Premier League 15/16
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
- Status: Није на вези
Izmedju ostalog:
The Daily Mail is reporting that Manchester United's European scouts have been called to a meeting at Carrington this week to deliver reports on potential targets for David Moyes. It is also claimed that Moyes will be given £200million to spend to improve his squad and he wants 'five or six players in the summer', and is hopeful of signing 'one or two' in the January transfer window.
BORUSSIA DORTMUND have urged Ilkay Gundogan to make his mind up as to whether he wishes to stay at the club or move abroad, with Manchester United and Real Madrid clamouring for his signature.
Koentrao se dosta pominje. Barkli i Shaw se takodje pominju, ali su mi jako nerealne mete obzirom na trenutno stanje na trzistu i konstantno preplacivanje engleskih fudbalera. Kapiram da njih dvojica vrede zajedno nekih 70-80M. Mada bih voleo da ih vidim u ekipi, dozivim orgazam svaki put kad pomislim na sredinu Jones+Barkley+neka jebacka desetka napred, tipa Herrera. Runi mi se popeo na k***c iskreno. Neces da budes legenda kluba? Teraj se u picku materinu... Ovo mu je treci put da kenja ovako, i mislim da nam ne treba takav igrac, pogotovo nam ne treba da takav igrac bude oslonac ekipe. To sam i letos pricao. Moze da se proda za nekih 35-40M, za te pare moze da se dovede mnogo dobar igrac, ne kao on, ali bar neko ko zeli da igra u Junajtedu i da da sve za klub.
The Daily Mail is reporting that Manchester United's European scouts have been called to a meeting at Carrington this week to deliver reports on potential targets for David Moyes. It is also claimed that Moyes will be given £200million to spend to improve his squad and he wants 'five or six players in the summer', and is hopeful of signing 'one or two' in the January transfer window.
BORUSSIA DORTMUND have urged Ilkay Gundogan to make his mind up as to whether he wishes to stay at the club or move abroad, with Manchester United and Real Madrid clamouring for his signature.
Koentrao se dosta pominje. Barkli i Shaw se takodje pominju, ali su mi jako nerealne mete obzirom na trenutno stanje na trzistu i konstantno preplacivanje engleskih fudbalera. Kapiram da njih dvojica vrede zajedno nekih 70-80M. Mada bih voleo da ih vidim u ekipi, dozivim orgazam svaki put kad pomislim na sredinu Jones+Barkley+neka jebacka desetka napred, tipa Herrera. Runi mi se popeo na k***c iskreno. Neces da budes legenda kluba? Teraj se u picku materinu... Ovo mu je treci put da kenja ovako, i mislim da nam ne treba takav igrac, pogotovo nam ne treba da takav igrac bude oslonac ekipe. To sam i letos pricao. Moze da se proda za nekih 35-40M, za te pare moze da se dovede mnogo dobar igrac, ne kao on, ali bar neko ko zeli da igra u Junajtedu i da da sve za klub.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
neme93 пише: It is also claimed that Moyes will be given £200million to spend
Da da kako da ne, a onda je mrmot zavio čokoladu u foliju.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- neme93
- World Class Manager
Pa dobro, dobice bar 150 sigurno za januar i leto. Nisu ni ovi ludi, vide u kom smo kurcu sa igrackim kadrom.
Inace, i dalje necemo imati sportskog direktora, Vudvard ce biti glavni covek za pregovore. Tako da smo najebali.
Inace, i dalje necemo imati sportskog direktora, Vudvard ce biti glavni covek za pregovore. Tako da smo najebali.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Pratio sam Mojesove konferencije, zbog fantazija, lik kao da ne radi u Junajtedu, nema on pojma šta se dešava, te biće transfera, pa onda neće biti, pa Runi je povredjen, pa Runi nije povredjen, pa onda treba nam pojačanje, ali ćemo probati sa ovim kadrom. Kontam da je tako bilo i za dovodjenje igrača, može ovaj, ali možda i ne, a da ipak vidimo nekog drugog, a daj sad onog prvog. Kontam da ako igra FM, žešći čituje load-sejv. Tako mi neozboljno deluje, ništa on ne zna i ništa ne može da kaže, totalno neodlučan lik i nekako nesiguran, kao student koji ne zna odgovor na pitanje, pa se vadi na usmenom za neku šesticu.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- neme93
- World Class Manager
Impulsivan je, i ne zna sta da ocekuje od uprave i onog retarda Vudvarda, zato ispada neodlucan.
Последње учитавање од neme93 дана 07 Јан 2014, 14:26, учитано 1 пут укупно.
- dramit
- Manager
- Поруке: 1483
- Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
- Место: Beograd
- Been thanked: 3 times
Reakcija Sir Alexa i Bobby Charlton-a posle 2 pogodka Sunderland-a objasnila trenutnu situaciju u Man Utd-u.
YOU'LL NEVER WALK ALONE 6*
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Breaking News : Marco Reus pens a 5 year deal worth £130,000 a week. The former BVB star joined for a price of £42,500,000 and will wear the #7 shirt. Pictures of the signings will be posted shortly on Manchester United's official web
auuu kakva mosa BvB-u!!! katastrofa!!!
auuu kakva mosa BvB-u!!! katastrofa!!!
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Šta Djovinko, otkud to? Ne da nam ne treba takav, nego bi to bila najgora kupovina od Šamaka. I nema apsolutno nikakve sličnosti sa VOlkotom, osim činjenice da su obojica midžeti.
Ako nema velikog transfera, odnosno ako ne bude ništa od Martineza, ostaje samo da se dovede osrednji napadač za pristojnu sumu novca koji će da smrdi i pravi konkurenciju. Znači, Ba opet, pominjali su Vučinu(ne bih te izvan Ostrva, iako volim čoveka), Berbatov, i ostali njima slični. Ništa senzacionalno.
Ako nema velikog transfera, odnosno ako ne bude ništa od Martineza, ostaje samo da se dovede osrednji napadač za pristojnu sumu novca koji će da smrdi i pravi konkurenciju. Znači, Ba opet, pominjali su Vučinu(ne bih te izvan Ostrva, iako volim čoveka), Berbatov, i ostali njima slični. Ništa senzacionalno.
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Pretražio sam, tu je reč o eventualnoj pozajmici, ali je opet besmisleno. Ne može da bude zamena za Volkota, a i nije igrač za Ostrvo. Arsen voli Okslejda, Gnabri je pokazao da može da upadne u igru, vezni red je prenatrpan kada su svi zdravi, nema tu mesta za Djia. Ništa ne bismo dobili tom pozajmicom.
Последње учитавање од Vladar дана 12 Јан 2014, 02:31, учитано 1 пут укупно.