Skole i Fakulteti
- Fon Karajan
- Assistant Manager
- Поруке: 812
- Придружен: 15 Мај 2011, 22:36
- Место: Алексинац
- Status: Није на вези
- mmladja
- World Class Manager
- Поруке: 6483
- Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
- Место: Ваљево
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 11 times
У каквом је курцу наше образовање! Најбоље да се одмах после средње иде на мастер и готово. Јеботе, каква је ово зајебанција, прво се појављују онолики приватни факултети које форсирају политичари. Па се уводе неки смерови где ни онај ко је завршио не зна шта је завршио. Па онда ко хоће да "опере" ту диплому упише мастер на ФОН-у јер тамо све може, само да се плати. Па сад и ове више школе хоће да уведу мастер. Не знам зашто се то уопште ради, ваљда да се због статистике ускладимо са Европом и да се "ложимо" како смо образовани. А на крају, ово је будућност за оне који буду имали среће.
Дегенерик завршио новинарство и адвертајзинг на једном факсу, на другом односе са јавношћу, а има мастер из администрационог менаџмента. У преводу: Мегатренд, Сингидунум и мастер на ФОН-у. И шта да очекује сем да конобарише? Боље не уписивати ништа него безвезе заваравати себе.
Код: Изаберите све
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/409674/Imam-tri-diplome-a-cistim-g-u-Londonu-Spanac-postao-simbol-izgubljene-generacije- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Lik je dokaz da kreteni ne treba da upisuju faks, koji je moj k***c studirao ako nije stekao neke kontakte, upoznao neke ljude koji ga mogu preporičiti negde ili mu, čak, dati posao u struci. Džaba ti bubanje i jak prosek, ako nisi "u poslu." Možda je dečko neki mutavac, a studirao je ono zašta treba laktanje i jezičina i kreativnost, a on možda to nema. Znači birao je pogrešan faks. Opet ispade kreten. Ko ga jebe kad je nesposoban. Nije dečko shvatio da faks nije samo knjiga, već je to život, ne dobija se znanje samo iz knjiga, nego moraš da živiš "ono šta ćeš biti". Ja sam u trećoj godini već znao pet ljudi koji će mi poslužiti kao sigurna veza za šljaku i još pet profesora koji će mi dati preporuku za bilo šta. Jebe me samo ovaj poslednji ispit koji ne mogu da dam, ako ćemo iskreno ni ne učim nešto, već pokušavam na blef. 
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Stvar je jako jednostavna. Odvajkada je bilo, ako hoces da radis u odredjenoj grani, upises faks za to, i na njemu naucis sve sto ti je potrebno da bi tu radio. Ali ljudi su glupi, svi su zaboravili za ovaj deo o ucenju. Diploma ima sve manju i manju vrednost, i to je po meni odlicna stvar, jer pobedjuju oni koji su stvarno ucili, i koji stvarno nesto znaju. Evo moj bivsi cimer, dade covek sve ispite u prvoj godini na foru i na puskice. Samo da mi je znati sta je u njegovoj glavi! Sta ce on sa diplomom sumarskog fakulteta ako ne zna kako igleda hrast? Mozda malo gresim za vrednovanje diplome, ali tako je bar u IT-u. Posao imaju ljudi koji znaju da programiraju, a ne oni koji su jurili diplome i prosek ko muva bez glave.
Ubr, mene ovo strajkovanje oko dodatnih rokova najvise nervira. To je i upropastilo nas koji studiramo po bolonji. Ovako je to meni bilo u glavi, a verujem i svima ostalima: Imam 5 rokova da polozim ispit, pa dobro, samo ga idiot nece poloziti iz 5 puta.
I zbog takvog misljenja, nisam se ni jednom preterano trudio da naucim, zato je bilo predmeta koje sam pao svaki jebeni put.
Ubr, mene ovo strajkovanje oko dodatnih rokova najvise nervira. To je i upropastilo nas koji studiramo po bolonji. Ovako je to meni bilo u glavi, a verujem i svima ostalima: Imam 5 rokova da polozim ispit, pa dobro, samo ga idiot nece poloziti iz 5 puta.
I zbog takvog misljenja, nisam se ni jednom preterano trudio da naucim, zato je bilo predmeta koje sam pao svaki jebeni put.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
- zele
- SFM Hall Of Fame
loša neme taktika, podeliš predmete, prva polovina ide u prva 2-3 roka, i učiš samo to, a drugu polovinu u preostale rokove. I naravno, ne izlaziš na sve, nego odabereš nešto, spremiš i položiš.
Mogu da se pohvalim da za sve ove ispite koje sam položio, položio sam ih dosta, nikad nisam prepisivao ili učio iz nekih skripti tipa "x strana nečega, pa daj bože pomozi". Zna se red, lektira, pa literatura, pa udri, nema prečica i krivina. Znam ljudi koji su položili ispite, a nisu pročitali lektiru. Kad ih pitaš šta će kada budu držali čas obrade neke od tih knjiga, kažu snaćiće se. Ali verujte to sve izadje na videlo jednom. Evo sad ljudi ne umeju da smisle temu za diplomski, zašto, pa nisu učili, pojma nemaju šta mogu da pišu. A to je tek početak, sledeći stepen je rad u školi, kad učenici počnu da ih driblaju, ako primete da nastavnik ne vlada gradivom, odmah pada u očima učenika, nema više autoriteta, učionica se raspada.
Mogu da se pohvalim da za sve ove ispite koje sam položio, položio sam ih dosta, nikad nisam prepisivao ili učio iz nekih skripti tipa "x strana nečega, pa daj bože pomozi". Zna se red, lektira, pa literatura, pa udri, nema prečica i krivina. Znam ljudi koji su položili ispite, a nisu pročitali lektiru. Kad ih pitaš šta će kada budu držali čas obrade neke od tih knjiga, kažu snaćiće se. Ali verujte to sve izadje na videlo jednom. Evo sad ljudi ne umeju da smisle temu za diplomski, zašto, pa nisu učili, pojma nemaju šta mogu da pišu. A to je tek početak, sledeći stepen je rad u školi, kad učenici počnu da ih driblaju, ako primete da nastavnik ne vlada gradivom, odmah pada u očima učenika, nema više autoriteta, učionica se raspada.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Fon Karajan
- Assistant Manager
- Поруке: 812
- Придружен: 15 Мај 2011, 22:36
- Место: Алексинац
- Nemanja.
- Youth Team Coach
- Поруке: 122
- Придружен: 23 Јул 2011, 15:07
- Место: Звездара
Удај се за мене.Прешао си тему ко Гаги ФМ. Све си рекао.mmladja пише:У каквом је курцу наше образовање! Најбоље да се одмах после средње иде на мастер и готово. Јеботе, каква је ово зајебанција, прво се појављују онолики приватни факултети које форсирају политичари. Па се уводе неки смерови где ни онај ко је завршио не зна шта је завршио. Па онда ко хоће да "опере" ту диплому упише мастер на ФОН-у јер тамо све може, само да се плати. Па сад и ове више школе хоће да уведу мастер. Не знам зашто се то уопште ради, ваљда да се због статистике ускладимо са Европом и да се "ложимо" како смо образовани. А на крају, ово је будућност за оне који буду имали среће.Дегенерик завршио новинарство и адвертајзинг на једном факсу, на другом односе са јавношћу, а има мастер из администрационог менаџмента. У преводу: Мегатренд, Сингидунум и мастер на ФОН-у. И шта да очекује сем да конобарише? Боље не уписивати ништа него безвезе заваравати себе.Код: Изаберите све
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/409674/Imam-tri-diplome-a-cistim-g-u-Londonu-Spanac-postao-simbol-izgubljene-generacije
Посерем му се на све три дипломе и по сред ове мртве ретардиране фаце.
- skalush995
- Youth Team Coach
- Поруке: 186
- Придружен: 06 Јан 2012, 11:19
- Место: Kladovo
- skalush995
- Youth Team Coach
- Поруке: 186
- Придружен: 06 Јан 2012, 11:19
- Место: Kladovo
- mmladja
- World Class Manager
- Поруке: 6483
- Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
- Место: Ваљево
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 11 times
На дебиле који то студирају. Оно, има понеко нормалан или добра риба, али су углавном све неки распадачи сероње. Учио сам тамо једно време јер није гужва, а и било ми близу гајбе. Испред читаонице не можеш да чујеш да ко нормални људи причају о рибама, фудбалу, алкохолу, неком зезању или о чему већ прича крштен човек млађи од 30 година. Не, само неке озбиљне теме и то онако класично просеравање. Ал добро, можда би им се свиделе твоје патике 
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Vajdu ga vajdu.Tik'al пише:PMF konza
Skalus, treba da bas imas smeka za filozofiju. Ako imas, zavrsices lagano, ako nemas, neces nikad zavrsiti, koliko god se trudio i radio.
Psihologija je kul.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Ima kul pičetine na filozofili, a ako si brejn faker (ko je gledao film Serpiko zna o čemu govorim) onda će ti biti kul, pogotovo ako volliš filozofiju. Ako ti je filozofija dosadna, ako nemaš šmeka, kao što reče neme, nemoj da upisuješ.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu