Ja se izvinjavam za neaktivnost...jednostavno nemam vremena imam puno obaveza u skoli moram da popravljam ocene.Androsito пише:Ličke je očigledno neaktivan tako da se traži neko ko je zainteresovan da preuzme njegov tim... U pitanju je jedan solidan tim...
NBA Fantasy 2013/14
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Tervor Buker oplodio sinoć, 34 ftps-a! Dobijam Andreja sigurno, ostajem usamljen na vrhu, idemo dalje, za iste pare.
Последње учитавање од zele дана 14 Дец 2013, 13:00, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 8212
- Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
- Место: Kotor , Crna Gora
Razmisljam se da pustim jednog od dva pleja koje imam u timu. Znaci posaljite ponude ako vas Westbrook ili Carter-Williams interesuju pa cemo se dogovarati ako to bude nesto interesantno. Radije bi se odrekao ovog prvog jer mi nije previse drag igrac. Isto vazi i za LeBrona. Ne volim ih i rado bi na njihovom mestu video nekog drugog.
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Nemam muda sad, posle, ostala mi još samo 4 trejda. Ako budem u jednom trenutku imao 4 povrede, moraću da ponudim zdravog jebača i čoveka sa slomljenom nogom za 2 proseka.
Последње учитавање од Gagi дана 14 Дец 2013, 15:25, учитано 1 пут укупно.
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Pre neki dan smo komentarisali tvoj tim i većina se složila da si među najvećim, ako ne i najveći favorit za titulu. Imaš brutalne PF-ove. A ja bih mogao u krevet, ne mogu ni rečenicu da sastavim kako treba, nisam spavao dvajes sati.
Последње учитавање од Gagi дана 14 Дец 2013, 15:46, учитано 3 пута укупно.

[/img]