Skole i Fakulteti
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Jeste Toki, ali si mene iscimao za lektiru, smradu mali. 
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- mmladja
- World Class Manager
- Поруке: 6483
- Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
- Место: Ваљево
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 11 times
Што си тако лош?Sinke пише:Gotovo prvo polugodiste, prosek 4,0
Jebao sam mu kevu, do poslednje nedelje sam bio odlican, a onda su me unakazili,da nisam slomio ruku bilo bi bolje,al' dobro, ovaj prosek je mnogo veci realno, mnogo profesora mi je zao ocene izmedju, dalo manje,ali u fazonu, vise ce ti trebati na kraju godine nego sad, tako da
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Siniša koliko učiš? Dnevno/nedeljno/mesečno
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- TheBigOneFCB
- Manager
- Поруке: 2159
- Придружен: 02 Мар 2012, 20:16
- Место: Београд
4,72, све у свему није лоше, али нисам задовољан.Из немачког сам извукао 4 неким чудом, из енглеског су ми 2 петице нестале испред носа тако да је то одлучило да имам 4 на крају.И као шлаг на торти, биологија.Прво одговарање, не знам перфектно, али знам већину ствари, заслужим 5 уз коментар:на граници за пет.Следеће одговарање, све знам, 5.И онда један дан она реши да прегледа свеске и подели ненајављени контролни.У свесци фале 2 часа, није баш леп рукопис, али свеска је за 4 реално, да ми три, листић исто три, као и већина одељења, проверим, урадио сам боље од свих њих за бар 2 питања, проверим са једном другарицом која је добила 4, кад оно, пола бода више од ње.Ја кажем наставници, она ме искулирала.Тако да, уместо реалног 5,5,4,4 у дневнику пише 5,4,3,3.Зато ће да буде 5 петица из биологије.Очекујем боље оцене у другом полугодишту, генерално јер сам увек бољи после зимског распуста, тако да могу да се надам и просеку 5,00 на крају.
- TheBigOneFCB
- Manager
- TheBigOneFCB
- Manager