Koju formaciju koristite?
- Jovan
- Assistant Manager
- Поруке: 637
- Придружен: 09 Апр 2011, 13:47
- Место: Beograd
- Been thanked: 3 times
- Status: Није на вези
Nece ti niko napraviti taktiku, ovde mozes zatraziti pomoc ako ti nesto konkretno nije jasno:
Код: Изаберите све
http://serbian-fm.net/sfm-assistant-manager-vt10631,40.htm#294065- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
A ovde mozes i sam nauciti:
http://serbian-fm.net/football-manager-2014-tutorial-kreiranje-taktike-vt10844.htmКод: Изаберите све
http://serbian-fm.net/football-manager-2014-tutorial-kreiranje-taktike-vt10808.htmDragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
- Mexes87
- Youth Team Coach
- Поруке: 102
- Придружен: 01 Мар 2011, 20:56
- Место: Grocka
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 88 times
Cao drugari. Davno sam igrao 4-4-2 Diamond.
I posle par serijala FM hocu ponovo da probam. Ali mi ne ide kada je napravim. Pa sam hteo da pitam ako moze pomoc oko instrukcija.
Igra mi kreativan zadnji vezni (PLM)
I volim igru po bokovima, ali su mi napadaci staticni kod centarsuta. Eto ako moze neka pomoc, zahvalan sam! Pozdrav!
I posle par serijala FM hocu ponovo da probam. Ali mi ne ide kada je napravim. Pa sam hteo da pitam ako moze pomoc oko instrukcija.
Igra mi kreativan zadnji vezni (PLM)
I volim igru po bokovima, ali su mi napadaci staticni kod centarsuta. Eto ako moze neka pomoc, zahvalan sam! Pozdrav!
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
http://serbian-fm.net/sfm-assistant-manager-vt10631,40.htm- Ronin
- Assistant Manager
- Поруке: 692
- Придружен: 15 Дец 2010, 14:30
- Место: Šabac
- Has thanked: 3 times
Ja sam drugu sezonu poceo sjajno sa svim pobedama u prva 2 meseca racunajuci i prijateljske i Premier ligu i Ligu sampiona (u Parizu PSG-u) i Liga kup (sa drugim timom protiv Njuke) igrajuci 4-4-2 s tim sto mi je asistent sugerisao da Kagawa nije bas zadovoljan sto igra ML (nema veze mogu da ga menjam i sa Gigsom, Jangom i F.Gutierezom pa mozda cak i Shurleom). No ipak mi je cilj bio da predjem na 4-2-2-2 jer jednostavno moram da igram sa 2 spica i uvidjam da je napravljana prevelika razlika u pozicijama MR i AMR. Pokusacu mozda i sa diamond obzirom da tako mogu vise iskoristiti potencijal bekova a imam jake centralne vezne.Gymbro пише:Ne snalaze na početku, ali vremenom...negdje oko decembra kreću da melju.Ronin пише:4-4-2 classic. U pre sezoni sam pokusao 4-2-3-1 ali se ni Runi ni Kagawa ne snalaze bas najbolje na AMC.
Uglavnom, decembar je a ja imam tri neriješena rezultata i ostalo pobjede.
- Ronin
- Assistant Manager
- Поруке: 692
- Придружен: 15 Дец 2010, 14:30
- Место: Šabac
- Has thanked: 3 times
Vec sam na drugim temama pisao o dobrom nizu na pocetku druge sezone sa 4-4-2. Posle prvog poraza od Tottea (3:1) na strani odlucio sam da protiv Fiorentine u gostima odigram sa 4-2-3-1 ali bez pristiska i bez visoke odbrane. Rezultat je zadivljujuc vodio sam 4:0 i posto sam izvrsio 3 izmene (a povredio mi se Shurle) neko vreme sam igrao sa igracem manje i primio brza 2 gola, ali sam na kraju dobio sa 5:2.
Ovo moze takodje biti jedna od lepih promena da kada udjete u slabije rezultate promena formacije moze da vas trgne i preokrene stvari u vasu korist. U prethodnim verzijama se desavalo da se igraci pobuge pa da im treba jos neko vreme da se naviknu.
Ovo moze takodje biti jedna od lepih promena da kada udjete u slabije rezultate promena formacije moze da vas trgne i preokrene stvari u vasu korist. U prethodnim verzijama se desavalo da se igraci pobuge pa da im treba jos neko vreme da se naviknu.
-
vuknovakovic
- First Team Coach
- Поруке: 214
- Придружен: 09 Феб 2012, 09:20
- Место: Feketić
4-2-3-1 sa jednim zadnjim veznim jednim cm i jednim am onako odvojeni cm dlp support dm defend i ap attack ili am attack.Po meni jedna od najboljih ove godine.Krila na if support/attack.U instrukcije hassle opponents,tigher marking,push higher up,exploit the flanks,retain possesion,look for overlap i gazi