Czechoslovakia by FM-Players.net

Mesto za napravljene lige, klubove i druge korisne dodatke i pomagala.
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times
Status: Није на вези

Порука од Sloba »

Pa ne znam. Koliko bi po tebi bilo realno? :)
Корисников грб
Džajo5
SFM Hall Of Fame
Поруке: 4111
Придружен: 15 Мар 2012, 13:37
Место: Žilina/Padina
Been thanked: 1 time

Порука од Džajo5 »

Sledeća stvar:

Слика

Potpuno rasulo u rasporedu utakmica. Moji igrači umiru a neki imaju odigrane 2 utakmice. Razumem ja da se igra evropa i kup, ali kup je mogao da krene kasnije i da se ne igraju utakmice kada se igra evropa. Posle će ovi sa manje utakmice da igraju duže a ako meni zapadne taj protivnik ima da igram ligu posle nekoliko nedelja pauze.
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Hvala na sugestijama. Odradiću sada UpDate V1.2 pa kada testiram postavljam ovde.. u principu liga radi bez problema i sve je funkcionalno al ima "sitnijih" grešaka poput ovoga što si naveo. :)
Корисников грб
Džajo5
SFM Hall Of Fame

Порука од Džajo5 »

Tek sad vidim ovo za strance.
Mislim da bi 5 FGN igrača bilo ok. Ne znam koliko je sada u češkoj, ali mislim da je toliko u slovačkoj sad. Mada, može i samo 4 FGN u 11+7 za meč, ako će se EU igrači računati kao domaći.

Po meni je rešenje da kup krene ranije i da se igra samo 1 utakmica. Sada se u slovačkoj dvomeč igra u 1/2 finalu(ako se ne varam). Ukoliko se dvomeč igrao u čehoslovačkoj, onda mislite i na to, da se tad puno manje utakmica igralo u evropi i pređite na kasniji početak kupa(npr. septembar, kada se završe kvalifikacije) i na igranje jednog meča.

To su moja neka zapažanja, vi radite kako vam volja.
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Volim sugestije ako su konstruktivne kao tvoje. Hvala što si odvojio vreme da mi ukažeš na pojedine greške. Biće nešto. :cheers:
Корисников грб
Džajo5
SFM Hall Of Fame

Порука од Džajo5 »

Nema na čemu. Iako mi je ovo samo sejv za ubijanje vremena dok ne poprave ME, eto barem neka zapažanja da napišem, pošto eto ako se liga testira na holiday ili ono u editoru, ne vidite one greške tokom sezone.
Пошаљи Одговор

Повратак на “Editor fajlovi i razni dodaci '14/ Editor files and misc add-ons '14”