Premier League Fantasy 2013/14
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
- Status: Није на вези
Stvarno što kaže Neme, isto nam je šta Suarez uradi kad ga svi imaju i svima je kapiten... Meni pored njega Yaya i Janužaj po 7, 2 nova igrača u timu Henderson 8 i Negredo 5. Samo ga Stoke bzv primi, inače bi sa Showcrossom ovo bilo odlično. Za sada 57 + 11 bonusa bi trebalo (Suarez 6, Yaya 3 i Henderson 2) = 68 i još 4 igrača ostala 
И душа и тело, све је црно бело...
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Supicku materinu!
McGregor i Davies izgubise CS 5 minuta pre kraja meca, tu mi ode 8 bodova, Evans izgubi CS 8 minuta pre kraja meca, i tu ode 4poena! Evra izasao minut pre primljenog gola, pa mu se vazi CS.
75 poena, ostali mi Azar, Lukaku i Kolman. Silva je vredeo -4, cak je mogao i dva gola da da, i precku je pogodio. Nisam zadovoljan, kapirao sam da cu da probijem stotku ovaj vikend.
McGregor i Davies izgubise CS 5 minuta pre kraja meca, tu mi ode 8 bodova, Evans izgubi CS 8 minuta pre kraja meca, i tu ode 4poena! Evra izasao minut pre primljenog gola, pa mu se vazi CS.
75 poena, ostali mi Azar, Lukaku i Kolman. Silva je vredeo -4, cak je mogao i dva gola da da, i precku je pogodio. Nisam zadovoljan, kapirao sam da cu da probijem stotku ovaj vikend.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 8212
- Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
- Место: Kotor , Crna Gora
Ozil kapiten za ovu nedelju. 
UUU oporavio se Bejns, leti Jagielka iz tima i vracam Bejnsa ali odma. Jos ako predje u Mancester, to bi bilo odlicno.

UUU oporavio se Bejns, leti Jagielka iz tima i vracam Bejnsa ali odma. Jos ako predje u Mancester, to bi bilo odlicno.
Последње учитавање од Andrej дана 26 Дец 2013, 09:25, учитано 1 пут укупно.