izvisili za ovu dvojicu. Miladinovic kao iskusan i Krneta/Lazic pa kud koji mili moji.
Da si ti on da li bi sad potpisao nakon sto su ti rekli da nema nista od toga jer traze boljeg? Ja ne bi.
Potpisao bi okom ako treba samo da dodjem u klub. Je*alo bi mi se za Dzaju, Kokezu, Tonceva, bitni bi mi bili navijaci. Zaradio sam love preko dovoljno da godinu, dve odigram u nasoj ligi.
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18917
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 244 times
Been thanked: 254 times
Контакт:
Status: Није на вези

Порука од Orthodox »

Ima neke stvari koje čovek koji nije profesionalni sportista ne moze da razume ali eto ja slucajno, promenivsi 8 klubova ovde i u inostranstvu kao odbojkas mogu.

Vi morate da razumete da je navijački aspekt jedno, ljubav prema Zvezdi drugo , a posao treće. Ni jedno od ove tri stvari ne treba mešati jer su sve različite. Ovo što je uradio MIloš Ninković je za svaki respekt sa navijačke strane. Sa strane ljubavi prema klubu još veći respekt. Zato je sa strane profesionalizma nula i to podvučena tri puta.Trba biti danas, u ovakvom vremenu budala da se uradi ovako nešto. Meni je drago da ovakve budale još uvek postoje jer sam pobornik toga da nije sve u novu. I nije. I nikada neće biti. I ja sam se vratio u Kruševac da igram za 450 eura mesečno , a ostavio sam platu od 1200 € mesečno od čega sam dobio samo 4 meseca po 250, a ostalo nisam i nikad neću ali vratio sam se iz ljubavi. Onda sam se povredio i ćao.

Šta je poenta. Luković i drugi Lukovići su igrali u Zvezdi. Izgarali na terenu. Pravili rezultate i davali srce i krv za taj dres kada su stvari bile normalne. Ne kazem namerno bolje, vec samo normalne. Danas je Zvezda sve, samo ne normalan klub. Svakodnevno se dešavaju nenormalne stvari, pa je takav jedan dgadjaj i NInković. Takav jedan dogadjaj je i sin gradonačelnika Kruševca Gašić. Takav je i raskidanje ugovora igrača koji su toliko nebitni da je to sramno koliko. Takav je i Upravni odbor u kome nema niko0 glavnu reč i svi je imaju.

U takav klub, makar se on zvao i Crvena Zvezda se ne dolazi tek tako, ako voliš. Stvar je vrlo jednostavna. Zašto bi Luković koji prima mnogo para, koji je bio u Zvezdi u normalnim danima, bio reprezentativac Srbije i priuzao sasvim dobre partije...zašto bi on došao da ostane bez para i ne prima platu , kada ne mora. Voli Zvezdu..ok. Kako je onda moguće da i onaj ko ne voli Zvezdu igra u Crvenoj zvezdi i za svoju ne ljubav dobija pare - Dauda? Šta taj ima iza sebe od karijere - ništa. Zašto da se Luković meri sa Daudom. Pa nije lud, i nikad neće. Kvalitet mora da se plati. Uvek bilo i biće. Na izlaznim godinama kao fudbaler, odigraće još par sezona. Posle Zvezde on može da ode samo još u drugu rusku ligu kao Kasalica ili da ga neki Azerbejdzan cisto radi kinte. Kada odradi svoje, sto je zaradio za zivota, zaradio je. Radni staz nema. Kraj.

Onda krecu muvatorske uloge po nekim upravama, otvaranje diskoteka gde ulozis sto si zaradio, pa onda mutne radnje sto menadzerske, sto reketaske. Ako to neces, onda ides u trenere gde opet kreces od nule. I niko ti tu ne garantuje da ces uspeti. Dakle, kad zavrsis karijeru sportku, ti si go k***c. Osim ako nisi VladeDivac koji je doneo sto medalja pa imas sportsku penziju od drzave i od uredjene zemlje u kojoj si igrao - Amerike, za svoj NBA staz.

E u svemu tome je bitna razlika u prve tri stvari koje sam napisao. Nego neko lepo reče - budimo normalni. Bankrot, 6.lga pa lagano na gore. I za 6 godina mozemo i da se nadamo tituli ako pametno radimo. sa ovakvim poslovanjem kakvo je danas, ni za 10 necemo uzeti titulu jer cemo na kraju, da bi ispratili Partizan (kao u basketu sto smo radili) , Isfrustrirani sto im ne mozemo nista, uletacemo u sve vece i vece dugove. A ti dugovi nece donositi rezultat (opet kao u basketu) i na kraju necemo proglasiti bankort ali cemo se ugasiti (kao u basket). Pa cemo se spojiti sa Čukaričkim koji ima para (kao u baksetu s FMP-om) pa cemo se zvati Crvena Zvezda Čukarica ili Beograd i onda cemo celog zivota trpeti isto prozivanje kao i u 100x pomenutom basketu. A sustina je - zvezda u kosarci ne postoji, kao ni Partizan i zenskoj odbojci (pandan pisaniju koje sam izlozio do sada). I to je realnost.

E da se to nebi desilo, mora se biti svestan. Zvezda nije ista. Zvezda je nikad gora organizaciono. Nije ni prici klubu koji je institucija. Zvezda nema para za ovakve igrače i ovakvi igrači (LUković) Zvezdi ne trebaju. Zvezdi treba čist račun, čist obraz (milan Gašić), Zvezdi trebaju Filip Janković, Luka Jović, Lazić i 4. 5. liga Srbije. Kome to nije jasno, nek i dalje pljuje svakog ko nije Miloš Ninković,a arealnost je da svi mi navijači treba da popljujemo prvo sami sebe jer očekujemo i ganjamo nešto što je prosto utopija - asimilacija sicijalnog programa komunista.

Jedan je Ninković Miloš!

I na kraju - stavite na jednu stranu 150 hiljada eura, ne vise, a na drugu stranu opciju da igrate za Zvezdu sezonu. e sad, sami sebi recite iskreno da Vama neko ponudi, ili 150 hiljada eura ili sezona u Zvezdi, pa vidite sta bi vi sami izabrali. Iskreno?!
Последње учитавање од Orthodox дана 17 Јан 2014, 02:11, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad
Status: Није на вези

Порука од paske »

Apelujem ako neko srece Dzajica ili bilo koga iz uprave u gradu neka mu prenese jednu jedinu rec-bankrot! Spasimo klub dok se jos spasiti moze.
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18917
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 244 times
Been thanked: 254 times
Контакт:
Status: Није на вези

Порука од Orthodox »

I još nešto da vam napišem iz prve ruke. Moju svastiku počeo da ganja mustafa. I tako, pošto ona inače podseća na mustafine ex itd, reši da izadje s njim. Ja ubodem ludilo odmah, objasnim joj kakva je to ljudska ''gromada'' i slično i poželim joj da izabere pametno. Ili petljanje s njim ili dobre odnose sa mnom. Vrlo jednostavno.

Kad sinoć, moja supruga razgovara sa sestrom (svastikom) i čujem ja pomiwe se Zvezda. Ubacim se ja normalno tu u razgovor, kad ono situacija sledeća. mustafa popio, pa počeo da joj otvara dušu. Mnogo mu je teško zbog svega što se dešavalo. Zvezda mu je u srcu, sina uči da navija za Zvezdu. Morao je da izabere finansijsku sigurnost jer je počeo da propada. Partizan mu je samo posao i to mu je bio izlaz. Sad više nema mogućnost ni da se postavi kako treba jer šta god da kaže javno biće pogrešno protumačeno sa obe strane i slično. Ja šokiran ali razmislim dobro pa mi sve nekako dodje logično. To i dalje ne mogu da mu oprostim niti ću ikad ali sam frapiran samim tim razgovorom. Čisto jedan trač, eto.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево
Status: Није на вези

Порука од zele »

Poenta ove priče je da Mandina svast uopšte nije loša. Drugo, da mi još ne znamo da li Manda zna šta je slast (po onoj našoj, ko nije prob'o svast, ne zna šta je slast). I treće, da je krajenje je vreme da se proguta ponos i da krenemo od nule. Jedan Rendžers je to uradio, koji je sličan Zvezdi po svemu, samo je još malo stariji. Ali ne, mi ćemo radije biti svakodnevno stavljani na stub srama (danas zbog Gašića, sutra zbog dugova, prekosutra zbog tuče u upravi ili zbog toga što ne možemo da registrujemo igrače i sl) nego jednom da progutamo šta imamo i krenemo od nule podignut glave i za žarom većim nego ikad.
Последње учитавање од zele дана 17 Јан 2014, 07:46, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Rossobianco
World Class Manager
Поруке: 3468
Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
Место: Jagodina
Status: Није на вези

Порука од Rossobianco »

markohn22 пише:da ga otkupi od samih sebe?
Tako nesto.Uglavnom da oni placaju Zvezdi igraca.U principu Ruse boli patka za nas,tako da od toga nema nista.
mmladja пише:Да, вероватно до сада није успео да сачува и за децу и за унуке. Дај, немој да се зајебавамо. Серем му се у звездаштво.
Znas kako se kaze para nikad dosta :yesko:

Voleo bi barem da dovedemo jednog iskusnog odbrambenog igraca jer se ovako vise ne moze! Partizan se dobro pojacao, jos ako dovede ovog iz Brage (kakav god da je za Krnetu i Omegu je doktor fudbala) nama ne gine 2-3 mesto.Vranjes bi bilo odlicno pojacanje kombinacija iskustva i potencijala (Arauho).Da se dovede jdan brz krilni igrac,zato sto to Ninkovic i Pecnik nisu,mozda neko iz omladinske skole,zato sto nemamo para (kako bi nam sad legao Marko Perovic ili Srnic da ih nismo sutnuli onda :argh: ).Kad se sve sagleda mi smo najebali ove sezone...Nikad nisam vise bio pesimista nego sad. :zvezda:
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times
Status: Није на вези

Порука од Sloba »

I na kraju - stavite na jednu stranu 150 hiljada eura, ne vise, a na drugu stranu opciju da igrate za Zvezdu sezonu. e sad, sami sebi recite iskreno da Vama neko ponudi, ili 150 hiljada eura ili sezona u Zvezdi, pa vidite sta bi vi sami izabrali. Iskreno?!
Iz mog ugla je to Partizan, ne zvezda.

Izabrao bih pare, logično, iz ugla profesionalca. :)

Nema danas ljubavi u sportu. Veliki broj zvezdaša u mnogim sportovima igra za Partizan i obrnuto.
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times
Status: Није на вези

Порука од mmladja »

Зеле, знаш каква је свастика! Богиња!
Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad
Status: Није на вези

Порука од paske »

Odj*bao nas i Vranjes.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево
Status: Није на вези

Порука од zele »

mmladja пише:Зеле, знаш каква је свастика! Богиња!

A mladjo kako da znam, kad je manda krije samo za sebe.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Rossobianco
World Class Manager
Поруке: 3468
Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
Место: Jagodina
Status: Није на вези

Порука од Rossobianco »

Odjebite da pisete o svastici,vratite se temi :nasty:

Zvezda ostala bez Vranješa: Nismo se dogovorili

:blic:

Crvena zvezda i dalje traga za pojačanjima u odbrani, čeka rasplet sage oko povratka Aleksandra Lukovića, a definitivno je ostala bez Ognjena Vranješa.

Još jedan bivši štoper bio je jako blizu da ponovo obuče crveno-beli dres, ali je reprezentativac Bosne i Hercegovine rekao da nema ništa od povratka na Marakanu.

"Neću potpisati za Zvezdu. Nismo se dogovorili", bilo je sve što je Vranješ rekao za "Dnevni Avaz".

Navodno, 25-godišnjeg defanzivca je izdalo strpljenje i nije više hteo da odugovlači sa pregovorima. On je slobodan igrač i okrenuo se drugim zainteresovanim klubovima, pošto mu je bitno da ima minutažu kako bi zaslužio poziv selektora BiH Safeta Sušića za Mundijal u Brazilu predstojećeg leta.
Последње учитавање од Rossobianco дана 17 Јан 2014, 18:02, учитано 3 пута укупно.
Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad
Status: Није на вези

Порука од paske »

Ostaje Kasalica izgleda! Propao transfer. Takvog poachera ne smemo izgubiti.
Корисников грб
kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Niš
Status: Није на вези

Порука од kiba »

A ne znam sta im je ono toliko trazio od plate i bonusa ipak je to drugoligas, buduci prvoligas. Pitam se sta ce biti sa 170k sto je oprostio :zelenko:
Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad
Status: Није на вези

Порука од paske »

Oprostio je. Sad krecemo od nule :xD:
Корисников грб
DS_RS
World Class Manager
Поруке: 5579
Придружен: 20 Јан 2011, 11:34
Место: BL
Контакт:
Status: Није на вези

Порука од DS_RS »

Ivane mogao si pricu prodati nekim tabloidima, njima uopste nije bitno dal je tacna :zelenko:
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times
Status: Није на вези

Порука од Tik'al »

Da li ste se pojacali ove zime s nekim igracem, trenerom ili tako to?
Jusqu'ici tout va bien…
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”