KK Partizan [2013/14]
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- Status: Није на вези
- Tik'al
- World Class Manager
- Поруке: 13282
- Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
- Место: Petén
- Been thanked: 5 times
Naravno, bolje ista nego nista. 
Cek jel to Jaru iz Kragujevca?
p.s. Taj Jaru je burazeru osto duzan u nekom kazinu veliku lovu, ne verujem da ce ikada vise igrati u Srbiji
Cek jel to Jaru iz Kragujevca?
p.s. Taj Jaru je burazeru osto duzan u nekom kazinu veliku lovu, ne verujem da ce ikada vise igrati u Srbiji
Последње учитавање од Tik'al дана 04 Дец 2013, 17:47, учитано 1 пут укупно.
Jusqu'ici tout va bien…
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Nista, ja od sad za svaki slucaj caletu pre svake tekme nesto za smirenje, jer mu je Tepic vec do sad skratio zivot za jedno 10 godina minimum
Uglavnom,dobrodoslica Mrljavom,nadam se da ce se sto pre uhodati i poceti da pruza dobre partije...
Smatram, da ako je DTD tako birao,da je to u ovom trenutku najbolje resenje za nas..
I da, ne zaboravite da taj Milenko ima nesto bolje od Morisa-Adaptirace se 1000% posto brze,zna odlicno sta ga ceka,dok bi Morisu trebalo ko zna koliko da se uigra i navikne na Evropu(cenim do Nove godine sigurno)
Ja sutra ne idem u Arenu jer imam gips na ruci, nazalost, al se nadam sto vecoj podrsci i pobedi, a za dalje cemo da vidimo
Uglavnom,dobrodoslica Mrljavom,nadam se da ce se sto pre uhodati i poceti da pruza dobre partije...
Smatram, da ako je DTD tako birao,da je to u ovom trenutku najbolje resenje za nas..
I da, ne zaboravite da taj Milenko ima nesto bolje od Morisa-Adaptirace se 1000% posto brze,zna odlicno sta ga ceka,dok bi Morisu trebalo ko zna koliko da se uigra i navikne na Evropu(cenim do Nove godine sigurno)
Ja sutra ne idem u Arenu jer imam gips na ruci, nazalost, al se nadam sto vecoj podrsci i pobedi, a za dalje cemo da vidimo
Последње учитавање од Sinke дана 04 Дец 2013, 23:23, учитано 1 пут укупно.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Tik'al, pa neko ce doci, on mi je mirisao posto je pod suspenzijom, ali sad vec pricaju o nekom igracu na poziciji 3-4,4-3 da ga bas ako znam!
Sinke, do veceras prodato oko 13000 ulaznica, kazu jedino ako sutra navali juzna srbija pa da se popuni arena ovako bice kako kazu beogradjani SABLASNO PRAZNA ko na tenisu!
Sinke, do veceras prodato oko 13000 ulaznica, kazu jedino ako sutra navali juzna srbija pa da se popuni arena ovako bice kako kazu beogradjani SABLASNO PRAZNA ko na tenisu!
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
Da je malo agilnija uprava pa da se i ode da gleda.Nego njima treba da dovedu pojacanje 3 sedmice.A ove sad najavljuju jso koje posle NG.posto su se oni u klubu pomirili sa EK,navijacima nije preostalo nista drugo nego da se i oni pomire sa tom cinjenicom...Ako Jaruu Misko nije mendzer nema nista od toga.Covek ladno ima 2 kluba,u jednom je okupio sve potencijale,a u drugi ubacuje skartove.Misko legendo 
- Velja93
- Manager
- Поруке: 2692
- Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
- Место: Beograd
- Been thanked: 2 times
Mislim da je Misko menadzer Jaruu.Talentovan igrac.Odlican skok,solidan pod kosem,mogao bi da napreduje.Cuo sam i ja da je veliki kockar,cak veci i od Nelsona iz Zvezde koji igra samo blekdzek.Pokusava Misko da ga uvali u svoj klub Ostende,ako mu to ne uspe uvalice ga Partizanu.
Um caruje, snaga dobro dodje.
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
fanst[E] , Predlozio bih ti da promenis tabor, mozda cak i drzavu kluba za koji navijas,imas dosta ciganskih osobina...Bas kao i oni si nezahvalan,nerealan, i bezobrazan...Idi tamo,navijaj za njih, oni bar sad imaju para,Covke je super agilan,a i vidim poceo si njihov 'SLEDECA SEZONA' fazon da furas,ja samo ne znam kad se to za KK Partizan sezona poslednji put zavrsila u novembru,decembru...U EL imaju jos 3 kola, i nista nije nerealno,a cak je i dosta toga na nama,Grobarima..ili ako ti se ni to ne svidja, jer potenciras da Misko drzi celu kosarkasku Srbiju, ti onda lepo idi,navijaj za neki Real,CSKA i njima slicne,oni bar imaju 30 miliona budzeta, i bar nece 3 nedelje dovoditi zamenu za pleja
Ne vidim cemu tolika razmazenost u vasim ocima?Priznajem,razmazio nas je Partizan,navikli smo se da tresemo te 'zelenase' u Pioniru, i siguran sam da je bar jedno 60-70% Grobara mislilo da dobijamo Barsu..Al' moramo da shvatimo sta je realnost, i da je realnost da i Budivelnik i Nanter, koliko god ne bili 'veliki' imaju bolji roster od nas,i realno su favoriti u odnosu na nas i bili...
Ne vidim cemu tolika razmazenost u vasim ocima?Priznajem,razmazio nas je Partizan,navikli smo se da tresemo te 'zelenase' u Pioniru, i siguran sam da je bar jedno 60-70% Grobara mislilo da dobijamo Barsu..Al' moramo da shvatimo sta je realnost, i da je realnost da i Budivelnik i Nanter, koliko god ne bili 'veliki' imaju bolji roster od nas,i realno su favoriti u odnosu na nas i bili...
- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
Dugo sam se razmisljao da li da odogovorim detetu koji ne ide na utakmice jer mu tetkina macka nije uredno doruckovala,pa rekoh 'ajde.KAo prvo nemoj ti da pricas za koga cu navijati,jer smo citali zbog kakvih sve situacija nisi isao na utakmic,a sad drzis govore kao da si Kimi.Drugo i da predjem za drugi klub da navijam,sta ima veze.Ne vidim gde je problem.Kada nama cigan moze da vodi navijanje,ja mogu da budem jedan od 10k na severu,ocekujem bar da cu mi dati sendvic xD.Trece i ti si bio jedan od tih 70% koji su mislili da dobijamo Barsu.Da si pogledao samo roster video bi da su to vlazni snovi.Kao cetvrtvo moj omiljeni menadzer.Kazes on drzi celu Srbiju,ne bih bas rekao.On drzi 2 kluba,u jednom talenat do talenta,a u drugom igraci koji niko drugi nece.Da je Tepica doveo na pocetku ne bih imao nista protiv.Sada kada ga je Ritas sutnuo dobar je Partizanu,verovatno misli kada nam je Borisa i Torija uspeo da uvali,ovaj ce biti premija za nas.Sto nam slucajno ne uvali Nemanje?Da ti mozda neces da te njegovo velicanstvo zastupa kada ga branis?Ne znam za tebe ali meni evo 3 sezona za redom da se zavrsi u decembru,jer me domaci kup i prvenstvno nesto i ne zanimaju..
- Velja93
- Manager
Dolazi taj Novak sigurno u Partizan,a do pre par meseci prozivao Duleta na twiteru..svinjo debela i ti fazoni..navija za Zvezdu,ali je Dule uspeo da ga ubedi da dodje u Partizan i obecao mu da ce igrati.Novak ce odigrati jos jednu utakmicu za Vrsac u petak ili subotu i onda dolazi u Partizan sigurno.Nudili su ga prvo Zvezdi,ali Zvezde na toj poziciji ima talentovanog Rebica i u Zvezdi su odlucili da nije potreban.Sad se covek zainatio i preci ce u Partizan.Inace Raznatovic mu je menadzer.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Gagi, ne moras da skidas osim sto podseca na Miljenovica ima meku ruku! Decko na kome treba da se radi! Inace odlican igrac za svoj uzrast a i za 10 minuta evrolige!
Pljuvao po partizanu vise po Duletu onda posto ga njegovi odbili odlucio da pokaze ko je i sta je! Nije ni prvi ni poslednji koji navija za zvezdu igra za partizan Novica, Bogdan, Rasic... da ne nabrajam... vazno je da od nedelje proliva krv za dres i sve ce biti ok!
Pljuvao po partizanu vise po Duletu onda posto ga njegovi odbili odlucio da pokaze ko je i sta je! Nije ni prvi ni poslednji koji navija za zvezdu igra za partizan Novica, Bogdan, Rasic... da ne nabrajam... vazno je da od nedelje proliva krv za dres i sve ce biti ok!
- Velja93
- Manager
Po meni ima bolji sut od Andjusica iz najboljih dana dok je igrao u Partizanu.Kada krene u seriju moze 5,6 trojki lagano da postigne.Mana mu je sto je previse nizak za beka,a nema karakteristike pleja..I prica se da vam dolazi jos jedan amerikanac,ali ne zna se na kojoj poziciji.Naravno uz Tepica.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Velja93, kazu neki NBA igrac kombinacija 3 i 4! Posto izgleda da Bertans tesko do Maja moze da povrati formu, tako da je neophodan jedan na 4 koji ima laku ruku! Ma da bi ja bio zadovoljan i sa Sasom Pavlovicem ili Milkom Bjelicom! Ali ne pitam se!