Filmovi

Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times
Status: Није на вези

Порука од Vladar »

Ti si imbecil, najblaže rečeno.
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Idi divi se Majkl Beju.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Opet ti o režiseru, kao da nije moguće da isti tip režira vrlo dobar i vrlo loš film. Imaš primere kod svakoga, a ti šatro prepozanješ stilove, potpis i te fore.
Urazumi se, gledaj Filipsa ako ti zapinje, ja sam napisao svoj sud o tome, možda ti se svidi ispraznost, površnost i jednoličnost ispoljena u filmu. Amerikanci mogu da se napale na ono, meni se ne diže na njihovu vojnu silu i njihove kvazi ratne heroje.
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Vladar пише:Opet ti o režiseru, kao da nije moguće da isti tip režira vrlo dobar i vrlo loš film. Imaš primere kod svakoga, a ti šatro prepozanješ stilove, potpis i te fore.
Il znas il ne znas. Naravno da prepoznajem stilove, lako ih je prepoznati kad odgledas dosta filmova od jednog rezisera.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Корисников грб
westlife92
World Class Manager
Поруке: 3952
Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
Место: Nis

Порука од westlife92 »

Odgledao prvi put Kuma I sinoc, veceras cu part II, ispao je dobar film na kraju, imao sam drugacije misljenje, posto me ne privlace toliko ti stariji filmovi.
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

Е сад си најебао кад ти се накаче ове филмаџије :)
Корисников грб
westlife92
World Class Manager

Порука од westlife92 »

Bio sam svestan toga, ali sam se ipak usudio da napisem komentar, neka pisu sta hoce. :) Razlog pise lepo gore sto se nije gledalo pre. :) Narucio picu sad, totalno Talijano fazon ove nedelje dok ne odgledam. :)
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Ko ce prvi?

Корисников грб
JasminPetkovic
Assistant Manager
Поруке: 655
Придружен: 19 Јун 2012, 20:00
Место: Surdulica
Has thanked: 1 time

Порука од JasminPetkovic »

westlife92 пише:Odgledao prvi put Kuma I sinoc, veceras cu part II, ispao je dobar film na kraju, imao sam drugacije misljenje, posto me ne privlace toliko ti stariji filmovi.
Ne mogu da verujem... :xD:
Samo mi kazi da nisi gledao i ˝Bilo jedom u americi˝
Слика
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

neme93 пише:Ko ce prvi?
Smesno je bilo sta reci, dovoljno je sto je on rekao : "
westlife92 пише:Odgledao prvi put Kuma I sinoc
", a ima toliko godina, da je to rekao Folow, Barselona, Sinke i tako ti, nema problema, ovako je apsurdno bilo sta reci. :D

Opet odgledah Sin City, svaki put mi se sve vise i vise dopadne.
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Порука од Gagi »

Simić vs Neme duel bi bio mnogo zanimljiviji za praćenje da Simić i dalje ima MVB na avataru.

Danas-sutra planiram da pustim neki Kejdžov film, možda Gone in 60 seconds, a možda i National Treasure 1 & 2, The Rock, Face Off...
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Ma koliko ja to želeo, glavešine na forumu mi nisu dozvolile da nostim taj avatar i da budem u timu, tako da...to je najmanji...
Možda prilikom neke sledeće opklade.

A za Kejdža, ja njega varim u svim ulogama. Recimo, Nacionalno blago bi mi bilo njesra da je neko drugi uzeo ulogu. Proveri i ostale filmove, tipa: Con Air, God of War, Red Rock West, Snake Eyes, 8mm, Bringing ou the dead,... Svi jebu.
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Порука од Gagi »

Dobro da nisi rekao Wicker Man ili Ghost Rider.
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Računam da će ti Neme preložiti njegove jadne filmove, da mu ne otimam posao.
Корисников грб
westlife92
World Class Manager

Порука од westlife92 »

JasminPetkovic пише:
westlife92 пише:Odgledao prvi put Kuma I sinoc, veceras cu part II, ispao je dobar film na kraju, imao sam drugacije misljenje, posto me ne privlace toliko ti stariji filmovi.
Ne mogu da verujem... :xD:
Samo mi kazi da nisi gledao i ˝Bilo jedom u americi˝
Nisam, prvi put cujem za film. :)
Tik'al пише:
neme93 пише:Ko ce prvi?
Smesno je bilo sta reci, dovoljno je sto je on rekao : "
westlife92 пише:Odgledao prvi put Kuma I sinoc
", a ima toliko godina, da je to rekao Folow, Barselona, Sinke i tako ti, nema problema, ovako je apsurdno bilo sta reci. :D
Pa sta ako sam tek sada odgledao, kao da je to najbitnije u zivotu. Bolje odgledati taj film sa 21 godinom, nego sa 12-13 godina. Sta zna klinac u tim godinama sta je mafija k***c palac.
Корисников грб
m15k3
Manager
Поруке: 2279
Придружен: 27 Нов 2010, 08:39
Место: Brcko, BiH

Порука од m15k3 »

Pravda za westa :boxer:
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Vladar пише:Računam da će ti Neme preložiti njegove jadne filmove, da mu ne otimam posao.
Ghost rider, najbolji ikada.

Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

westlife92 пише:Pa sta ako sam tek sada odgledao, kao da je to najbitnije u zivotu. Bolje odgledati taj film sa 21 godinom, nego sa 12-13 godina. Sta zna klinac u tim godinama sta je mafija k***c palac.
Izvini Sofokle nisam te prepoznao, idi naruci picu da se smiris :)
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
westlife92
World Class Manager

Порука од westlife92 »

Idi izucavaj kvantnu fiziku, Harvard te trebaaa... :)
Корисников грб
Socivar
World Class Manager
Поруке: 4235
Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
Место: Beograd

Порука од Socivar »

Da se vratimo malo na temu, a?! :rugalica:
Pogledah i ja Hobita ovog novog, nije lose, ali definitivno sam ocekivao vise. Film zaista izgleda prelepo, zmaja su odradili da jebe mame, ali na kraju filma, kada sam izasao iz bioskopa, nisam bio zadovoljan, kao da mu je nesto falilo...

A sad opet u of topik...
Nisam ni ja gledao Kuma do pre par godina. Uvek sam ga pocinjao, ali nikako da ga zavrsim. I nije mi krivo, da sam ga gledao kao mladji, sigurno ga ne bih gotivio toliko kao sada. To mogu da kazem za mnoge filmove. Mnogo puta mi se desilo to da sada, u ovim godinama, mnogo zgotivim neki film za koji sam kao klinja mislio da je glup.
I da ne razapinjete samo Vesta, i ja imam priznanje na koje nisam ponosan. Petparacke price, Goodfellas, 12 Angry Man, Once Upon a Time in America, Let iznad kukavicjeg gnezda, Dezurni krivci, City of God, It's a Wonderful Life i Rear Window. To su sve filmovi samo sa imdb top 250 (prvih 30) koje nisam gledao do sada. Sigurno ih ima vise, kako idemo dalje niz listu. Jebiga, nisam stigao ili znao za sva ta dostignuca. A pre me jednostavno i boleo k***c za filmove, imao sam pametnija posla. Sada, kao student u propadanju, sve ovo nadoknadjujem, idem redom, skidam ih jedan po jedan, pa ce se gledati za vreme praznika.

Takodje, Kejdz nije toliko los glumac. Jeste, glumio je u gomili smeca u poslednjih par godina koja je tesko nazivati filmovima, ali, sto neko rece, neke filmove ne mogu da zamislim bez njega. Uz vec nekoliko navedenih, po meni je pokidao u City of Angels. I u Gospodaru rata je odlican. Ima svoje momente...
Trust me, i'm the Doctor
Пошаљи Одговор

Повратак на “Obrazovanje - Kultura - Umetnost”