Filmovi
- Clint Eastwood
- Manager
- Поруке: 1183
- Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
- Место: Kragujevac
- Klub koji vodite: Brighton
- Mood:
- Status: Није на вези
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Ko mi nađe ovo ima pivo. Al najozbiljnije i bez ikakve zafrkancije. Nekad davno je pre na našim nekim televizijama bio jedan italijanski film koji ima dva dela. L ultimo rigore se zove [iliti poslednji jedanaesterac].
Ako mi neko nađe OnLine sa prevodom bio bih zahvalan
Našao sam na jednom mestu al na italijanskom bez ikakvog prevoda.. aj bar da je engleski film, ovako italijanski baš ništa ne razumem. 
Ako mi neko nađe OnLine sa prevodom bio bih zahvalan
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Код: Изаберите све
http://www.imdb.com/title/tt0469021/Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
- Androsito
- World Class Manager
- Поруке: 3025
- Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
- Место: Krusevac
Ja imam na poslu, puštao pre nekih pola godine... Odličan film...SlobaGrobar пише:Ko mi nađe ovo ima pivo. Al najozbiljnije i bez ikakve zafrkancije. Nekad davno je pre na našim nekim televizijama bio jedan italijanski film koji ima dva dela. L ultimo rigore se zove [iliti poslednji jedanaesterac].
Ako mi neko nađe OnLine sa prevodom bio bih zahvalanNašao sam na jednom mestu al na italijanskom bez ikakvog prevoda.. aj bar da je engleski film, ovako italijanski baš ništa ne razumem.
- neme93
- World Class Manager
The Wolf of Wall Street, ju! Klasik u najavi. Ne bih da analiziram redom, previse posla. Leo je odigrao za oskara, mislim da sam gledao sve njegove bitnije filmove, i mogu reci da je ovo njegova najbolja rola, bolja i od one u Aviaticaru. Ako sad ne dobije oskara, nece ga nikad ni dobiti. Skorseze je na vrhuncu, po meni najbolje delo nakon Gudfelasa, bolji i od meni najdrazeg, "The Departed". I njegov rad je dostojan oskara. Gomila odlicnog humora, mi smo umirali od smeha. Film je jebeno pre-do-bar! Tri sata jako jako kvalitetnog materijala.
Ali onih 15ak minuta, kad su Dzona i Leo zgutali Quaalude 714, kolko me je stomak boleo od smejanja! Tih 15minuta je pobedilo ceo Fears and Loathing in Las Vegas. Leo>Depp. (Simicu, duvaj ga unapred).
Zasluzeno, sesta od 760 ocenjenih.
Ali onih 15ak minuta, kad su Dzona i Leo zgutali Quaalude 714, kolko me je stomak boleo od smejanja! Tih 15minuta je pobedilo ceo Fears and Loathing in Las Vegas. Leo>Depp. (Simicu, duvaj ga unapred).
Zasluzeno, sesta od 760 ocenjenih.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
- Tik'al
- World Class Manager
- Поруке: 13282
- Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
- Место: Petén
- Been thanked: 5 times
Moze da odglumi ko bogart u kazablanci, ali paranoja je paranoja, makar izasla paklena pomorandza u trening deju. Postoje ostvarenja koja ne mogu da se porede sa drugim, to je poenta. Odgledacu kada dodje u bioskope ili pusti hbo, gledati film na kompu je skrnavljenje kinematografije. Cirs bejbe bejbe
Jusqu'ici tout va bien…
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Koliko mi se sere od Leonardovih uloga za oskara. Kmetu, meni je jasno da si malouman, bogovi kinematografije znaju kakve smo sve tvoje ispade tolerisali u ovoj temi, ali nemoj više da pominješ filmove koje ne umeš da gledaš. Ili, ako već moraš da se ponižavaš, makar se potrudi da ispišeš ime pravilno. Čmičku.
- Tik'al
- World Class Manager
- Поруке: 13282
- Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
- Место: Petén
- Been thanked: 5 times
Izdo si hardkor, pumpaj ga Sumadinac.
The Lovley Bones?
Vidim Piter Dzekson, vidim Velberga, Rejcel, ali mi nekako ne uliva scenario poverenje.
The Lovley Bones?
Vidim Piter Dzekson, vidim Velberga, Rejcel, ali mi nekako ne uliva scenario poverenje.
Последње учитавање од Tik'al дана 15 Јан 2014, 00:13, учитано 1 пут укупно.
Jusqu'ici tout va bien…
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Na DVD predpostavljam?Androsito пише:Ja imam na poslu, puštao pre nekih pola godine... Odličan film...SlobaGrobar пише:Ko mi nađe ovo ima pivo. Al najozbiljnije i bez ikakve zafrkancije. Nekad davno je pre na našim nekim televizijama bio jedan italijanski film koji ima dva dela. L ultimo rigore se zove [iliti poslednji jedanaesterac].
Ako mi neko nađe OnLine sa prevodom bio bih zahvalanNašao sam na jednom mestu al na italijanskom bez ikakvog prevoda.. aj bar da je engleski film, ovako italijanski baš ništa ne razumem.
- neme93
- World Class Manager
Koliki si hejter postao, nevera. Al ono, kapiram da si puko jer tvoj zanr umire, pa razumem donekle te tvoje imbecilne izjave.Vladar пише:Koliko mi se sere od Leonardovih uloga za oskara.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.