Skole i Fakulteti
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
- Status: Није на вези
konačno gotov jebeni semestar da palim malo kući, nisam bio skoro 5 mjeseci... trebao sam prije par dana i koza nam pomjeri zadnji kolokvijum za danas, ja došao kad treba, ono prethodna grupa tek počela da radi, pitam je mogu li sa njima da radim, kaže ne, pitao je da se potpisem, kaze ajde, fino se potpisao i dovidjenja, jebeni fax na kojem kolokvijume radimo samo da bi se oni opravdali kako primjenjuju bolonju, a posle profesore boli k***c kako smo ih uradili.
И душа и тело, све је црно бело...
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
Ja dosao posle vise od 2 meseca, a i nisam imao kad kuci da idem... ne bi ni sad dolazio da nemam rodjendan neki sutra i da nisam potrosio sve paremarkohn22 пише:konačno gotov jebeni semestar da palim malo kući, nisam bio skoro 5 mjeseci... trebao sam prije par dana i koza nam pomjeri zadnji kolokvijum za danas, ja došao kad treba, ono prethodna grupa tek počela da radi, pitam je mogu li sa njima da radim, kaže ne, pitao je da se potpisem, kaze ajde, fino se potpisao i dovidjenja, jebeni fax na kojem kolokvijume radimo samo da bi se oni opravdali kako primjenjuju bolonju, a posle profesore boli k***c kako smo ih uradili.
Za mene ovaj semestar onako, solidan, mnogo sam bio bolji prosle godine, nastavljamo posle praznika.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Mekani ste vi, ja nisam dolazio po 7-8 meseci kuci.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- westlife92
- World Class Manager
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
Zele brate, ja ne bih mogao toliko da izdržim, nema šanse... porodična večera na badnje veče kad su svi na okupu, ipak jedan od najljepših dana u godini
Stvarno evo za 3 godine kako sam u BG-u prvi put da jedva čekam da idem kući (ne računajući posle junskog roka kad jedva čekam da idem zbog mora), ajde moji, nedostaju mi ali ću se sa svima posvađati 2. dan
, a i gledam ih na skypeu, nego mi fali moja budala Bach (vučjak) da ga gnjavim 
Stvarno evo za 3 godine kako sam u BG-u prvi put da jedva čekam da idem kući (ne računajući posle junskog roka kad jedva čekam da idem zbog mora), ajde moji, nedostaju mi ali ću se sa svima posvađati 2. dan
И душа и тело, све је црно бело...
- westlife92
- World Class Manager
- zele
- SFM Hall Of Fame
Nisam ni ja propuštao Božič, ali dešavalo mi se da nisam bio kući od januara do septembra i tada kada dodjem, to je opet samo na vikend, pa me nema do kraja decembra.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Nisam los, nego idem u najtezu gimnaziju u Bg, i Srbiji verovatno, a i slomio sam ruku u periodu kraja predavanja-pocetka ocenjivanja,pa su me onda poslednje 2-3 nedelje sastavili samo tako, a ja zbog ruke nista nisam radio bukvalo, i kazem ti, sve izmedju ocene su mi zakljucili kao nize,tako da 4,0 bas i nije realan prosek, al' dobro, bice bolje mnogo na kraju godine.mmladja пише:Што си тако лош?Sinke пише:Gotovo prvo polugodiste, prosek 4,0
Jebao sam mu kevu, do poslednje nedelje sam bio odlican, a onda su me unakazili,da nisam slomio ruku bilo bi bolje,al' dobro, ovaj prosek je mnogo veci realno, mnogo profesora mi je zao ocene izmedju, dalo manje,ali u fazonu, vise ce ti trebati na kraju godine nego sad, tako da
I za ove sto pitaju koliko ucim, pa ne ucim puno, kako kad sta ima, nekad pola sata,nekad dva sata,a vikendom se desavalo da zabodem po 4-5 sati, ali retko, trudim se da uklopim i treninge i skolu i drustvo tako da ovo i nije tako lose, al da moze bolje-moze
Последње учитавање од Sinke дана 28 Дец 2013, 00:52, учитано 1 пут укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Ma daj Siniša, šta se zanosiš tom idejom da ideš u najtežu i najbolju gimnaziju. Lepo je to što ti sebe tešiš, eto ja sam 4.0 u najtežoj školi, ali realno, prvi si razred, veze nemaš šta je to teško. Po čemu je najteža? Koji su kriterijumi po kojima ti ocenjuješ školu? Ja mogu da ti tvrdim da profesori srpskog u toj školi nisu baš najbolji, a i da su pičke, jer nisu hteli da prime studente na hospitovanje, što znači da u njihovoj nastavi nešto ozbiljno škripi, pa bi hteli da se to skrije.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Sinke
- World Class Manager
Ne znam sta je hospitovanje, ali ako mislis na to da studenti dodju na cas i predaju nam umesto profesora, to smo imali, i to 3-4 puta, skola mozda nije najteza, ali profesori su stvarno kvalitetni(ne kazem da nema ni medju njima losih, u svakom zitu ima kukolja), ali generalno gledano, sjajno prenose ogromnu kolicinu znanja na ucenike, sto pokazuju recimo prijemne liste na fakultete,i sam podatak da oko 98% ucenika koji zavrse Devetu, upisu zeljeni fakultet,a evo vec nekoliko njih starijih mi je reklo, da se sad na Matematickom bukvalno 'sprdaju' posle 4 godine kod profesorke koja meni predaje,mana skole je sto je tehnicki u losem stanju, ali realno, profesori su mnogo bitnija stvarzele пише:Ma daj Siniša, šta se zanosiš tom idejom da ideš u najtežu i najbolju gimnaziju. Lepo je to što ti sebe tešiš, eto ja sam 4.0 u najtežoj školi, ali realno, prvi si razred, veze nemaš šta je to teško. Po čemu je najteža? Koji su kriterijumi po kojima ti ocenjuješ školu? Ja mogu da ti tvrdim da profesori srpskog u toj školi nisu baš najbolji, a i da su pičke, jer nisu hteli da prime studente na hospitovanje, što znači da u njihovoj nastavi nešto ozbiljno škripi, pa bi hteli da se to skrije.
- Sinke
- World Class Manager
Tik'al,
Reci mi da se sprdas za Trecu?
Za Trinaestu vec ne znam, cuo sam da je dobra skola takodje
Joca93
Pa ne bih bas rekao
Reci mi da se sprdas za Trecu?
Za Trinaestu vec ne znam, cuo sam da je dobra skola takodje
Joca93
Pa ne bih bas rekao
Последње учитавање од Sinke дана 28 Дец 2013, 17:59, учитано 2 пута укупно.