Football Manager 2014 v14.1.4 Update
- Dure_ns
- First Team Coach
- Поруке: 216
- Придружен: 09 Мар 2012, 20:38
- Место: London
- Status: Није на вези
Jebo me dan kad sam skinuo ovaj update... U roku od nedelju dana mi se povrede 3 stopera i 1 dobije crveni karton.Mnogo vise kartona i povreda nego na proslom updatu,a nije neka razlika u broju postignutih golova,bar kod mene.A o taktici da ne pricam,ko da drugu igru igram od kako sam skinuo ovo njesra.Ide sejv na pauzu neko vreme,SI me jos vise razocarao... 
- dj90
- Assistant Manager
- Поруке: 826
- Придружен: 01 Нов 2010, 19:41
- Место: Bg
- Been thanked: 2 times
nikakve povrede nema, verovatno vam se slučajno desilo
meni je čak meč engine malo bolji tj nisam primetio neke gluposti i tečnija mi je igra, možda se tripujem jbm li ga
u svakom slučaju nije lošije
--------
čeka se sledeći peč da poprave ono oko dovođenja non eu igrača u italiju
meni je čak meč engine malo bolji tj nisam primetio neke gluposti i tečnija mi je igra, možda se tripujem jbm li ga
u svakom slučaju nije lošije
--------
čeka se sledeći peč da poprave ono oko dovođenja non eu igrača u italiju
Последње учитавање од dj90 дана 06 Дец 2013, 16:59, учитано 2 пута укупно.
- Karna
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 1156
- Придружен: 13 Окт 2011, 22:13
- Место: Beograd
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 37 times
Pecevi X.2.0 su obicno izlazili pred njihov Bozic, znaci mozemo ocekivati pec za nekih malo jace od 2 nedelje.
Последње учитавање од Karna дана 06 Дец 2013, 18:26, учитано 1 пут укупно.
- rojkovac7b
- Youth Team Coach
- Поруке: 114
- Придружен: 15 Мај 2013, 21:50
- Место: obr
Bas su sjebali sa ovim povredama zestoko... 3 kljucna igraca mi se povrede u 2 utakmice na po mesec dana i vise. Pre toga mi niko nije bio povredjen duze od 2-3 nedelje.
Poslednju tekmu mi se igrac povredio dok je izvodio pocetni udarac, znaci u prvoj sekundi meca, to jos nikad nisam video.
Kako uopste moze da se povredi?
Poslednju tekmu mi se igrac povredio dok je izvodio pocetni udarac, znaci u prvoj sekundi meca, to jos nikad nisam video.
Последње учитавање од rojkovac7b дана 06 Дец 2013, 19:16, учитано 1 пут укупно.