NBA Fantasy 2013/14
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
- Status: Није на вези
Evo me, plodim ove nba znalce. Ja, koji sam poslednji put ispostovao celu nba tekmu onomad kad se James sa brojem 23 na ledjima poprskao po faci Medziksima onim bazer biterom u plejofu, Hauard u neveri pada mami crncu na grudi, Turkoglu kune Alaha i pljuje pravac neba dok Rasard Luis iz revolta sece jarecu bradicu. Kul vremena behose.botoX пише:dje si picko stara.neme93 пише:Botoks igra ovo?! De si Botoče, 100 godina!
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Ti si još dobar, moja poslednja utakmica bila je dok su Kingsi valjali. Divac, Pedja, Kristi, Bibi, C-Web. Od tada četvrtina max.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Berserk
- Manager
- Поруке: 1289
- Придружен: 25 Дец 2011, 22:04
- Место: Petrovgrad
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Ovo kolo je izgubljeno. Miške prejak a D-Will prodao 
Raduje me što je Šumper počeo da kida, zabo 4 trojke juče i 9 skokova.
Ako se bude imao malo hrabrosti da puca, i nastavi da skuplja standardno biće igrač za 15+ poena, sa tim da kada krene šut može da bude bolje...
Shawne Williams me prodao
Raduje me što je Šumper počeo da kida, zabo 4 trojke juče i 9 skokova.
Ako se bude imao malo hrabrosti da puca, i nastavi da skuplja standardno biće igrač za 15+ poena, sa tim da kada krene šut može da bude bolje...
Shawne Williams me prodao
Sir Alex Ferguson, A Knighted Champion
So Many Years the boss and we adore him
Simply The Best, United through and through
Forever we will be his Red Army
- Berserk
- Manager
- Поруке: 1289
- Придружен: 25 Дец 2011, 22:04
- Место: Petrovgrad
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Zato i kažem da me prodao, jbg videćemo predložio sam Andreju dobar trejd videcemo da li ce hteti ili nece. Takođe nudio sam sve i svašta možda neko prihvati.Androsito пише:Shawnee popio waive tako da dropuj to o'ma
Sir Alex Ferguson, A Knighted Champion
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 8212
- Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
- Место: Kotor , Crna Gora
Samo da mi je znati kojom se logikom ljudi vode kada salju ponude za trejd?
Voleo bi da mi u PP napisete vase vidjenje ponudjenog trejda, cisto da vidim dal postoji neka logika, ili mi saljete ponude u nadi da cu se zeznuti i prihvatiti...
Mislim jeste mi dosta igraca povredjeno, ali da dam LeBron-a za dvojac Tyreke Evans-Trevor Booker :argh:
Voleo bi da mi u PP napisete vase vidjenje ponudjenog trejda, cisto da vidim dal postoji neka logika, ili mi saljete ponude u nadi da cu se zeznuti i prihvatiti...
Mislim jeste mi dosta igraca povredjeno, ali da dam LeBron-a za dvojac Tyreke Evans-Trevor Booker :argh:
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Evo ja ću prvi, davao sam ti dva igrača koja kada imaju loš dan zajedno izjednačavaju Vestbrukov učinak. Ako ih krene svaki od njih može da donese koliko sje Raselu projekcija. A i igraju redovno. Imaju svoje uloge, ne zavise ni od čije povrede ili tako nečega. Pritom su zdravi i mogu odmah da doprinesu, a realno Rasel nije out nedelju dana, nego 6 nedelja najmanje. Mislim da sam bio korektan. Tebi je ekipa po projekciji veoma zajebana, možda čak i najbolja u ligi, ali po učinku nije ništa posebno. Mnogo igrača ti je u lošoj formu, tj. ne ispunjava očekivanja. A pritom te i povrede urnišu. To su moji razlozi, tj. tako ja gledam na sve ovo.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu