Premier League Fantasy 2013/14
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Nasri!!!!!!
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Ja sam nagovestio da bi takvo nesto moglo da se dogodi s obzirom da te je sreca napustila. Pogresio sam na neki nacin, posto te i dalje sere, Roni ti je doneo skoro polovinu poena, ostalo ti je taman na nivou tvog znanja, znaci negde oko 25 poena.
Moji su fini bili, 67 plus eventualno jos bod-dva na bonuse. Promasio sam sa kapitenom(standardno), Suarez i njegov mrtvi Liverpul su zasrali, a ni sa Cehom i Azarom nisam nista bolje prosao. Ostali su bili na visini zadatka.
I da Jankovicu, dug je put, tvoj sunovrat je poceo od prethodnog kola, neces dugo jos potrajati, vredno Ausvic vredno radi da mu ponovo gledas u ledja.
Moji su fini bili, 67 plus eventualno jos bod-dva na bonuse. Promasio sam sa kapitenom(standardno), Suarez i njegov mrtvi Liverpul su zasrali, a ni sa Cehom i Azarom nisam nista bolje prosao. Ostali su bili na visini zadatka.
I da Jankovicu, dug je put, tvoj sunovrat je poceo od prethodnog kola, neces dugo jos potrajati, vredno Ausvic vredno radi da mu ponovo gledas u ledja.
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Ti ispred mene? Znas kolko se to nikada nece desiti. Nemoj da se zajebavamo. Nije ono bio sunovrat, vec mi je bilo jako dosadno na vrhu tabele, pa sam kenjao sa transferima, upao u gadan minus, doveo neke idiote, i sad evo, placam danak, ali bar je zanimljivije.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Kako sam fejlovao kod izbora kapitena.
Inače do jaja kolo za mene. Šta je sa Oskarom bilo, jel se povredio?
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
Kako mene oće u ovoj h2h ligi, u običnoj sam negdje oko 20. mjesta, a u h2h ubjedljivo prvi sa 11 0 2 
solidno kolo i za mene, s tim da su mi od 62 boda 5 igrača donijeli 55, a ostali svi zajedno 7
Aguero kapiten, a Staridza nema ko da zamjeni jer ni ovi sa klupe nisu igrali... nego sta je sa Staridzom, do sada mu je bio zuti uzvicnik a sad je crveni i ne zna se kad se vraca
A smor mi da ga prodajem jer mi daju 9,3 za njega a da ga uzimam ponovo, onda ce biti 9,6.
solidno kolo i za mene, s tim da su mi od 62 boda 5 igrača donijeli 55, a ostali svi zajedno 7
И душа и тело, све је црно бело...
- zele
- SFM Hall Of Fame
Staridž pukao kao pločica. Dva meseca.
Код: Изаберите све
https://twitter.com/TelegraphSport/status/407143738213806080
Последње учитавање од zele дана 02 Дец 2013, 06:31, учитано 1 пут укупно.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Sad me zeza ovaj Oskar. Izašao je u 41.min, a kao nije mu ništa. Mrš bre, ili se povredi ili ne. Sad ja moram da gledam u pasulj da li će da greje klupu ili da startuje. :argh:
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
On je pod povredom usao u gol sansu, minut kasnije je zamenjen, bez ikakvih grimasa na licu, meni nije izgledalo ozbiljno. Nisam pratio sta su kasnije rekli povodom povrede, ali svejedno mislim da ga nece rovitog uvrstiti u sastav, pogotovo sto ima jednako dobre zamene za njega.zele пише:Sad me zeza ovaj Oskar. Izašao je u 41.min, a kao nije mu ništa. Mrš bre, ili se povredi ili ne. Sad ja moram da gledam u pasulj da li će da greje klupu ili da startuje
- zele
- SFM Hall Of Fame
To i ja kontam. Mata odigrao sasvim pristojno. Tri AM-a će biti Hazard, Lampard, Mata. Oskar ako bude igrao ući će na 20min. Murinjo nema razloga da rizikuje. Inače Oskar je na instagramu objavio je sasvim dobro, izmena je bila više iz predostrožnosti.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu