Premier League 15/16

Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times
Status: Није на вези

Порука од Vladar »

Ne znam, mene plaši njegova cena, previše je 40 i kusur miliona jevreja za njega u ovom trenutku. Videćemo, deluje ozbiljno.
Корисников грб
RASMC
Assistant Manager
Поруке: 698
Придружен: 09 Апр 2012, 14:57
Место: Niš
Been thanked: 1 time

Порука од RASMC »

Čim je počeo da se dovodi u vezu sa Arsenalom on se povredio. :slap:
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Otkud to?
Корисников грб
RASMC
Assistant Manager
Поруке: 698
Придружен: 09 Апр 2012, 14:57
Место: Niš
Been thanked: 1 time

Порука од RASMC »

Код: Изаберите све

http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2014/01/16/4549026/arsenal-target-draxler-cleared-for-return-to-light-training?ICID=HP_HN_1
Rossobianco
World Class Manager
Поруке: 3468
Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
Место: Jagodina

Порука од Rossobianco »

Da li je Jovetić pogrešio sa Sitijem?

:sportske:

Doveden kao veliko pojačanje, kao fudbaler u koga je uložena značajna suma novca, Stevan Jovetić u Sitiju još uvek nije dobio priliku da zablista. Da li je bilo bolje da je ostao u Italiji?

Слика

Stevan Jovetić je prošlog leta došao u Mančester Siti iz Fiorentine u transferu vrednom 22 miliona funti.
Crnogorski fudbaler je, u kombinaciji povreda, ali i konkurencije u ekipi, do sada samo jednom bio starter, a poslednji put je na terenu bio krajem oktobra.
U konkurenciji Edina Džeka, Serhija Aguera i Alvara Negreda, koji se nalaze u odličnoj formi, Stevan Jovetić, za koga na ostrvu tvrde da pati s nostalgijom.
Pravo pitanje koje vredi postaviti i jeste – Da li je Jo-Jo trebalo da ostane u Firenci?
Jovetić je u redovima ljubičastih izrastao u pravog vođu, u ključnog igrača oko koga se vrtela igra ekipe. Koliko god imalo istine u tome da Jovetić pati za Serijom A, povratak je u ovom trenutku jednostavno nemoguć.
Naime, uložen novac Siti ne bi mogao da povrati, u Italiji nema kluba koji bi mogao da plati transfer. Uz to, plata koju Jovetić ima na ostrvu, takođe bi bila van domašaja italijanskih ekipa.
Period adaptacije nije lak, ne pomažu ni 'braća sa Balkana', ali defanzivac Mančester Sitija Majka Ričards veruje da će Jovetić uspeti da se nametne.
„Jovetić je spreman da vredno radi i da se trudi da se nametne, iako će mu biti veoma teško da se izbori za mesto u prvom timu. Tokom predsezone je pokazao delić svog kvaliteta, sposobnosti da kao nožem seče protivničke odbrane, odlično kretanje i baratanje loptom.“
„Ali, smatram da su i ostali napadači našeg tima kompletni. Aguero je jak, dobar i u vazduhu i ima veoma dobru završnicu. Negredo trči kao lud i takođe ima odličan finiš. Jovetić poseduje veštinu i izraženu tehniku.“
„Svi imaju nešto posebno i specifično i mogu da doprinesu timu na različite načine.“, rekao je majka Ričards, koji smatra da će u tekućoj sezoni, upravo napadači držati ključ uspeha za Siti.
„Prošle godine je fokus bio na defanzivcima. Ove sezone je ipak akcenat na napadu i upravo zbog toga delujemo toliko dobro ove sezone, jer su napadači raspoloženi.“, rekao je Ričards.
Manuel Pelegrini, uistinu, insistira na napadačkoj igri. Negredo, pa i Džeko koji dobija sve više prilika, deluju zaista dobro u napadu, Aguero se oporavlja od povrede i to će dodatno otežati probijanje do prvog tima Stevanu Jovetiću.
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

http://www1.skysports.com/football/news/11661/9119687/arsene-wenger-hopeful-of-new-deals-for-per-mertesacker-and-bacary-sagna
Moram da kažem da bi ovo bilo sjajno. Za Pera se nisam plašio, ali Sanja je na izlaznim vratima još odavno. Jedno vreme sam podržavao njegov odlazak, ali se mora da prizna da je odigrao na nivou ove sezone. Nekako mi deluje teško naći zamenu, važni su nam bekovi dosta i bilo bi kul kada bi produžili saradnju sa njim. Istovremeno, to bi značilo da ćemo imati istu odbrambenu četvorku i sledeće sezone, što je odlično.
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Порука од Gagi »

Una trattativa che potrebbe decollare, intrighi importanti sull’asse Inghilterra-Italia. Vucinic-Arsenal, si apre lo scenario. Questa mattina c’è stato un primo contatto tra l’uomo di fiducia di Wenger, Low, e l’agente del giocatore, Alessandro Lucci. La prima offerta dell’Arsenal è un prestito, l’entourage del montenegrino ha detto no. Le parti si incontreranno nuovamente lunedì, la trattativa potrebbe decollare solo nel caso in cui si iniziasse a trattare sulla base di un trasferimento a titolo definitivo. L’Arsenal vuole Mirko Vucinic, il mercato entra nel vivo.

http://gianlucadimarzio.com/juventus/larsenal-ci-prova-per-vucinic-i-dettagli/
Последње учитавање од Gagi дана 17 Јан 2014, 15:33, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Normalno da je bolje da je ostao, ko ga jebe, mogao je da bude Bog, sada je samo Jovetic.
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Mnogo su pokvareni agenti, koliko mogu da traže za Vučinu u ovom trenutku? Ne bi nam škodio takav transfer, radije bih njega video u klubu nego Berbatova, čak i pored Berbinog iskustva u Premijer Ligi. Međutim ako je u pitanju neka seljačka suma, a verovatno jeste, mogli bi da odjebemo od njega.
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Berbatov-Titula
Bez Berbatova-4. mesto

No Berbatov, no party.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Nemam problem sa tim, ako Profesor misli da mu je potreban, podržavam. Samo mi se čini da Vučinić može da ponudi više, uz primedbu da nijedan ni drugi ne mogu da učine mnogo. Sve su to mrcine koje bi eventualno umuljale neki gol nekada na šmek.
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Порука од Tik'al »

Vucinic je gori i od Zirua, zalaganja bez, zelje bez, treninga bez. Bolje da izvuce nekog Francuza, tipa Benzia i tako to.
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Brate, najbolje je da kupi kompletnog, izgrađenog napadača, ali se to neće desiti, zato se pribegava ovim penzosima. A Žiruu se jedna stvar ne može zameriti: zalaganje. Bez obzira što malo zna, trču, skače, ulazi u duele, vraća se po loptu,... verovatno ga zbog toga Venger i voli.
Корисников грб
луди
Manager
Поруке: 2604
Придружен: 25 Мај 2011, 23:30
Место: Filmski Grad

Порука од луди »

Ту му је Саного, нек профура њега.
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

On je tek od skoro u treningu, imao je i on povredu, valjda će se naći koji minut i za njega.
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Vladar пише:eventualno umuljale neki gol nekada na šmek.
I na genijalnost. Jedan je Berba mag. Veliki igrac, veliki coek(odgovorio mi na mejl).
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Rossobianco
World Class Manager
Поруке: 3468
Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
Место: Jagodina

Порука од Rossobianco »

Berbatov mag fudbala.Jedino mu je Ibra ravan od trenutno aktivnih igraca :cigara:
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Istina.

Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Drogba: "I want to knock Chelsea out of Champions League. I can score at Stamford Bridge with my eyes closed."

Toliko o lojanosti.

Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Порука од Tik'al »

Da li si cuo nekad za sarkazam? :)
Jusqu'ici tout va bien…