Otkad si ti topdzija?! Skrivala se sisa zadnjih par godina kad Arsenal nije znao de bije. Jel se tako bodri klub? C,c,c,c.zele пише:Kako dobro igramo kad je Volkot na mestu napadača.
Premier League 15/16
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
- Status: Није на вези
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Odavno, Neme. Samo ti ne znaš. Dreamcast dres Arsenala stoji na zidu od 2000. godine. 
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- RASMC
- Assistant Manager
- Поруке: 698
- Придружен: 09 Апр 2012, 14:57
- Место: Niš
- Been thanked: 1 time
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=p0dpKQEijoI[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cvwGNuFK8cA[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cvwGNuFK8cA[/youtube]

- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Koga boli tuki za fa cup. Falilo nam je pola tima, bice bolje u ligi. Sledi i liga kup, nek izbaci i tu neku boraniju(ne mislim na prvi tim) na teren. Rece Mojes da se nece dovoditi igraci u januaru. Nije ni bitno mesto u ligi obzirom da osvajamo LS.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Profesor rekao da je bio zainteresovan za Levandovskog, ali, njegov predugovor sa Bajerom se isprečio. Za Mandžukića nije rekao ništa, osim da ga Bajern neće prodavati sada, isto je potvrdio i Rumenige, ne znam ni koji se penis interesujemo za njega. Njega svakako ne bih voleo da vidim u Arsenalu. Pominjali su se još i Diego i Kalu, to su nebitne kupovine, dok bi Diego možda i obukao dres koji put, Kalu ne bi video svlačionicu.
- arseNal-serbia
- Manager
Mančester junajted je ove sezone zabeležio pet poraza na "Old Trafordu (Svonsi, Totenhem, Everton, Njukasl, VBA) više nego što je bilo ko očekivao. Čak četiri od pet tih poraza su istorijski. Pitate se verovatno zašto, a odgovori su sledeći.
- Vest Bromvič je poslednji put pre ove sezone slavio davne 1978. godine u domu fudbalera Junajteda.
- Everton je prvi put slavio ove sezone na "Teatru snova", posle davne 1992. godine.
- Njukasl je poslednji put trijumfovao u Mančesteru, tačnije na terenu "đavola", 1972. godine
- Svonsi je pobedio prvi i poslednji put Junajted pre nekoliko dana u Mančesteru.
- Vest Bromvič je poslednji put pre ove sezone slavio davne 1978. godine u domu fudbalera Junajteda.
- Everton je prvi put slavio ove sezone na "Teatru snova", posle davne 1992. godine.
- Njukasl je poslednji put trijumfovao u Mančesteru, tačnije na terenu "đavola", 1972. godine
- Svonsi je pobedio prvi i poslednji put Junajted pre nekoliko dana u Mančesteru.
- arseNal-serbia
- Manager