Premier League 15/16
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
- Status: Није на вези
Jok. O's ti karakter?Boske11 пише:Bravo o's keks ?neme93 пише:Pisalo ti je u profilu Totenhem i Liverpul(i jos neki klubovi), secam se dobro da sam to komentarisao sa nekim.
Iskreno, ne verujem da ce da ide. Kosta mnogo, a ni u jednom vecem klubu ne moze da se napravi dovoljno mesta za njega.Tik'al пише:Aj serete mnogo, nego sta mislite hoce li Suarez proci ko Tores kada ode iz Liverpula?
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
- Velja93
- Manager
- Поруке: 2692
- Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
- Место: Beograd
- Been thanked: 2 times
Teze nije moglo.Da je uzet bod u Napulju sad bi bila rec o nekom dosta slabijem protivniku,ovako odmah na najaceg.Zato sad Dortmund lagano prolazi Zenita bez problema.Mada ni ovo nije lose s obzirom da je Napoli mogao jos jedan gol da postigne i izbaci Arsenal iz takmicenja.
Um caruje, snaga dobro dodje.
-
salel
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 10649
- Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
- Место: Subotica
Neka. Samo da se dovede krsteni napadac i BWM i ima sanse. Taman ce se do tada vratiti i Podolski. I da nam ne igra Monreal i imamo sanse. Jeste da je bolje da nismo primili u 93. gol i otisli na Zenit ali sta je tu je.
Последње учитавање од salel дана 16 Дец 2013, 12:42, учитано 1 пут укупно.
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Kad je mogao? U devedeset desetom minutu?Velja93 пише:Mada ni ovo nije lose s obzirom da je Napoli mogao jos jedan gol da postigne i izbaci Arsenal iz takmicenja.
I meni je ovako dobro. Daleko od toga da Arsenal nema nikakve sanse, ali veliki favorit je Bajern. U takvoj situaciji, nije neka frka ako ispadnemo, izgubili smo od najjacih, a aako dobijemo, bice neverovatan uspeh. Bolje to nego da se koljemo sa Atletikom ili Parizom.
Последње учитавање од Vladar дана 16 Дец 2013, 12:50, учитано 1 пут укупно.
- Velja93
- Manager
- Поруке: 2692
- Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
- Место: Beograd
- Been thanked: 2 times
Vladar, Pod jedan glupo je primljen gol u 75-om minutu,onda crveni karton za Artetu i onda jos jedan gol u 90-om minutu.Da je bilo jos 10 minuta primili bi gol.Video se veliki pad u igri u poslednjih 20-ak minuta i ta 2 primljena gola nisu smela da se dopuste,a do tad je Arsenal odlicno kontrolisao utakmicu.
A sto se tice prolaska po meni sanse su 60:40 za Bajern.Prosle godine je Bajern izbacio Arsenal zato sto je dobio u gostima 3:1 a kuci izgubio 2:0,tako da Arsenal ima sanse protiv favorizovanijeg Bajerna.Plus niko ne zna kako ce se stvari odvijati krajem februara i ko ce biti u formi a ko nece.To su eliminacije i nikad se ne zna.Ukoliko prodje Arsenal moze sigurno da ide do samog kraja lige sampiona.Samo kazem da su mogli da izaberu laksi put,a ne da se onako opuste pri kraju meca.
A sto se tice prolaska po meni sanse su 60:40 za Bajern.Prosle godine je Bajern izbacio Arsenal zato sto je dobio u gostima 3:1 a kuci izgubio 2:0,tako da Arsenal ima sanse protiv favorizovanijeg Bajerna.Plus niko ne zna kako ce se stvari odvijati krajem februara i ko ce biti u formi a ko nece.To su eliminacije i nikad se ne zna.Ukoliko prodje Arsenal moze sigurno da ide do samog kraja lige sampiona.Samo kazem da su mogli da izaberu laksi put,a ne da se onako opuste pri kraju meca.
Um caruje, snaga dobro dodje.