Skole i Fakulteti
- skalush995
- Youth Team Coach
- Поруке: 186
- Придружен: 06 Јан 2012, 11:19
- Место: Kladovo
- Status: Није на вези
- skalush995
- Youth Team Coach
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Upisuje covek sta mu je zanimljivo. I ja sam. Ne treba ti fakultet ako si u igri samo zbog kesa, u tom slucaju faks je veliko gubljenje vremena.markohn22 пише:2. put se slozismo oko necega na ovom forumuTik'al пише:Koji ce vam k***c ti debilni fakulteti od kojih nemate ni za kiselu vodu platu posle?
Последње учитавање од neme93 дана 22 Дец 2013, 19:53, учитано 2 пута укупно.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
- skalush995
- Youth Team Coach
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
@Skalush995 Na derbiju prosle godine 
@Neme I sta posle kad zavrsis tako neki fax, lijepo je sto ti volis to, a sta ces da radis sa tim, od cega ces da zivis, od ljubavi prema materiji? Ne mislim konkretno na tebe, tebi sa tvojim faxom nece biti problem, ali u ovoj raspaloj drzavi ljudi nemaju od cega da zive ni sa mnogo konkretnijim i korisnijim diplomama od filozofije...
@Neme I sta posle kad zavrsis tako neki fax, lijepo je sto ti volis to, a sta ces da radis sa tim, od cega ces da zivis, od ljubavi prema materiji? Ne mislim konkretno na tebe, tebi sa tvojim faxom nece biti problem, ali u ovoj raspaloj drzavi ljudi nemaju od cega da zive ni sa mnogo konkretnijim i korisnijim diplomama od filozofije...
И душа и тело, све је црно бело...
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Nadje se posao, uvek, treba vremena, ali ko je uporan i ko je uhvatio gomilu veza na faksu, kako sa kolegama, tako i sa profama, lako se snadje. Ne znam, ali meni bi bilo lakse da radim ono sto volim za 300e nego da radim nesto do kraja zivota sto ne volim za 2,3,5 puta vecu platu.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
ne kazem ja da treba upisati nesto sto te apsolutno ne zanima, ali treba gledati i na drugu stranu, kako posle od toga zivjeti... mozda grijesim, ali ja ih znam dosta koji su isli samo po toj strani sta vole, pa sada sa fakultetskim diplomama rade radnjama i trafikama. A i reci mi, koji to posao moze da se radi sa filozofijom?
И душа и тело, све је црно бело...
- westlife92
- World Class Manager
- westlife92
- World Class Manager
- Tik'al
- World Class Manager
- Поруке: 13282
- Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
- Место: Petén
- Been thanked: 5 times
Harvard, kvantna fizika.skalush995 пише:Tik'al, a sta si ti zavrsio?
Drva se slazu, a misljenja poklapajumarkohn22 пише:2. put se slozismo oko necega na ovom forumu
A zbog cega si ti u igri?neme93 пише:Ne treba ti fakultet ako si u igri samo zbog kesa,
Moze brate, ali kada ti je to dzeparac samoneme93 пише:ali meni bi bilo lakse da radim ono sto volim za 300e
Naravucenije, upisi nesto sto i makar malo volis, ali mozes pare da imas od toga, nego nesto sto obozavas, a posle mozes sa diplomom da pravis avione i bacas s Brankovog mosta.
Jusqu'ici tout va bien…
- skalush995
- Youth Team Coach
- skalush995
- Youth Team Coach
- skalush995
- Youth Team Coach
- mmladja
- World Class Manager
- Поруке: 6483
- Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
- Место: Ваљево
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 11 times
Па брате, ти ниси тражио савет већ да ти неко потврди оно што си већ одлучио. Ако си већ питао људе за мишљење, онда саслушај и одговор који ти се не свиђа.skalush995 пише:neme93, westlife92, Oni su momci shhvatili sta sam hteo da cujem i to su mi i rekli i mogu reci da se avsi predlozi potpuno poklapaju sa mojim ciljevimahvala momci