NBA Fantasy 2013/14
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
ima li neznake kada se igra ona odložena? Ajde vi što ppratite tu amerikansku košarku dajte neki info.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 8212
- Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
- Место: Kotor , Crna Gora
Jos se ne zna tacan termin, ali se zna da ce Minesota biti domacin. Pretpostavljam da ce je ugurati negde gde ni jednima ni drugima nece preterano skoditi.
Edit: Love ce pauzirati kratko jer mu umrla baba. Ocekujte da ce propustiti samo jedan mec i to ovaj sutra protiv Majamija.
Edit: Love ce pauzirati kratko jer mu umrla baba. Ocekujte da ce propustiti samo jedan mec i to ovaj sutra protiv Majamija.
Последње учитавање од Andrej дана 06 Дец 2013, 23:39, учитано 1 пут укупно.
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Horfordova igra u prvoj i poslednjoj četvrtini -
Takvog te volim!
Harris (ankle) has joined the Magic on its current road trip, the Orlando Sentinel reports.
Spin:
The Magic have not provided a target return date for Harris, but he will work on rehabbing his high ankle sprain, and the fact that he is back with the team means there is a chance he could return to action before Orlando's road trip concludes next Wednesday.
Vrći se!
Takvog te volim!
Harris (ankle) has joined the Magic on its current road trip, the Orlando Sentinel reports.
Spin:
The Magic have not provided a target return date for Harris, but he will work on rehabbing his high ankle sprain, and the fact that he is back with the team means there is a chance he could return to action before Orlando's road trip concludes next Wednesday.
Vrći se!
Последње учитавање од Gagi дана 07 Дец 2013, 12:39, учитано 1 пут укупно.
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 8212
- Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
- Место: Kotor , Crna Gora
Kako je mene usralo ove nedelje. MCW i Vucevic, drugi i treci igrac mog tima mi pauziraju po dva meca, ali zato Waiters i Bradley odigrase doktorski. Burk i Kanter zajedno skupili 4 poena, jos ih trener seo na klupu i dao sansu rezervistima. Pored svih mojih promasajeva i nesrecnih situacija ja vodim protiv Tokija sa skoro 100 poena razlike. Uzecu pobedu potpuno nezasluzeno.
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
DeMarcus ljubav moja. 28p, 7sk, 3as, 2uk, 3bl za 27 minuta. Ko zna šta bi bilo da za par minuta nije dobio dve lične u prvoj četvrtini...
Последње учитавање од Gagi дана 08 Дец 2013, 05:50, учитано 1 пут укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Odbijam da poverujem u poraz, jebeni meksikanci, pogana nacija, mrš bre. Izjebali me samo tako.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Sad sam gledao statistiku ta tri igrača i jebiga. Nema pravila, nekad ekspolidraju pa probiju 20p-30p, a nekad skrpe jadnih 6p-7p. Ostaje mi da se pomolim da je sad došlo vreme da fejluju. 
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
poraz, 4p. I pored toga što mmi je otkazan meč sa 4 igrača,, mogao sam da dobijem, samo je Melo bolje odigrao rotiv Bostina, mamu mu J***m, samo 11ftps-a. Vratilo mi se za ono kolo kada sam srećno dobio nekoga, jer mu Durent nije igrao u poslednjoj četvrtini(odlukom trenera)
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- TSG
- World Class Manager
- Поруке: 4557
- Придружен: 11 Нов 2010, 18:47
- Место: Banja Luka
Rudy Gay trejdovan u Sacramento, ima li ko naznake kakav je deal bio? Tražim, ali ne mogu da nađem nigdje.
Edit: Iskopao sam,
Edit: Iskopao sam,
John Salmons, Greivis Vasquez, Patrick Patterson and Chuck Hayes to Toronto in exchange for Gay, Aaron Gray and Quincy Acy.
Последње учитавање од TSG дана 09 Дец 2013, 10:33, учитано 1 пут укупно.