1. Sa kojom formacijom/formacijama igrate?
Igram sa 4-2-3-1 sa tim sto mi napadac ( za sada Onjilo igra AF i trpa ko lud,nude mi cca 6 miliona,ne dam ga)
2. Koje su najbolje formacije za tim na početku igre?
Igrao i ostao pri 4-2-3-1
3. Kakva taktika najviše prija vašem timu?
Odgovorio
4. Koje su vaše timske instrukcije, kakvi treninzi?
Retain possesion-Work ball into the box-Exploit the flanks-Look for overlap-Play out of defense-Higher Tempo
5. Kako ste zadovoljni igračkim kadrom, koji igrači su okosnica tima, koji predstavljaju budućnost?
Igracki kadar odlican za prodavati

prodao Bajka odmah,forsiram Rajkovica,vec prvi golman repke,prodao Krnetu za 3 miliona,prodao Vesovica odmah,za Rajkovica mi sada nude bogatstvo, ne dam, u vezi nisam previse prodavao, u napadu prodao sve ( Daudu, Mrdju,Kasalicu,Mihajlovica,Ozegovica),ostavio Onjila koji rastura, Okosnica tima Araujo-Lazic-Milijas-Nine-Araujo. buducnost definitivno Rajkovic,Mladenovic,Araujo,Lazic, Savicevic koji je ekstra,Grujic vec igra u prvoj kao i Ivanovic koji se namece, Tenku puno skace cijena
6. Koliki, po vama, treba da bude roster (broj igrača koji konkurišu za prvi tim) da bi izneli celu sezonu kako očekujete?
oko 25 igraca jer ima puno tekmi,znaci po 2 igraca na svakom mjestu+3-4 omladinca
7. Koja su prirodna interesna područja za skauting igrača, i timska i vaša?
Definitivno mladici iz Juzne Amerike
8. Koja je vaša transfer politika?
Prodaj kad god mozes-kupuj mlado
9. Koja su, po vama, potencijalna pojačanja?
Kupio Fierra,odlican,ali se jos uklapa, kupio Radoju,dovodim Sansone-a na lijevo krilo,odmah u prvoj doveo Govou-a i Laneta Jovanovica, doveo regena na lijevo krilo u drugoj sezoni,ne dovodim previse igraca kao prije kada sam tako grijesio,max 2-3 po polusezoni
10. Kako ste zadovoljni zatečenim osobljem, ko su najistaknutiji pojedinci?
Sve 5
11. Ko bi bio najbolje pojačanje za vaš stručni štab?
Doveo HOYR iz Santosa, ima odlicne ocjene
12. Kako planirate razvoj kluba, koja su vaša očekivanja i planovi u narednih 3-5 sezona?
Za sada sve super, ocekujem da budem stalan u LS,za sada sve ok
13. U koje sektore kluba treba ulagati i po kojem planu to radite? (ne odnosi se na igrački kadar)
Mladice,definitivno
14. Kakve su finansije kluba i kako ih održavate?
Dug me opterecuje ali ulazak u LS me odrzava uz prodaju igraca
Udje li Srbija u EU u kasnijim godinama, pitanje za sve?