Za sada samo sto mi se popravilo ovo da ubacujem dodatke. Igrao utakmice nisam, ali vrv cu da se razocaramTik'al пише:Dopada ti se ovaj update?
(FM14) Problemi i pitanja
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
- Status: Није на вези
-
srbinho
- A.Boghossian
- Manager
- Поруке: 1121
- Придружен: 05 Нов 2010, 03:15
- Место: Parma, Italy
- Been thanked: 1 time
- Контакт:
balanta i ocampos.tanke14 пише:Igram trecu sezonu sa Manchester Unitedom i ovo mi je prvi put da prolazim 1. kolo Lige Sampiona... Iz godine u godinu imam sve slabiji tim i bas ove godine prodjem dalje(doduse protivnik Benfica). Sta je potrebno da bi se osvojila LS? Ja odkad igram nisam osvojio LS(od FM12).
buffon, thuram, benarrivo, sensini, cannavaro, fuser, baggio, boghossian, veron, chiesa, crespo
- Ander
- Youth Team Coach
- Поруке: 195
- Придружен: 01 Нов 2011, 15:20
- Место: Beograd
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 6 times
moze i Zouma i LamelaA.Boghossian пише:balanta i ocampos.tanke14 пише:Igram trecu sezonu sa Manchester Unitedom i ovo mi je prvi put da prolazim 1. kolo Lige Sampiona... Iz godine u godinu imam sve slabiji tim i bas ove godine prodjem dalje(doduse protivnik Benfica). Sta je potrebno da bi se osvojila LS? Ja odkad igram nisam osvojio LS(od FM12).
- delboy
- Assistant Manager
- Поруке: 658
- Придружен: 14 Јан 2011, 16:18
- Место: Srbija
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 7 times
Hoce neko zaista da mi objasni kako da prodam igraca? Nemoguce je da ne mogu da prodam jednog od najboljih igraca, pritom smo i ligu osvojili i plasirali se u premier ligu. igram sa Milwall - om. A da ne pricam o onim otpacima. Kako tek njih da prodam!? Jedino da se molim Bogu da neko odjednom posalje ponudu za sve te igrace.
Hvala unapred na odgovoru.
Hvala unapred na odgovoru.
- delboy
- Assistant Manager
Pa koji je to fazon? Nije mi jasno zaista. Daj to da prijavimo ovim idiotima, stavise sam bih odmah prijavio ali ne znam kako to da srocim na engleskom a da bude kratko. I u prvom sejvu sam imao isti problem sa Bocom. Ako ovi nasi otpaci mogu da nadju angazman onda to sigurno mogu I igraci koji su osvojili championship.
- DS_RS
- World Class Manager
- Поруке: 5579
- Придружен: 20 Јан 2011, 11:34
- Место: BL
- Контакт:
Kad idem nekom igracu Terminate Loan vise ne placam mesecno pozajmicu i ne dajem mu plate jel tako?
Logicno
... ili da te otpatke ponudis za 0, ako hoces vec plate da im se rijesisdelboy пише:Hoce neko zaista da mi objasni kako da prodam igraca? Nemoguce je da ne mogu da prodam jednog od najboljih igraca, pritom smo i ligu osvojili i plasirali se u premier ligu. igram sa Milwall - om. A da ne pricam o onim otpacima. Kako tek njih da prodam!? Jedino da se molim Bogu da neko odjednom posalje ponudu za sve te igrace.
- delboy
- Assistant Manager
Aj ok za te koji mi ne trebaju, mada nije ni to ok, jer kad pogledas samo na ove nase ko ih sve kupuje i za koliko onda da ne pricam o ovakvim igracima. Al aj da batalimo to, neverovatno je sto ne mogu da prodam jednog od najboljih igraca. Procackao sam ja netu po nekim forumima, nisam jedini koji se zalim na to, ima mnogo ljudi koji se zale na to.
Doveo sam desetak novih igraca u tim. Koliko ce im otprilike trebati da se svi lepo uklope u tim i kakav trening da im postavim (mec i generalni). Taktiku sam istrenirao. Doveo sam ih na letnjem prelaznom roku, sad pocinje januar a igraju slabije od proslog tima sa istom taktikom (nisam skroz menjao tim ali jesam vecinu). Dovodio sam igrace koji odgovaraju tim pozicijama u taktici. U pitanju je PSG