TAKTIKA - generalna diskusija

Корисников грб
madness
Manager
Поруке: 1020
Придружен: 04 Феб 2011, 20:32
Место: Novi Sad
Status: Није на вези

Порука од madness »

Savet svima, kako postoji bug u player instrukcijama kad se menja formacija probajte da trenirate vise formacija ali ih ne menjajte direktno u mecu nego postavite igrace prema nekoj drugoj treniranoj formaciji editujuci tekucu taktiku. Ako menjate formaciju sa jedne na drugu postoji velika verovatnoca da ce vam se pomesati player instrukcije, pa ako sumnjate da se ovako nesto desili proverite u player instruction tokom meca.
kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot

Порука од kiba »

Od kako je dosao novi update ne mogu da uradim nista, svaka taktika ocajno, oce li neko da kaze sta je najbolje i koje su najbolje u ovom update, nesto kao 4-5-1 ili 4-2-3-1 ili 4-2-4
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Nije apdejt doneo ništa novo u vezi ME, nije u tome problem.
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

Ne znam pre update sam kidao i od jednom samo draw i lose :D Mozda je i pre onog tamo, ne znam.

Al snacicu se valjda, a sta je najbolje za kornere,aute i prekide to me zanima najvise kako da postavim, dosta golova primam a ne dajem uopste -.- near poost nece??? I koliko treba da se vezba attackig set prices i defending set prices???
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Ja ne uvezbavam to uopste, nisam menjao nista ni na postavljanju, samo spica vratim ponekad kada primetim da je protivnik jak kod prekida. Isto i u napadu, nista nisam menjao, samo mi se menja u zavisnosti od filozofije postavljanje igraca. Ne primam puno golova niti ih dajem mnogo, za mene je to idealno, prezirem prekide.
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

cekaj oces da kazes da nista ne diram, kako je tako je? XD tj ono po defaultu ?
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Govorim ti da ja tako igram i da nemam problema, ne znači da isto važi i za druge. Uvek u timu imam 4 visoka igrača, to igra ulogu u svemu.
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

Ma nzm, ovo je strasno, palo mi je na pamet da stavim 2 igraca na near post da vidim da li ce dvojicu da probiju kao ovog jednog igraca :ole:
Корисников грб
milpar
First Team Coach
Поруке: 470
Придружен: 02 Апр 2011, 10:18
Место: Trebinje
Has thanked: 10 times
Been thanked: 14 times

Порука од milpar »

И мене зезају одбрамбени прекиди. Да озидам гол, ови би га некако дали.
Корисников грб
tanke14
Manager
Поруке: 1436
Придружен: 01 Нов 2012, 17:43
Место: Beograd

Порука од tanke14 »

Sta je najbitnije za igru sa 1 napadacem? Sta je najbitnije za igru kroz sredinu?
Sé un hombre
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

tanke14 пише:Sta je najbitnije za igru sa 1 napadacem?
Sposoban vezni red.
tanke14 пише:Sta je najbitnije za igru kroz sredinu?
dva MC-a. I jebački AMC.
Последње учитавање од zele дана 09 Јан 2014, 12:02, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
tanke14
Manager

Порука од tanke14 »

zele пише:
tanke14 пише:Sta je najbitnije za igru sa 1 napadacem?
Sposoban vezni red.
Pa pre bih rekao da je do taktike, imam dobre vezne igrace ali ne stvaraju mnogo sansi, vrv zbog retain possesion instrukcije :/
Kad nema nje u odbrani havarija, sad ce kraj sezone pa cu uvezbavati, ali igram LS pa ne mogu da furam samo 1 formaciju tj. samo da napadam. Kakvu god da napravim na kontre igru sve propadne posle 20min tekme.
Sé un hombre
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Logično da je to taktike. Nije sigurno zato što je AMC-u umrla tašta pa se potresao.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
tanke14
Manager

Порука од tanke14 »

Jesi blesav :xD:

Nasao sam resenje, nadam se da ce upaliti i protiv Bayerna u Minchenu :P
Sé un hombre
Корисников грб
Dr. Moo
Assistant Manager
Поруке: 766
Придружен: 30 Мај 2012, 19:49
Has thanked: 25 times
Been thanked: 37 times

Порука од Dr. Moo »

Moze li mi neko reci neku dobru taktiku za Cardiff. Probao sam par taktika i ne daju bas rezultate. Druga stvar stalno mi se igraci povredjuju to je vise postalo kao dobar dan, doveo sam najbolje trenere koje sam mogao zbog reputacije klub i na svim segmentima treninga mi je 4 zvezdice i opet se povredjuju kao blesavi.
'Za mene su zene zakon. Obozavam rupe u zakonu!' - Per Mertesacker
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Povređuju se na treninzim ili na mečevima? Verovatno je do intenziteta treninga.
Šta izdvajaš kao problem u taktici, primaš previše golova, loš napad, nemaš posed?
Корисников грб
Dr. Moo
Assistant Manager
Поруке: 766
Придружен: 30 Мај 2012, 19:49
Has thanked: 25 times
Been thanked: 37 times

Порука од Dr. Moo »

Neka na trenzima neki na mecevima, treninzi su defending-average.
Sto je najgore primam veoma malo golova, posed imam veoma slabo a napad kako kad radi.

Igram trenutno sa 4-5-1 taktikom, ali ne znam koje su najbolje team instrucions za Cardiff pa sam sad zbog malog poseda stavio retain possesion i be more disciplined. Pa ako bi mogao neki predlog da to malo sredim
'Za mene su zene zakon. Obozavam rupe u zakonu!' - Per Mertesacker
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Podesi igračima odgovarajuće role i ne opterećuj se ni timskim ni individualnim instrukcijama. Onda izdvoj najkvalitetniji deo tima, odnosno one pozicije na kojima imaš najbolje igrače pa ćemo pokušati da usmerimo igru na njih.
pista111
Newgen
Поруке: 5
Придружен: 09 Нов 2012, 19:17
Место: herceg-Novi

Порука од pista111 »

Evo koje imam igrace u timu..2 godine zaredom osvajam Seriu A i Kup Italije ali u Evropi nista ne mogu i ima smjesnih poraza od slabijih timova tako da ako neko moze da proba da mi satavi neku taktiku ili kaze sta da promjenim u mojoj

Слика

Слика

Mentality-Control
Fluidity-Fluid
Instrukcije su:
Shorter Passing,Work ball into box,Run at defense
Look for overlap
Hasle oponents
Higher tempo
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Koje probleme imaš u igri, koje pozicije ti ne funkcionišu najbolje? U samoj taktici ima rezona, što ne znači da mora da funkcioniše dobro. Ja bih se radije opredelio za defanzivniji pristup i dopustio da snaga tima(a ti definitivno ovde imaš kvalitetan sastav) dobija utakmice. Bekovi bi morali da budu defanzivniji, i pored ovo IF na levom krilu ne bi smeo da rizikuješ sa CWB na bekovskoj poziciji. Razmisli i o defanyivnijem desnom beku, recimo LFB, neki štoper dešnjak će ti lako odraditi taj deo kad zatreba. Vezni red ti je previše ofanzivno orijentisan, sa anc-om na attack roli, praktično igraš sa dva špica. Veruj mi, menjanje na support rolu povremeno može da ti pruži mnogo više opcija. Sad, vidim da imaš dobre igrače za ove role koje si postavio, ali mislim da ti je ovde jedan dlp obavezan, ako ne uvek, makar u težim utakmicama. Dva defanzivnije orijetnisana vezna su obaveza u 4231 ako mene pitaš.

Hassle opponents i higher tempo mi se nimalo ne sviđaju, preporučio bi da odmah isključiš te dve instrukcije. Za ostalo ćemo videti, čekam da mi izneseš ti svoje viđenje, čime si zadovoljan čime ne, šta treba da se sredi i slično, pa ćemo onda detaljnije.
Пошаљи Одговор

Повратак на “Taktike i Treninzi '14 / Tactics & Training '14”