Steam-igrice
- 100Dzointa
- Manager
- Поруке: 2729
- Придружен: 04 Мај 2011, 14:57
- Место: Subotica
- Formacija: 4-2-3-1, 4-3-3
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 4 times
- Status: Није на вези
- 100Dzointa
- Manager
Mada ja bih ti preporucio Tremor games , kao gledas neke video klipove,igras neke glupe flash igre . . . .i tako dobijas poene . Posle sa kojima kupujes igrice. I steam i origin. Ja sam tako sinoc uzeo Crysis 2 Maximum Edition za 500 tih poena a tamo pise da je igrica vredna 40 $ sto nije lose
Inace sada sm probao onaj drugi link sto je Licke postavio , Play Blink , e tamo je tek kurcina .Moras da imas 20 igara u vrednosti od 100 ili 200 zelenih .
Inace sada sm probao onaj drugi link sto je Licke postavio , Play Blink , e tamo je tek kurcina .Moras da imas 20 igara u vrednosti od 100 ili 200 zelenih .
Pravda za 2D!
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
kako si ti navukao tamo 500 poena, šta si igrao? Šta je najlakše? Ja sam trenutno na 31p, smorio sam se.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
ma nemam pojma, hoće da skupim neke poene pa da na njih uzmem gratis neku igru, a šta ću sa tom igrom pojam nemam. Prvo mi je bila želja da nekako navučem 100$ vrednosti igara na steam-u, pa da mogu da dobijem steam-gifts igre, ali sad kontam da vidim šta sve može da se uradi sa tim igrama.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
Mozes da ih prodas ako imas kao gift. Prodas za steam pare i onda mozes uzeti sta hoces ili za neku igru nesto ako ima da se uzme.zele пише:ma nemam pojma, hoće da skupim neke poene pa da na njih uzmem gratis neku igru, a šta ću sa tom igrom pojam nemam. Prvo mi je bila želja da nekako navučem 100$ vrednosti igara na steam-u, pa da mogu da dobijem steam-gifts igre, ali sad kontam da vidim šta sve može da se uradi sa tim igrama.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Vidiš može i to, nije loša ideja, samo treba da naguram poene da bih dobio igru.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
Brale u slucaju da dobijem game,gde ce to ispisati??dexnsk пише:Akaunt mora da ti ima vrednost 101e. Odlican je sajt, ja sam za 6 meseci dobio 4 igre.Ličke пише:jel zna neko u cemu je fora ovih sajtova
http://www.steamgifts.com/
- 100Dzointa
- Manager
Ma ja sam to jos pre igrao. Pa sam imao nekih poena vec 400 koliko se secam . . .ma nista gledas video kada je u ponudi . I igras igrice , sto vise to bolje jer za prvih 5 lvl dobijas uvek 5 poena , posle 10 10 i tako stalno , pa mozes da nakupis. Jedino mi one neke ponude sto tamo nude nisu jasne neke koje su free jednostavno ne sljakaju . . .zele пише:kako si ti navukao tamo 500 poena, šta si igrao? Šta je najlakše? Ja sam trenutno na 31p, smorio sam se.
Pravda za 2D!
- zele
- SFM Hall Of Fame
ma ja igram, ali slabo napredujem, smorio sam se, imam 92p.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
na čemu? Na tom tremor sajtu, u gornjem desnom uglu. imaš neke koinse i neke poene, valjda su koinsi važni.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Ja vredno skupoljam koinse na tremoru, valjda će da bude nešto. 
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Au, imadoh 79.97, ali mi salel reče da mi je deo toga od ovih igrara što mogu da se peglaju sad za vikend, sad imam manje, možda 40$-fanst[E] пише:Koliko tebi treba do 100$??
TSG пише:Kako nemaš 100, koliko fm-ova imaš?
Samo prošlogodišnji. Ove godine testiram, pa nisam hteo da uzmem fm.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Moram da stavim dupli post. Zanimljivo objašnjenje, na tremor games imate posle prozora u kom igrate komentare, uvek se nadje neki Volktru, tj. link ka snimku kako da prodjete igru, pa da se ne bi mučili, pogledajte. 
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Pa kad si iz Užica, šta da ti kažem.
Zezam se. Još neko je javio da mu je to problem. Mislim Gliga, ali ne znam da li je rešio i kako.
Zezam se. Još neko je javio da mu je to problem. Mislim Gliga, ali ne znam da li je rešio i kako.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu