FM 2014 - diskusija
Mislim da je i meni došlo vreme za odmor od ove igrice.
Prva utakmica sa palermom, u kupu. Vodim 3-1, ali kao i pre peča ne mogu da sačuvam gol. Povlačim se i primam dva gola, treći autogol u 94-om minutu. Ali dobro, nema veze to mu je normalno. Međutim kreću penali, 27 serija!!!!! I njihov golman brani moj 27-mi penal Hernandezu tako što istrčava na peterac!!!!!
Dok ne vidim ovde da je sve bajno,
Hvala, doviđenja
Prva utakmica sa palermom, u kupu. Vodim 3-1, ali kao i pre peča ne mogu da sačuvam gol. Povlačim se i primam dva gola, treći autogol u 94-om minutu. Ali dobro, nema veze to mu je normalno. Međutim kreću penali, 27 serija!!!!! I njihov golman brani moj 27-mi penal Hernandezu tako što istrčava na peterac!!!!!
Dok ne vidim ovde da je sve bajno,
Hvala, doviđenja
- Qgla
- Newgen
- Поруке: 14
- Придружен: 06 Сеп 2012, 11:36
- Место: Novi Beograd
- Formacija: 4-2-3-1, 4-3-3
- Steam: trumicbg
- Status: Није на вези
Ovo mi se za sve ove godine igranja fm-a nikad nije dogodilo. U igri sam stigao do kraja novembra prve polu sezone ... eeeeej za više od mesec dana igranja. Kad god ga upalim, svaki put se sve više razočaram. Na 13 utakmica u prvenstvu primio sam 20 golova ... Nije mi ga ušuškao samo onaj ko nije hteo. Inače kao i uvek (otkad može) krećem sa Partizanom.
-
mikoexclusive
- First Team Coach
- Поруке: 266
- Придружен: 07 Апр 2013, 19:29
- Место: Rudo
-
rajs5
- First Team Coach
- Поруке: 317
- Придружен: 03 Апр 2012, 09:38
- Место: Crvenka
- Klub koji vodite: AC Milan
- Formacija: 4:3:3
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 1 time
Da skontao sam, tako bi i trebalo da bude!!!mikoexclusive пише:Znači da nema prodaje i kupovine igrača to ljeto. To se koristi kad hoćeš da ti igra bude što realnija i da počneš sa onim igračima koji su u klubovima i u stvarnosti.rajs5 пише:Sta znaci ova opcija u meniju?
Disable first window transfer budgest.
-
mikoexclusive
- First Team Coach
- Поруке: 266
- Придружен: 07 Апр 2013, 19:29
- Место: Rudo
- Ronin
- Assistant Manager
- Поруке: 692
- Придружен: 15 Дец 2010, 14:30
- Место: Šabac
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
I sa 14.4. odbrana deluje kao grupa amatera. Jezivo kako lopte prolaze kroz zadnju liniju, kao kroz sir, da ne pominjem da nije ispravljeno ono kad i DC i bek izadju na protivnicko krilo i trce pored njega bez da ga napadaju
.
Takodje nisu resili kretenska dijagonalna ispucavanja golmana koja se u 99,9% zavrsavaju na voleju protivnickog spica, tj. u mom golu, dok u suprotnoj situaciji kada protivnicki golman pogresi moji spicevi pogadjaju precku ili sutiraju pored/preko gola. Dakle i ovo je za prijaviti.
edit: U medjuvremenu se dogodilo i ovo (obratite paznju kako stoji zivi zid)

Takodje nisu resili kretenska dijagonalna ispucavanja golmana koja se u 99,9% zavrsavaju na voleju protivnickog spica, tj. u mom golu, dok u suprotnoj situaciji kada protivnicki golman pogresi moji spicevi pogadjaju precku ili sutiraju pored/preko gola. Dakle i ovo je za prijaviti.
edit: U medjuvremenu se dogodilo i ovo (obratite paznju kako stoji zivi zid)

Последње учитавање од Ronin дана 12 Дец 2013, 11:03, учитано 1 пут укупно.