NBA Fantasy 2013/14
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Moji objasnili. Samo je Brewer fejlovao, imao je 15p 3as 3ukl 1sk, ali i 6pf i mnogo promašaja, pa zato samo 4fpts-a. Manu me sve više oduševljava, igra oko 20min i beleži prosečno 15 fpts-a.

Последње учитавање од zele дана 05 Јан 2014, 08:25, учитано 2 пута укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Breweru su misteriozno povećani poeni sam 4 na 10, što čini ovo veče još boljim.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 8212
- Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
- Место: Kotor , Crna Gora
Pomirio sam se da mi u svakoj nedelji pauzira jedan od najboljih igraca. Prosle nedelje izgubim za nesto sitno a ne igra mi Westbrook dva meca i LeBron jedan. Ova sedmica katastrofa, pored Rasela i Vucevic preskocio dva meca. Do februara sta uspem da dobijem, premija.
Vise necu ni da saljem ponude za trejdove, jer vas ima mnogo interesantnih likova. Recimo nudim igraca koji ima 4fp po mecu vise od onog kojeg trazim i budem ismejan. Ili ponudim MCW koji ima u proseku 20+fp za D-Will-a i opet budem ismejan. Jbg ja stvarno sisao vesla nisam da prihvatim neke smesne ponude, ako je neko mislio da ce za igraca od 15fp dobiti Jamesa dobro se zajebao.
Vise necu ni da saljem ponude za trejdove, jer vas ima mnogo interesantnih likova. Recimo nudim igraca koji ima 4fp po mecu vise od onog kojeg trazim i budem ismejan. Ili ponudim MCW koji ima u proseku 20+fp za D-Will-a i opet budem ismejan. Jbg ja stvarno sisao vesla nisam da prihvatim neke smesne ponude, ako je neko mislio da ce za igraca od 15fp dobiti Jamesa dobro se zajebao.
Последње учитавање од Andrej дана 05 Јан 2014, 16:26, учитано 1 пут укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
C.J Miles 22 fpts-a. Nevera, brate. Napredak dobijen, idemo dalje. Sledeći meč će biti zajeban, botox ima dobru ekipu. Spliter se povredio, jebo ga pas. Jedno metar dana neće igrati, a možda i duže, ubačićemo ovog raspalog Derika Wilijamsa, neka u tri meča ukupno ima 20fpts-a, ja sam presrećan.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Berserk
- Manager
- Поруке: 1289
- Придружен: 25 Дец 2011, 22:04
- Место: Petrovgrad
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Nisi ti bio za PG ismejan nego za Kantera kada si ga nudio za D-Will-a.
Fora sa Deronom je ta da obojica volimo istog igrača...
To otežava dogovor, a sada dajte Mišketa da ga nataknem
Nisam baš najzadovoljniji sa drugarima iz Washington ali bože moj, idemo dalje.
Šumpert počeo da ima lep broj poena, nadam se da će tako biti i u sledećem kolu.
Doveden Shawne Williams za koga smatram da bi trebao da donese oko 40 poena iz 3 meča...
Videćemo kako će Miško da se ponaša posle praznika, puno se pilo
Fora sa Deronom je ta da obojica volimo istog igrača...
To otežava dogovor, a sada dajte Mišketa da ga nataknem
Nisam baš najzadovoljniji sa drugarima iz Washington ali bože moj, idemo dalje.
Šumpert počeo da ima lep broj poena, nadam se da će tako biti i u sledećem kolu.
Doveden Shawne Williams za koga smatram da bi trebao da donese oko 40 poena iz 3 meča...
Videćemo kako će Miško da se ponaša posle praznika, puno se pilo
Последње учитавање од Berserk дана 06 Јан 2014, 07:37, учитано 2 пута укупно.
Sir Alex Ferguson, A Knighted Champion
So Many Years the boss and we adore him
Simply The Best, United through and through
Forever we will be his Red Army
So Many Years the boss and we adore him
Simply The Best, United through and through
Forever we will be his Red Army
- zele
- SFM Hall Of Fame
Jebote C.J. Miles objasnio sinoć. Ali botoxovi su se baš raspucali.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu