NBA Fantasy 2013/14
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
U lošem trenutkiu za mene, Spliter povredjen verovatno. Ašik čeka trejd i pitanje je kada će igrati. Kontam da ćeš da me odvališ, ali moram prvo da vidim koji igrač ima koliko mečeva.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- bubi.ue
- World Class Manager
- Поруке: 8508
- Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
- Место: Užice / Novi Sad
Колико се изнервирах због Вејда, ужас.. Од 4 меча ове недеље одиграо само 1, и синоћ кад је требало да добијем, имао 30 поена предности и Сефолошу и њега, а противник имао Крафорда и ДеРозена и они рокну по 27 п, мени вејд не одигра и ћао... А целе недеље водио иако су објавили да је Батлер повређен на дуже тек кад је почеле недеља..
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
DMC je lud kao struja, možda ga zato i volem. Scena kad gura Tomasa da se ne pozdravi slučajno sa CP3. Priceless. 
Pre par dana nije igrao zbog povrede, pa ga pitali da li se vraća za sl. tekmu, o on odgovorio: Ma ne, nego ću biti out cele sezone pa praviti reklame o velikom comebacku. Posle je tvitovao kako ni na koji način nije hteo da pljuje Rouza.
I dalje čekam Tobiasa. Grrr!
Pre par dana nije igrao zbog povrede, pa ga pitali da li se vraća za sl. tekmu, o on odgovorio: Ma ne, nego ću biti out cele sezone pa praviti reklame o velikom comebacku. Posle je tvitovao kako ni na koji način nije hteo da pljuje Rouza.
I dalje čekam Tobiasa. Grrr!
Последње учитавање од Gagi дана 09 Дец 2013, 22:56, учитано 3 пута укупно.
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 8212
- Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
- Место: Kotor , Crna Gora
ODlicno vece za mene i Zeleta. Njemu pokidali sva tri igraca, Booker ce mu ovom partijom mozda doneti i trijumf 20p, Gortat ocekivano 19p i Burks 18p. Kod mene Tarner najzad na dobrom nivou 23p, Burk i Kanter po 19p i Barns 18p. Harkls otisao u minus, Vucevic i MCW mi vec spojise 4 i 3 utakmica da nisu igrali, a donose po 20p. Bice tesko izvuci pobedu osim ako se ne dese neka cuda.
- Berserk
- Manager
- Поруке: 1289
- Придружен: 25 Дец 2011, 22:04
- Место: Petrovgrad
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Mene ubise povrede 3 igraca su mi DTD .
A Evansa ostavio na klupi a on pokidao
A i on je bio kao povređen.
Videćemo Gligorić ima više tekma do kraja a ja bolje bodove