KK Partizan [2013/14]

Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Место: Beograd
Been thanked: 2 times
Status: Није на вези

Порука од Velja93 »

Слика

Bogdanovic,Milosavljevic,Lovrenj i Kinsi 75 od 79 poena Partizana.

Ilija Belosevic sudi Budiveljnik-Nanter.
Последње учитавање од Velja93 дана 12 Дец 2013, 23:08, учитано 1 пут укупно.
Um caruje, snaga dobro dodje.
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

Слика
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Koja je ironija kad od svih meceva koji su igrani danas samo mi pobedimo u gostima :xD:
Корисников грб
Nemanja
Assistant Manager
Поруке: 653
Придружен: 26 Окт 2012, 15:53
Место: Krusevac

Порука од Nemanja »

Kakav je debil ovaj ,,novinar,, :nasty:

Код: Изаберите све

http://www.sportske.net/vest/kosarka/kad-je-tesko-zeljko-158238.html
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

Слика
И душа и тело, све је црно бело...
Danijel_CH

Порука од Danijel_CH »

nemanja1970 пише:Kakav je debil ovaj ,,novinar,, :nasty:

http://www.sportske.net/vest/kosarka/kad-je-tesko-zeljko-158238.html
Dobio je otkaz. Evo saopstenja od sportskih

http://www.sportske.net/vest/kosarka/gospodine-zeljko-izvinite-158243.html
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Слика
Najezih se.
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

Odlično šutira Budiveljnik, vode 7 na poluvremenu, Lavrinovič je na 3 lične već...
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Lavrin bez promasaja 35 minuta, 27 poena :ave:

Prvi promasaj u 37om minutu, svaka cast coveku, a i ostalim igracima, sutirali su kao ludaci, dace 100+.
Последње учитавање од Tik'al дана 13 Дец 2013, 19:34, учитано 1 пут укупно.
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

svaka čast Budivelniku kako su odigrali :cheers:

Sad još da Željkova četa razbije Nantera u Parizu i to je to :) Nije fer što počinju 15 minuta posle našeg meča sa CSKA.
Ako Bog da prođemo grupa će nam izgledati ovako:

1. Real Madrid
2. Maccabi
3. Barcelona / CSKA
4. Galatasaray
5. Ovdje se još ništa ne zna, mogu biti 4 ekipe (Efes, Žalgiris, Brose, Milano)
6. PAO / Kutxa Laboral
7. PARTIZAN
8. Siena / Unicaja / Bayern

Bilo bi mnogo značajno kad bi nam iz Zvezdine grupe došla Kutxa, ali šanse nisu velike. I jedni i drugi imaju 5/4 a PAO je bolji međusobno, u zadnjem kolu igraju Kutxa - Kuban i PAO - Maccabi. Od ovih ostalih što se krljaju u Realovoj grupi, ja bih da izbjegnemo Efes.
Корисников грб
TheBlues
Manager
Поруке: 2419
Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
Formacija: 4-3-3
Been thanked: 5 times

Порука од TheBlues »

Efes je smesna ekipa
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

- Jedna visoka nestranačka ličnost zvala je posle utakmice menadžera Željka Obradovića i rekao mu: "Namestili ste ovu utakmicu". Kakve su to bolesne glave? Verovatno takvi ljudi polaze od sebe, kada tako razmišljaju
Koliko je Dule posrao Cokija ovom izjavom :ave:
Корисников грб
Velja93
Manager

Порука од Velja93 »

Da bas ga je posrao.Dosadan je vise covek.Taman se malo spuste tenzije,i on se opet javlja i place kako Zvezda i Partizan nemaju isti tretman itd..Dosta vise covece ponovio si to preko 100 puta ne znam kako ti ne dosadi.Zvezda ne treba da daje vise nikakva saopstenja,sto i trenutno radi.Nek se proziva sam sa sobom po medijima.Koliko je covek sve moguce ljude u Srbiji to nije normalno,kao pokvarena ploca.A za Covica ne znam dal je nestranacka licnost,posto je jedan od ljudi koji upravljaju Beogradom,a svi znamo da ga je tu postavila napredna stranka.E sad ne bi se moglo reci da je nestrnacka licnost.
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Prozivao je Andreja Vucica koji je Zvao RAZNATOVICA pola sata posle utakmice da pita da li su Zeljko i Dule namestili tekmu! Dokle ovo ide i zasto se radi? Nije u pitanju Vujosevic ovog puta! VEC COVEK ciji je rodjeni brat PRVI COVEK DRZAVE! Ovo su velike igre!
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Postavili su ga kao nestranacku licnost, al ajde nije to moja tema...
Pa sta ako ponavlja?Sto, jel ispira mozak narodu lazima mozda?Treba da ponavlja, jer ovaj nas narod ima pamcenje kao amebe(i svi to dobro znamo), treba opet da se vidi, zasto Zvezdi veci budzet, opet Partizan prodje u Top16 a Zvezda ne? Kako se to dele pare? Zasto da FMP sa imenom zamrznutog kluba dobije vece pare od tima koji je 12. puta za redom sampion drzave, i tima koji ni iz cega, ali NI IZ CEGA, pravi cuda, pobedjuje timove od 30-40 miliona evra, i jedna je od retkih svetlih tacaka ove mracne drzave Srbije u Evropi i svetu!
Kako to majku mu J***m svima u svetu je Partizan dobar, samo Srbima ne valja, pa su jos hteli i da ga ugase?
MENE BI BILO SRAMOTA DA SE UOPSTE OGLASAVAM KAO NAVIJAC KLUBA IZ ZELEZNIKA, POSLE SVIH OVIH DESAVANJA !
Корисников грб
Velja93
Manager

Порука од Velja93 »

Partizan 15 godina ima veci budzet od Zvezde,i onda se jednom desi da Partizan ima manje novca i odma se desava apokalipsa.Zar Zvezda ne sme da osvoji titulu u nasoj ligi na primer?Sta bi bilo kada bi se to desilo?Treba da se rusi grad?Pa 15 godina osvajate nasu ligu,i cim vas Zvezda jednom dobije odmah se dize takva halabuka kao se ko zna sta desilo.Sad je kao prica oko Novaka aktuelna i Zvezda nudi milione za igraca koji igra za Vrsac a Partizan ne moze nikako da parira.Pa taj Partizan je Vujanica nagovorio da raskine ugovor sa Zvezdom za 6k maraka da bi presao kod njih.Uzimao je Partizan i Bogdanovica koji je bio najbolji igrac Zvezde i nista nije bilo.Nije ni Zvezda imala novca,ali je cutala.Sta bi bilo da je Zvezda naprimer osvajala razne titule 15 godina kako bi Vujosevic reagovao na to?A tek sta bi bilo da Zvezda uzme Bogdana Bogdanovica ili Milosavljevica?Pa mislim da bi Dule digao takvu pobunu da bi izbio gradjanski rat.Zvezda ima budzet od 3,5 miliona evra a u javnosti se predstavilo kao da Zvezda ima preko 10 miliona evra i da moze da uzme igraca kojeg pozeli.Ne znam koliki je Partizanov budzet,ali ovih 3,5 sto ima Zvezda je mizerno za evroligu zato sto i Zelena gora ima vise od toga.

Necu da ulazim u raspravu zato sto ce vas nekoliko da me razapne..Zato izvinjavam se sto sam se javio.. :cheers:
Корисников грб
hostile_bg
Manager
Поруке: 2335
Придружен: 20 Окт 2011, 21:46

Порука од hostile_bg »

Partizan 15 godina ima veci budzet od Zvezde? Pa ne bih se bas slozio, ne znam da li se secas koliko ste placali Stivena Markovica i ostale iz ere Zmaga Sagadina, koliko su para u klub donosili Vesic, Zika pauk, Zezelj i ostali iz DS-a...Zar nije sam Covic izjavio da je budzet Zvezde ove godine 6-7 miliona dolara (bas tako je rekao)? I jos da sracunamo onih 15 milki sto je Covic odnekud izvukao da plati dugove one prave zamrznute Zvezde...
Корисников грб
Velja93
Manager

Порука од Velja93 »

hostile_bg, 3,5 miliona je budzet Zvezde.A Covic je izjavio to zato sto je bio postignut nacelni dogovor sa Etihadom,ali izgleda da je to propalo.Tad bi budzet bio oko 7 miliona.Koji budzet je imala Zvezda u kosarci kad su ti idioti napravili dug od 18 miliona evra?Ni u Partizanu se ne igra za dzabe i nije bas da uoste nema budzet kako Dule predstavlja.Milosavljevic igra za oko 200k godisnje,ali je pitanje da li te pare dobija.Ni stranci nisu dosli da igraju za stipendijske ugovore.Istina Partizanov budzet je manji od Zvezdinog,ali ne toliko kako se predstavlja. :cheers:
Корисников грб
RASMC
Assistant Manager
Поруке: 698
Придружен: 09 Апр 2012, 14:57
Место: Niš
Been thanked: 1 time

Порука од RASMC »

Nema govora o tome da je utakmica protiv Fenerbahčea bila nameštena. Partizan je dobio utakmicu zahvaljujući sjajnom procentu za tri poena (61,1%).

Nešto se ne sećam da je Vujoševiću smetalo kada se Zvezda pre tri sezone borila za opstanak u ABA ligi, kada je klub praktično bio pred gašenjem. Takođe mu nije smetalo kada je Zvezdi uzeo Vujanića i Bogdanovića.

Prošle sezone (za ovu stvarno ne znam) Partizan je dobio više novca iz državnih firmi od Zvezde, a ne bi me čudilo da je tako i ove godine. Partizan je napravio veliku grešku što nije uspeo da materijalizuje plasman na F4, jer je Vlada Jovanović potrošio dosta novca u sledeće dve sezone.
Корисников грб
hostile_bg
Manager
Поруке: 2335
Придружен: 20 Окт 2011, 21:46

Порука од hostile_bg »

@Velja93 On je rekao da je budzet 6-7 miliona, a ne da bi trebalo da bude toliko ako dodje neki sponzor...mada Andjus tvrdi da je budzet 3 miliona tako da je to verovatno istina sad :zelenko: A to sto su ti idioti napravili toliki dug, pa napravili su ga jer su pozajmljivali pare a nisu vracali, a od tih para se pravio budzet...

Mene Vujosevic isto nervira, svasta kaze a nista ne kaze...reci bre covece ko je u pitanju, sta tu samo kukas :headhurt:
Последње учитавање од hostile_bg дана 14 Дец 2013, 16:23, учитано 1 пут укупно.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”